|
Городской коммерческий банк CityCommerce БАНКРОТ |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
Додано: Сер 14 січ, 2015 17:09
Asmod написав: roxy написав:База на месте, меня, с моими 16 c гаком шт.$ увидели сразу, сказала, что я в первой очереди и надо в 20-х числах января следить за сайтом фонда, там будет информация о банке-агенте и дате начала выплат.
Хорошие новости. А то устроили тут панику с мартом...
Я теж там була сьогодні, і спілкувалась з тією самою леді, ніяких перших-других черг в базі нема, вони ще не сформквали список. Звичайно що договори в базі вона бачить і суму вкладу може сказати, але це ж не означає що це перша черга.
-
anx101
-
-
- Подякував: 18 раз.
- Подякували: 48 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 14 січ, 2015 17:11
підпадаєте під першу чергу, якщо вам так легше.
-
roxy
-
-
- Подякував: 317 раз.
- Подякували: 95 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 14 січ, 2015 17:13
anx101 написав:Я теж там була сьогодні, і спілкувалась з тією самою леді, ніяких перших-других черг в базі нема, вони ще не сформквали список. Звичайно що договори в базі вона бачить і суму вкладу може сказати, але це ж не означає що це перша черга.
ну это просто личное мнение этой леди 
-
kostya77
-
-
- Подякував: 36 раз.
- Подякували: 75 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 14 січ, 2015 17:18
kostya77 написав: anx101 написав:Я теж там була сьогодні, і спілкувалась з тією самою леді, ніяких перших-других черг в базі нема, вони ще не сформквали список. Звичайно що договори в базі вона бачить і суму вкладу може сказати, але це ж не означає що це перша черга.
ну это просто личное мнение этой леди 
Дай Бог, звичайно, щоб виплати почались, але дуже все мутно там.
-
anx101
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 14 січ, 2015 17:22
roxy написав: kostya77 написав: roxy написав:База на месте, меня, увидели сразу, сказала, что я в первой очереди и надо в 20-х числах января следить за сайтом фонда, там будет информация о банке-агенте и дате начала выплат.
Это и было целью похода в Парус?
В принципе - да, заодно и выписку взять, хотя у меня есть за конец октября. Я там не была с тех пор, как Парус перестал выдавать лимиты. Но вчера, начитавшись форума, решила-таки зайти.
У меня выписка еще за июль вклад закончился тоже в июле, с тех пор ничего не менялось, брал еще в своем отделении. Скажите мне обязательно тоже брать выписку?
-
GR24
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 0 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 14 січ, 2015 17:25
Після вчорашнього листа щастя про "нікчемний" депозитний договір, отримав сьогодні ще одного листа від CCB. У листі сказано, що необхідно з"явитись у "Парус" протягом 3-ьох робочих днів. Відповідно до цього листа, Уповноважена особа на здійснення тимчасової адміністрації має право звертатись до правоохоронних оргнаів із заявою про вчинення кримінального провадження у разі виявлення фактів шайхрайства.
Получається, що я зі своїм депозитним "нікчемним" договором можу порапити під кримінальне провадження?
-
CleVeR8774
-
-
- Подякував: 33 раз.
- Подякували: 6 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 14 січ, 2015 17:30
GR24 написав:У меня выписка еще за июль вклад закончился тоже в июле, с тех пор ничего не менялось, брал еще в своем отделении. Скажите мне обязательно тоже брать выписку?
Тогда не надо. Я заказала ее по ходу, раз уж зашла. Главное - база на месте, всех видно.
Востаннє редагувалось roxy в Сер 14 січ, 2015 17:31, всього редагувалось 1 раз.
-
roxy
-
-
- Подякував: 317 раз.
- Подякували: 95 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 14 січ, 2015 17:31
CleVeR8774 написав:Получається, що я зі своїм депозитним "нікчемним" договором можу порапити під кримінальне провадження?
А як ви хотіли, подробив депозит - шахрай. 
-
kostya77
-
-
- Подякував: 36 раз.
- Подякували: 75 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 14 січ, 2015 17:31
CleVeR8774 написав:Після вчорашнього листа щастя про "нікчемний" депозитний договір, отримав сьогодні ще одного листа від CCB. У листі сказано, що необхідно з"явитись у "Парус" протягом 3-ьох робочих днів. Відповідно до цього листа, Уповноважена особа на здійснення тимчасової адміністрації має право звертатись до правоохоронних оргнаів із заявою про вчинення кримінального провадження у разі виявлення фактів шайхрайства. Получається, що я зі своїм депозитним "нікчемним" договором можу порапити під кримінальне провадження?
Так, як сказав мені сьогодні юрист ТА, який встановлює нікчемність договорів, вони підозрюють вкладників у змові з банком, ніби банк зробив договір без внесення коштів, а фонд має віддати. Тому хочуть бачити всі документи разом із виписками про внесення готівки в касу банку.
-
anx101
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 14 січ, 2015 18:06
kostya77 написав: CleVeR8774 написав:Получається, що я зі своїм депозитним "нікчемним" договором можу порапити під кримінальне провадження? kostya77 А як ви хотіли, подробив депозит - шахрай. 
я думаю що вцьому форумі беруть участь люди, які хочуть забрати свої власні кошти із проблемного банку. Ваш жарт тут не доречний!!! Потрольте краще статуси і коменти своїх таваріщей у Вк, і вам буде чим зайнятись і таваріщі будуть раді.
Востаннє редагувалось CleVeR8774 в Сер 14 січ, 2015 18:10, всього редагувалось 1 раз.
-
CleVeR8774
-
-
- Подякував: 33 раз.
- Подякували: 6 раз.
-
-
Профіль
-
-
|