|
Родовід |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: Чет 07 тра, 2009 18:15
amc2000 написав:vitik написав:тото и оно........я им столько "благодарностей" выразил всем: ВА,НБУ,Презид. и ЮВТ......... 
Похоже, в НБУ набирают гибриды моральных импотентов с даунобюрократами на морозе. Рекомендую отписку. Для справки - депо завершился 16-03, в день введения ВА. http://picasaweb.google.com/sakakibara77/Rodovid
дааааа......мне ТАКОЕ ЖЕ ПРИШЛО
я лично на следующей недельке несу доки в суд
-
NoName CK
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 12 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 07 тра, 2009 18:40
NoName CK написав:amc2000 написав:vitik написав:тото и оно........я им столько "благодарностей" выразил всем: ВА,НБУ,Презид. и ЮВТ......... 
Похоже, в НБУ набирают гибриды моральных импотентов с даунобюрократами на морозе. Рекомендую отписку. Для справки - депо завершился 16-03, в день введения ВА. http://picasaweb.google.com/sakakibara77/Rodovid
дааааа......мне ТАКОЕ ЖЕ ПРИШЛО я лично на следующей недельке несу доки в суд
Одно не пойму - что соврут тем, у кого 25 марта закончился  !
-
amc2000
-
-
- Подякував: 12 раз.
- Подякували: 30 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 07 тра, 2009 19:26
04136, м. Київ, вул. Північно-Сирецька, 1-3
Тимчасовому адмінінстратору
ВАТ „РОДОВІДБАНК” пану Кравцю В. М. ))) Я ВА писал по этому адресу,а в документе другой. 
-
vitik
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 07 тра, 2009 21:32
а мою заяву оттарабанили на сагайдачного, 17 ( не путать с сагайдачного, 22, где подольское отделение)
-
Rentiere
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 07 тра, 2009 21:34
я спросила перед тем, как писать, кому адресовать - сказали Кравцу на сагайдачного,17
-
Rentiere
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 07 тра, 2009 21:53
Предлагаю обменять депозит в банке на поизводственную недвижимость в г. Желтые Воды.Днепропетровская обл. (рядом СевГОК, ВостГОК, ЦГОК), о.п. 1100 кв.м., высота потолков-5м., рядом ж/д ветка. Хорошое состояние. Стоимость 450 тыс. грн. Возможен обмен на депозит с большей суммой с моей компенсацией разницы в стоимостях.
-
Alex_II
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 07 тра, 2009 22:16
Після вивчення всіх документів по рекапіталізації порадили молитись на те, щоб її не було, а після 15 вересня було оголошено процедуру банкротства банку. П ісля рекапіталізації наші депо будуть розбиті на 6 років!!! Даєш банкротство банку! Вчора вивів останні гроші з карти. Тепер в банку висить 70 штук. По 11, 2 кожного року  . Не хочу!!!
-
kryminalist
-
-
- Подякував: 192 раз.
- Подякували: 23 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 08 тра, 2009 07:07
kryminalist написав:Після вивчення всіх документів по рекапіталізації порадили молитись на те, щоб її не було, а після 15 вересня було оголошено процедуру банкротства банку. П ісля рекапіталізації наші депо будуть розбиті на 6 років!!!
откуда такие достоверные сведения??? 
-
amc2000
-
-
- Подякував: 12 раз.
- Подякували: 30 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 08 тра, 2009 07:39
amc2000 написав:kryminalist написав:Після вивчення всіх документів по рекапіталізації порадили молитись на те, щоб її не було, а після 15 вересня було оголошено процедуру банкротства банку. П ісля рекапіталізації наші депо будуть розбиті на 6 років!!!
откуда такие достоверные сведения??? 
Не знаю откуда эти сведения, но верую в них во веки веков.
-
darmet
-
-
- Подякував: 51 раз.
- Подякували: 168 раз.
-
-
Профіль
-
-
|