львів-сіті написав:І один або інший варіант їхати в суд в м. Київ? знову попадалово
Можно ли по доверенности поехать в Киев для сверки договоров? Кстати, уже ходил сегодня кто-то в Парус сверять договора? Наверное, если и идти туда, то нужно копии нести, чтобы оригиналы не изъяли. Можно ли им отправить по факсу или на электронку сканы договоров?
Цікаво чи є багато форумчан вкладників , які не підписали договір на вимогу? Чи більшість підписали?
ded написав:
львів-сіті написав:І один або інший варіант їхати в суд в м. Київ? знову попадалово
Можно ли по доверенности поехать в Киев для сверки договоров? Кстати, уже ходил сегодня кто-то в Парус сверять договора? Наверное, если и идти туда, то нужно копии нести, чтобы оригиналы не изъяли. Можно ли им отправить по факсу или на электронку сканы договоров?
львів-сіті чого вы так волнуетесь про эту "вимогу" ну не подписали вы ее и что? Этот факт анулирует ваш основной депозитный договор и вашу квитанцию о вносе денег в кассу? вряд ли.
звісно не анулює, але без додаткових зусиль і коштів депозит не отримати Дякую за увагу.
kostya77 написав:львів-сіті чого вы так волнуетесь про эту "вимогу" ну не подписали вы ее и что? Этот факт анулирует ваш основной депозитный договор и вашу квитанцию о вносе денег в кассу? вряд ли.
львів-сіті написав:звісно не анулює, але без додаткових зусиль і коштів депозит не отримати Дякую за увагу.
kostya77 написав:львів-сіті чого вы так волнуетесь про эту "вимогу" ну не подписали вы ее и что? Этот факт анулирует ваш основной депозитный договор и вашу квитанцию о вносе денег в кассу? вряд ли.
без зусиль нам би і надалі лапшу на вуха про "оздоровлення" вішали... Ви повинні розуміти що ми попали на професійних аферистів, які не вперше такі справи прокручують і які мають людей що їх покривають... бо інакше вони б на конвеєр банкрутство банків не поставили... а гроші свої ми всерівно рано чи пізно отримаємо...
Я теж нічого не підписувала, після закінчення депо написала заяву про видачу коштів, в банку дали лист з відмовою, потім написала скаргу в НБУ, там порадили звернутись до суду - так і зробила. Маю на руках рішення суду про стягнення коштів і постанову про початок виконавчого провадження, Думаю, це буде достатня підстава вимагати кошти, якщо не побачу себе у списку.
Я в ній теж є, але там нічого цікавого, всі пасивні. Думаю, в основному всі у кого в межах фонду, от вони і чекають. Мене ж цікавлять трохи інші перспективи.
anx101 написав:Я в ній теж є, але там нічого цікавого, всі пасивні. Думаю, в основному всі у кого в межах фонду, от вони і чекають. Мене ж цікавлять трохи інші перспективи.
Значит нужно новую свою создать. Та называется "CityCommerceBank (Ситикоммерцбанк) инициативная группа вкладчиков". Как эту назовем?