|
Городской коммерческий банк CityCommerce БАНКРОТ |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
Додано: Сер 14 січ, 2015 20:23
1505 написав:г. Умань (Черкасская обл.). Отправляла заявку на выписку 09.12.2014 г. До сих пор не получила выписки, хотя в банк мое письмо заказным с уведомлением пришло, а результата мне нет.
Попробуйте еще раз отправить.
-
varlo
-
-
- Подякував: 352 раз.
- Подякували: 804 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 14 січ, 2015 20:29
varlo написав: anx101 написав:Я сьогодні особисто бачила, в Парусі сидить хлопчик з папірцем і записує тих, хто приносить документи в окремі колонки записує які документи були надані. При мені йому телефонували з гарячої лінії і він консультувався з юристом що відповідати. Всі все знють, а три дні дають тому, що хочуть на початок наступного тижня мати результат по списках.
Т.е приходишь ему с документами для сверки, он ставит галочку и отпускает? Документы не забирает или делает ксерокопии?
Можно ли по доверенности такое делать, например, если человек не может приехать лично?
-
nina
-
-
- Подякував: 9 раз.
- Подякували: 139 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 14 січ, 2015 20:48
nina написав: varlo написав: anx101 написав:Я сьогодні особисто бачила, в Парусі сидить хлопчик з папірцем і записує тих, хто приносить документи в окремі колонки записує які документи були надані. При мені йому телефонували з гарячої лінії і він консультувався з юристом що відповідати. Всі все знють, а три дні дають тому, що хочуть на початок наступного тижня мати результат по списках.
Т.е приходишь ему с документами для сверки, он ставит галочку и отпускает? Документы не забирает или делает ксерокопии?
Можно ли по доверенности такое делать, например, если человек не может приехать лично?
Здається тут писали, що в тих листах щастя просять надіслати копії документів, напевно це означає що не обов'язково приходити особисто.
-
anx101
-
-
- Подякував: 18 раз.
- Подякували: 48 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 14 січ, 2015 20:53
anx101 написав:Здається тут писали, що в тих листах щастя просять надіслати копії документів, напевно це означає що не обов'язково приходити особисто.
Но почему они не пишут номер договора?
-
varlo
-
-
- Подякував: 352 раз.
- Подякували: 804 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 14 січ, 2015 21:13
anx101 написав: varlo написав: anx101 написав:Я сьогодні особисто бачила, в Парусі сидить хлопчик з папірцем і записує тих, хто приносить документи в окремі колонки записує які документи були надані. При мені йому телефонували з гарячої лінії і він консультувався з юристом що відповідати. Всі все знють, а три дні дають тому, що хочуть на початок наступного тижня мати результат по списках.
Це тільки для тих, хто отримав лист щастя. Потрібно прийти з листом, і залишити копії документів( договір, паспорт, виписки...), він собі записує які документи були надані для подальшого "розслідування"
в этой долбаной стране, люди с областей должны ехать в киев? к какимто ур** из фонда?
-
zzzkiev
-
-
- Подякував: 1 раз.
- Подякували: 23 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 14 січ, 2015 21:29
varlo написав: anx101 написав:Здається тут писали, що в тих листах щастя просять надіслати копії документів, напевно це означає що не обов'язково приходити особисто.
Но почему они не пишут номер договора?
Тому що дивляться рух коштів по прізвищах, а не по договорах
-
anx101
-
-
- Подякував: 18 раз.
- Подякували: 48 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 14 січ, 2015 21:46
CleVeR8774 написав:Після вчорашнього листа щастя про "нікчемний" депозитний договір, отримав сьогодні ще одного листа від CCB. У листі сказано, що необхідно з"явитись у "Парус" протягом 3-ьох робочих днів. Відповідно до цього листа, Уповноважена особа на здійснення тимчасової адміністрації має право звертатись до правоохоронних оргнаів із заявою про вчинення кримінального провадження у разі виявлення фактів шайхрайства. Получається, що я зі своїм депозитним "нікчемним" договором можу порапити під кримінальне провадження?
Подать встречный иск за вымогательство
-
isk75
-
-
- Подякував: 6 раз.
- Подякували: 11 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 14 січ, 2015 21:48
Интересно уже предлагают за хх% от суммы ФГВфЛ не подымать вопрос о никчемности договоров и не слать дурных писем? я думаю новую кормушку нехилую нашли
-
PUnder
-
-
- Подякував: 42 раз.
- Подякували: 185 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 15 січ, 2015 00:42
kostya77 написав: zzzkiev написав:а если писем небыло, то идти ненадо?
ну разве что убедиться, что вас и ваши счета видят в базе.
А если выписки брались в конце октября?
-
Maximilius
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 24 раз.
-
-
Профіль
-
-