|
УкрСиббанк |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: Суб 09 тра, 2009 11:28
kutuz написав:А правда что у них 25% ипотеки Украины
нет
но занимают первое место с 16-18 %% рынка
-
parenok
-
-
-
-
-
-
Додано: Суб 09 тра, 2009 11:34
Chabik, можно было либо мгновенную визу (неперсонифицированную) получить сразу, но только в том случае, если она есть в наличии в отделении, либо маестро (персонифицированную) заказать, что и было сделано.
p.s. А в контакт-центре вам еще и не такое расскажут
p.p.s. Захотелось зайти на Драгоманова к грудастой Оле, благо живу в Дарнице 
-
parenok
-
-
-
-
-
-
Додано: Суб 09 тра, 2009 11:53
Chabik написав:зайшов я вчора у відділення, яке знаходиться по вул. Драгоманова 13/10, щоб відкрити вклад активні гроші, чувши про мяко кажучи не дуже хороше обслуговування був готовий до того що замість 5-10 хв прийдеться сидіти десь хвилин 20, але не тут то було, спочатку дівчина Оля, яку туди взяли через гарні груди і довгі ноги довго балакала з кимось по телефону (я сидів біля неї за столом і чекав), потів вона довго не могла правильно ввести номер індифікаційного коду, після того як ця Оля зробила копії мені треба було чекати, щоб звільнилась операціоністка, яка ну дуууже повільно "шевелила батонами" (в черзі після мене було вже 3 особи, і всі до операціоністки, в тей час як Оля могла спокійно піти попити чаю, бо до неї нікого не було...) Коли я нарешті дочекався,зайшов до неї віддав копії, написав англійською мовою прізвище та імя, ВОНА СКАЗАЛА, ЩО Я МОЖУ ЙТИ! я був трохи здивований і запитав, а як же гроші, в касу платити не треба? на що та "тьотя" відповіла, ні! картка буде готова числа 15 тоді я зможу зайти і поповнити рахунок.. це був просто жах і зіпсований настрій (зайшов до них в 14:50, вийшов о 15:35 з 0 результатом) Прийшовши додому подзвонив на гарячу лінію, де мені сказали, що карта видається одразу за 10-15 хв... Йшов у цей банк тому що він більш менш надійний, але з таким персоналом і обслуговуванням у нього не буде майбутнього...
Не пощастило, буває. Мені "Активні гроші+" робили із півгодинки і оскільки я був єдиним клієнтом на все відділення, то мене обмлуговували одразу двоє співробітників, старалися, як могли.
-
I.De
-
-
- Подякував: 17 раз.
- Подякували: 3 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 09 тра, 2009 11:56
kutuz написав:А правда что у них 25% ипотеки Украины
Ніби 16%. Хто ж скаже точно
Але відомо, що лідери в іпотечному кредитуванні. Зате і підтримка материнського банку суттєва.
-
I.De
-
-
- Подякував: 17 раз.
- Подякували: 3 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 09 тра, 2009 12:02
[quote="I.De"][quote="kutuz"]А правда что у них 25% ипотеки Украины[/quote]
Ніби 16%. Хто ж скаже точно
Але відомо, що лідери в іпотечному кредитуванні. Зате і підтримка материнського банку суттєва.[/quote]
Поддержка оно да, но 800млн убытка по 1-му кварталу 2009 + 250млн. долларов США - погашение синдиката в мае 2009 Парибасам нелегко прийдется. И опять же резервы, резервы...
-
kutuz
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 97 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 09 тра, 2009 13:52
I.De написав: Мені "Активні гроші+" робили із півгодинки і оскільки я був єдиним клієнтом на все відділення, то мене обмлуговували одразу двоє співробітників, старалися, як могли.
А я на этой неделе оформлял "+" на Горького. Притом пришел вместе со знакомой, оформляли счет нам обоим за минут 15-20, как всегда все вежливо и аккуратно. При этом провели экскурсию по их новому депозитному банкомату.
Все как всегда: "хорошо, как и должно быть".
ПС: забыл уточнить одну вещь у сотрудников при оформлении - лимиты на снятие денег за операцию/в день. Кто пользуется АД+, подскажите!
-
eromeo
-
-
- Подякував: 55 раз.
- Подякували: 1 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 09 тра, 2009 13:59
[quote="eromeo"]800 млн - резервы. Так что уже сформированы. А Парибис и Ярославский уже залили 1.275 млрд грн. Так что живем.  [/quote]
А 16% ипотеки Украины это сколько прикиньте? И во сколько упали цены на квартиры прикиньте. Будем надеятся что львинная доля кредитов в грн.
-
kutuz
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 97 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 09 тра, 2009 14:15
eromeo написав:А я на этой неделе оформлял "+" на Горького. Притом пришел вместе со знакомой, оформляли счет нам обоим за минут 15-20, как всегда все вежливо и аккуратно. При этом провели экскурсию по их новому депозитному банкомату.  Все как всегда: "хорошо, как и должно быть".
+1, там же и, примерно, в то же время eromeo написав:забыл уточнить одну вещь у сотрудников при оформлении - лимиты на снятие денег за операцию/в день. Кто пользуется АД+, подскажите!
На обороте карточки есть круглосуточный телефон поддержки-можно уточнить.
ИМХО, если склероз не изменяет 3500 грн./день по умолчанию.
-
ikoval47
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 0 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 09 тра, 2009 14:31
eromeo написав:ПС: забыл уточнить одну вещь у сотрудников при оформлении - лимиты на снятие денег за операцию/в день. Кто пользуется АД+, подскажите!
по всем картам лимиты платежной системы - до 20 тыс. дол./50 операций
-
parenok
-
-
-
-
-
-
|
+ Додати тему
|