ПриватБанк (2010 - 2021)

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
  #<1 ... 19751976197719781979 ... 9038>
Повідомлення Додано: Сер 14 січ, 2015 18:00

PrivatBank написав:
  Evgenii написав:Добрий день.
Підскажіть, будь ласка, в П24 є можливість обміну валют, тільки ГРН/ДОЛ?

Evgenii, добрий день!
З 05.01.2015 відкрита можливість поповнення інтернет карт Visa (у валюті долар) з гривневих карт.
За допомогою інтернет карти в доларах Ви можете оплатити товар \ послугу в інтернеті, провести платіж між Вашими картами з карти VISA Internet (валюта USD) в Приват24 (переказ коштів можливий тільки якщо Ваша карта, на яку Ви переказуєте кошти відкрита у валюті - (грн ), а також доступно поповнення мобільного в Приват24.
З повагою, Вікторія.
ПриватБанк

Вельми вдячний за розгорнуту відповідь.
Але трохи заплутано...
Краще б відповіли, що є можливість конвертації ГРН-ДОЛ-ГРН, + повний обсяг послуг як віртуальної доларової картки. :wink:
Evgenii

Подякував: 30 раз.
Подякували: 6 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 14 січ, 2015 18:03

valery_stavitsky написав:PrivatBank
Мені до 25 січня треба заплатити або повну суму, або 600 грн. Погасивши тільки 600 грн я виграю на відсоткові 2.7%, замість 4% які доведеться знову заплатити.
Як вплине часткове погашення на кредитний рейтинг?
Дайте будь-ласка рекомендації, як краще користуватись кредитною картою для підвищення свого кредитного рейтингу і кредитного ліміту.

valery_stavitsky,
для того, щоб була можливість збільшити кредитний ліміт і рейтинг, рекомендуємо,
активно користуватися продуктами і послугами банку, беручи участь в акціях банку,
а також своєчасно виконувати зобов'язання перед банком в погашенні кредитів
Таким чином Ви підвищуєте свій кредитний рейтинг.
Він складається УБКІ - "Українське бюро кредитних історій", на підставі даних всіх банків України.
Тому мають значення не тільки дані про Вас, як про клієнта Приватбанку, а також Ваше співробітництво з іншими банками.
Нагадаємо, що розмір кредитного ліміту залежить від безлічі факторів, наприклад, таких як:
- Наявність довідки про доходи, закордонного паспорта або документів, що підтверджують володіння майном;
- Кредитна історія в ПриватБанку і в УБКІ (http://ubki.ua/);
- Наявність депозитів, поточних рахунків, платежів, інших продуктів ПриватБанку і т.п.
З повагою, Вікторія
ПриватБанк
PrivatBank

Заблокований
Подякував: 3 раз.
Подякували: 433 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 14 січ, 2015 18:13

Мені до 25 січня треба заплатити або повну суму, або 600 грн. Погасивши тільки 600 грн я виграю на відсоткові 2.7%, замість 4% які доведеться знову заплатити.
Дайте будь-ласка рекомендації, як краще користуватись кредитною картою для підвищення свого кредитного рейтингу і кредитного ліміту.

Якщо прямими словами, то ліміт залежить від активності використання продуктів.
Так мені в 17,6 разів підняли ліміт протягом 15 місяців. І це все без мого прохання і запитів.
Про погашення... Безперечно залежить від Ваших фінансових можливостей. На кредитний рейтинг може вплинути, якщо Ви взагалі нічого не погасите... І станете "Боржником".
Evgenii

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 14 січ, 2015 18:27

PrivatBank
Дякую за розгорнуту відповідь, але ви не відповіли на перше питання, мені краще (для кредитної історії) погасити всю суму кредиту і взяти новий чи тільки обов'язковий платіж.
Також цікавить ще ряд питань:
1. Якщо я погашу тільки обов'язковий платіж мені нарахують відсоток по кредиту 2,7% на залишок, але якщо я погашу до 25 лютого всю суму мені ще раз нарахують 2,7 % за лютий?
2. Я правильно зрозумів, що мені треба принести довідку про заробітну плату до любого відділення ПриватБанку і кредитна історія стане кращою?
3. Який саме документ треба надити що я володію квартирою хоч там не прописаний?
4. Також в мене є рахунки в інших банках, який документ потрібен для підтвердження цього?
5. І на кінець чи попадуть ці всі довідки до Українського бюро кредитних історій?
valery_stavitsky

Подякував: 249 раз.
Подякували: 332 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 14 січ, 2015 18:35

Evgenii написав:

Якщо прямими словами, то ліміт залежить від активності використання продуктів.
Так мені в 17,6 разів підняли ліміт протягом 15 місяців. І це все без мого прохання і запитів.
Про погашення... Безперечно залежить від Ваших фінансових можливостей. На кредитний рейтинг може вплинути, якщо Ви взагалі нічого не погасите... І станете "Боржником".

Погасити всю суму в мене можливість в принципі є, але я думаю зняти знову всю суму і доведеться плати 4%. Але на сьогодні мене більше цікавить сам рейтинг ніж втрати в відсотка.
valery_stavitsky

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 14 січ, 2015 18:59

Re: Приватбанк

11.01.2015 мне пришло СМС о том, что я могу пользоваться "оплатой частями" и сумма этого кредита. Зашёл в Приват24 - есть такое.
Сегодня - уже нет такого.
И что это было?
Прикол такой?
kesha876

Подякував: 27 раз.
Подякували: 3 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 14 січ, 2015 19:01

valery_stavitsky , на таких, як Ви, живе банк... :shock:
В Вашому випадку, краще частково погасити. а як тільки буде можливість, то повністю...
Якщо є можливість, не знімайте кошти в банкоматі, а розраховуйтесь карткою...
Evgenii

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 14 січ, 2015 19:05

Evgenii написав:valery_stavitsky , на таких, як Ви, живе банк... :shock:
В Вашому випадку, краще частково погасити. а як тільки буде можливість, то повністю...
Якщо є можливість, не знімайте кошти в банкоматі, а розраховуйтесь карткою...

Враховуючи девальвацію то хто його зна хто за чий рахунок :wink:

Хоча звісно за все платять українці, хтось більше, хтось менше :|
valery_stavitsky

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 14 січ, 2015 19:25

Re: Приватбанк

Интересная вещь. Оказывается при оплате гривной на украинском сайте гривневой интернет-картой приватбанка банк выполняет конвертацию из гривны в доллар, а потом обратно в гривну. По крайней мере так считает КЦ голд-клуба.:oops::D
dn-dz

Подякував: 8 раз.
Подякували: 21 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 14 січ, 2015 23:32

PrivatBank написав:
Добрый день, ceriny!

Приносим извинения за доставленные неудобства.
На текущий момент с помощью интернет-карты Вы можете оплатить товар/услугу в интернете, а также провести платеж между Вашими счетами с карты VISA Internet (валюта USD) на Вашу карту, оформленную в национальной валюте.
В случае изменения ситуации мы Вас дополнительно проинформируем.

С уважением, Ирина.
ПриватБанк.

а на каком основании вы блокируете средства клиента? какая разница тип карты - интернет или живой пластик. у вас счет есть в системе? есть. деньги лежат? лежат. так и выдавайте! а так беспредел получается - деньги заноси, но не выноси!

ceriny, добрый день!
Ваши средства не заблокированы. Используйте их для оплаты в интернет или перевода между своими счетами. Исключение - перевод на карты, открытые в валюте.
С уважением, Виктория
ПриватБанк

Значит я могу прийти в кассу и снять их со счета? Если да, то приношу свои извинения. Если нет - то налицо блокировка ЛИЧНЫХ средств клиента без законных оснований!
ivanoff

Подякував: 1 раз.
Подякували: 2 раз.

Профіль

#<1 ... 19751976197719781979 ... 9038>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, Модератор