Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Evgenii написав:Добрий день. Підскажіть, будь ласка, в П24 є можливість обміну валют, тільки ГРН/ДОЛ?
Evgenii, добрий день! З 05.01.2015 відкрита можливість поповнення інтернет карт Visa (у валюті долар) з гривневих карт. За допомогою інтернет карти в доларах Ви можете оплатити товар \ послугу в інтернеті, провести платіж між Вашими картами з карти VISA Internet (валюта USD) в Приват24 (переказ коштів можливий тільки якщо Ваша карта, на яку Ви переказуєте кошти відкрита у валюті - (грн ), а також доступно поповнення мобільного в Приват24. З повагою, Вікторія. ПриватБанк
Вельми вдячний за розгорнуту відповідь. Але трохи заплутано... Краще б відповіли, що є можливість конвертації ГРН-ДОЛ-ГРН, + повний обсяг послуг як віртуальної доларової картки.
valery_stavitsky написав:PrivatBank Мені до 25 січня треба заплатити або повну суму, або 600 грн. Погасивши тільки 600 грн я виграю на відсоткові 2.7%, замість 4% які доведеться знову заплатити. Як вплине часткове погашення на кредитний рейтинг? Дайте будь-ласка рекомендації, як краще користуватись кредитною картою для підвищення свого кредитного рейтингу і кредитного ліміту.
valery_stavitsky, для того, щоб була можливість збільшити кредитний ліміт і рейтинг, рекомендуємо, активно користуватися продуктами і послугами банку, беручи участь в акціях банку, а також своєчасно виконувати зобов'язання перед банком в погашенні кредитів Таким чином Ви підвищуєте свій кредитний рейтинг. Він складається УБКІ - "Українське бюро кредитних історій", на підставі даних всіх банків України. Тому мають значення не тільки дані про Вас, як про клієнта Приватбанку, а також Ваше співробітництво з іншими банками. Нагадаємо, що розмір кредитного ліміту залежить від безлічі факторів, наприклад, таких як: - Наявність довідки про доходи, закордонного паспорта або документів, що підтверджують володіння майном; - Кредитна історія в ПриватБанку і в УБКІ (http://ubki.ua/); - Наявність депозитів, поточних рахунків, платежів, інших продуктів ПриватБанку і т.п. З повагою, Вікторія ПриватБанк
valery_stavitsky написав:PrivatBank Мені до 25 січня треба заплатити або повну суму, або 600 грн. Погасивши тільки 600 грн я виграю на відсоткові 2.7%, замість 4% які доведеться знову заплатити. Як вплине часткове погашення на кредитний рейтинг? Дайте будь-ласка рекомендації, як краще користуватись кредитною картою для підвищення свого кредитного рейтингу і кредитного ліміту.
Якщо прямими словами, то ліміт залежить від активності використання продуктів. Так мені в 17,6 разів підняли ліміт протягом 15 місяців. І це все без мого прохання і запитів. Про погашення... Безперечно залежить від Ваших фінансових можливостей. На кредитний рейтинг може вплинути, якщо Ви взагалі нічого не погасите... І станете "Боржником".
PrivatBank Дякую за розгорнуту відповідь, але ви не відповіли на перше питання, мені краще (для кредитної історії) погасити всю суму кредиту і взяти новий чи тільки обов'язковий платіж. Також цікавить ще ряд питань: 1. Якщо я погашу тільки обов'язковий платіж мені нарахують відсоток по кредиту 2,7% на залишок, але якщо я погашу до 25 лютого всю суму мені ще раз нарахують 2,7 % за лютий? 2. Я правильно зрозумів, що мені треба принести довідку про заробітну плату до любого відділення ПриватБанку і кредитна історія стане кращою? 3. Який саме документ треба надити що я володію квартирою хоч там не прописаний? 4. Також в мене є рахунки в інших банках, який документ потрібен для підтвердження цього? 5. І на кінець чи попадуть ці всі довідки до Українського бюро кредитних історій?
Якщо прямими словами, то ліміт залежить від активності використання продуктів. Так мені в 17,6 разів підняли ліміт протягом 15 місяців. І це все без мого прохання і запитів. Про погашення... Безперечно залежить від Ваших фінансових можливостей. На кредитний рейтинг може вплинути, якщо Ви взагалі нічого не погасите... І станете "Боржником".
Погасити всю суму в мене можливість в принципі є, але я думаю зняти знову всю суму і доведеться плати 4%. Але на сьогодні мене більше цікавить сам рейтинг ніж втрати в відсотка.
11.01.2015 мне пришло СМС о том, что я могу пользоваться "оплатой частями" и сумма этого кредита. Зашёл в Приват24 - есть такое. Сегодня - уже нет такого. И что это было? Прикол такой?
valery_stavitsky , на таких, як Ви, живе банк... В Вашому випадку, краще частково погасити. а як тільки буде можливість, то повністю... Якщо є можливість, не знімайте кошти в банкоматі, а розраховуйтесь карткою...
Evgenii написав:valery_stavitsky , на таких, як Ви, живе банк... В Вашому випадку, краще частково погасити. а як тільки буде можливість, то повністю... Якщо є можливість, не знімайте кошти в банкоматі, а розраховуйтесь карткою...
Враховуючи девальвацію то хто його зна хто за чий рахунок
Хоча звісно за все платять українці, хтось більше, хтось менше
Интересная вещь. Оказывается при оплате гривной на украинском сайте гривневой интернет-картой приватбанка банк выполняет конвертацию из гривны в доллар, а потом обратно в гривну. По крайней мере так считает КЦ голд-клуба.:D
Приносим извинения за доставленные неудобства. На текущий момент с помощью интернет-карты Вы можете оплатить товар/услугу в интернете, а также провести платеж между Вашими счетами с карты VISA Internet (валюта USD) на Вашу карту, оформленную в национальной валюте. В случае изменения ситуации мы Вас дополнительно проинформируем.
С уважением, Ирина. ПриватБанк.
а на каком основании вы блокируете средства клиента? какая разница тип карты - интернет или живой пластик. у вас счет есть в системе? есть. деньги лежат? лежат. так и выдавайте! а так беспредел получается - деньги заноси, но не выноси!
ceriny, добрый день! Ваши средства не заблокированы. Используйте их для оплаты в интернет или перевода между своими счетами. Исключение - перевод на карты, открытые в валюте. С уважением, Виктория ПриватБанк
Значит я могу прийти в кассу и снять их со счета? Если да, то приношу свои извинения. Если нет - то налицо блокировка ЛИЧНЫХ средств клиента без законных оснований!