|
Банк Фiнанси та Кредит - БАНКРОТ |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
Додано: Сер 28 січ, 2015 14:09
ситуация аналогичная у всех, пока не закинут им денег, решения нет...
-
Auditor
-
-
- Подякував: 1 раз.
- Подякували: 1 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 28 січ, 2015 15:14
andreyiskra написав:в Запорожье вчера дали 100 дол.
как обстоят дела сегодня с выдачей ?
-
IVA
-
-
- Подякував: 43 раз.
- Подякували: 2 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 28 січ, 2015 15:17
FC_Bank написав: kurslik написав:Чи можна зараз замовити $ карту для виплат, на неї перекинути $ депо і вивести гривнею по комерційному курсі? fcbank.com.ua/ru/currency_pc/
Да, можно. Закончившийся депозит можно в отделении перевести на валютную депозитную карту и снимать по указанному курсу. Перечисление на карту безналичным путем осуществляется без комиссии.
Звітую. Тиждень назад оформив депозитну картку, але ще не прийшла. Вчора після закінчення депозиту мені тіло перекинули на поточний рахунок. Дзвоню щойно на гарячу лінію (0-800-302-000) взнати коли можна закинути на картковий, де мені кажуть, що з поточного рахунку на картковий банк не переводить з 12 січня (є запис розмови). У відділенні начальник мені також натякнув, що на картковий рахунок я гроші не отримаю. Прошу представника прокоментувати.
-
kurslik
-
-
- Подякував: 38 раз.
- Подякували: 18 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 28 січ, 2015 16:46
kurslik написав: FC_Bank написав: kurslik написав:Чи можна зараз замовити $ карту для виплат, на неї перекинути $ депо і вивести гривнею по комерційному курсі? fcbank.com.ua/ru/currency_pc/
Да, можно. Закончившийся депозит можно в отделении перевести на валютную депозитную карту и снимать по указанному курсу. Перечисление на карту безналичным путем осуществляется без комиссии.
Звітую. Тиждень назад оформив депозитну картку, але ще не прийшла. Вчора після закінчення депозиту мені тіло перекинули на поточний рахунок. Дзвоню щойно на гарячу лінію (0-800-302-000) взнати коли можна закинути на картковий, де мені кажуть, що з поточного рахунку на картковий банк не переводить з 12 січня (є запис розмови). У відділенні начальник мені також натякнув, що на картковий рахунок я гроші не отримаю. Прошу представника прокоментувати.
а что тут не понятного, грн уже не хватает, если вам скинуть на краточку вы тут же все через банкоматы вынесете, а так вас отправляют в касу а там или денег нет или лимит 2-3к в день, вот и будете месяц ходить...
-
serg-faker
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 30 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 28 січ, 2015 16:50
IVA позвонил в 14-30, сказали приходи сегодня
-
andreyiskra
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 64 раз.
-
-
Профіль
-
-
-
Николас
-
-
- Подякував: 3 раз.
- Подякували: 20 раз.
-
-
Профіль
-
-
kurslik написав: FC_Bank написав: kurslik написав:Чи можна зараз замовити $ карту для виплат, на неї перекинути $ депо і вивести гривнею по комерційному курсі? fcbank.com.ua/ru/currency_pc/
+1, аналогічно! Вже третій день брешуть в очі, скоти!!! 
-
Adamski
-
-
- Подякував: 16 раз.
- Подякували: 27 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 28 січ, 2015 16:52
serg-faker написав:Как обстоят дела в банке с выдачей грн депо???
закончился 26, ни копейки не отдают. сказали-может в феврале... отделение-Киев, Позняки.
-
Adamski
-
-
- Подякував: 16 раз.
- Подякували: 27 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 28 січ, 2015 17:27
Adamski написав: serg-faker написав:Как обстоят дела в банке с выдачей грн депо???
закончился 26, ни копейки не отдают. сказали-может в феврале... отделение-Киев, Позняки.
перекидывайте на депозит "свободные деньги" открывайте грн карточку, подключайте интернет банкинг. Кидайте каждый день на карточку 5т грн и кидайте их на приватовскую карту. Потеряете 2% но оно того стоит!
-
yviktor78
-
-
- Подякували: 5 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 28 січ, 2015 17:37
Для разрядки. У самого счет на предприятии в финиках. Платежки уходят без проблем. У сотрудников с зарплатными картами проблем нет. Как то-так. З.Ы. Депозиты в долларах не отдают 
-
pmzmer
-
-
- Подякували: 3 раз.
-
-
Профіль
-
-
|