Можно подъехать в отделение банка и взять выписки по всем счетам. Я так делал в Актив-банке, когда там уже была ВА.
|
|
![]() то что написали на сайте фонда - филькина грамота!!! Эсть закон, и этот закон нужно заставить выполнять!!! Своими деньгами только я распоряжаюсь что мне делать! Дела будут долгие и печальные, так что готовимся к судам и письмам!!! В ССВ письма приходят даже если ничего не делали "противозаконного"!!! ![]()
Это - самый цимес!!! Полученным рефинансом имекс вернул акционерам часть субдолга... Досрочно... Без предусмотренного законом согласия НБУ на возврат субдолга. Забив на запрет НБУ на досрочные погашения перед нерезидентами вообще. Тумовсу у старины Климова еще учиться и учиться... Дебет - бюджет. Кредит - дача;) Что тут сказать? Дерзко. Умно. Законно. Подумаешь- нарушил какие то незаконные писульки НБУ. Гражданским кодексом взаимоотношения должника и кредитора регулируются договором. И никакая гонтарева еичего сделать не сможет... ![]() Выплаты начнутся через месяц если Северин подаст заявку в фоЯк отримати кошти за вкладом в неплатоспроможному банку
Розрахунки з вкладниками З метою забезпечення виконання зобов’язань неплатоспроможного банку з виплати коштів вкладникам за договорами, строк яких закінчився, та за договорами банківського рахунку вкладників, Фонд має право надати банку цільову позику. Зазначені виплати здійснюються банком в межах гарантованої суми відшкодування. Розрахунки з вкладниками неплатоспроможних банків за рахунок цільової позики Фонду мають розпочатися не пізніше першого місяця з дати запровадження у неплатоспроможному банку тимчасової адміністрації. Про затвердження Положення про порядок відшкодування Фондом гарантування вкладів фізичних осіб коштів за вкладами: 8. У разі необхідності отримання цільової позики уповноважена особа Фонду подає Фонду разом із обґрунтуванням заявку на отримання цільової позики для здійснення виплат вкладникам згідно з додатком 1 до цього Положення. Обґрунтування необхідності надання цільової позики має містити суми прогнозних надходжень та відтоку грошових коштів протягом періоду дії тимчасової адміністрації, а також розшифрування рахунку № 9806 «Документи фізичних осіб, що не виконані в строк з вини банку». ![]() Северин Ю.П. уповноважений ФГВФО повинен подати таку заявкуДодаток 1
до Положення про порядок відшкодування Фондом гарантування вкладів фізичних осіб коштів за вкладами (пункт 7 розділу ІІ) Директору-розпоряднику Фонду гарантування вкладів фізичних осіб уповноваженої особи Фонду на тимчасову адміністрацію _____________________________ (найменування банку) _____________________________ (прізвище, ім’я, по батькові) ЗАЯВКА на отримання цільової позики для здійснення виплат вкладникам ________________________________________________________ (найменування банку) протягом дії тимчасової адміністрації на період з ___________ по ____________ З метою забезпечення виконання зобов'язань банку, передбачених пунктом 1 частини шостої статті 36 Закону України «Про систему гарантування вкладів фізичних осіб» прошу надати цільову позику та укласти відповідний договір цільової позики (проект договору додається). Загальна сума цільової позики, розрахунок якої додається, становить _____________________ грн. Додатки: 1. Розрахунок загальної суми цільової позики на ___ стор. 2. Список вкладників, які отримують кошти в межах гарантованої суми за рахунок цільової позики Фонду, на ___ стор. 3. Перелік вкладників, кошти яких не підлягають відшкодуванню Фондом відповідно до пунктів 4 - 7 частини четвертої статті 26 Закону, на ___ стор. 4. Проект договору цільової позики на ___ стор. 5. _______________________________________ * * За потреби надається перелік інших додатків. Уповноважена особа Фонду на тимчасову адміністрацію ___________ (підпис) ___________________ (ініціали та прізвище) ![]() Re: ІМЕКСБАНК"Имэксбанк" банкрот. Рассчитываться будут в течение 4-5 месяцев
В ходе пресс-конференции директор областного департамента экономического развития Олег Муратов рассказал о ситуации в одесском "Имэксбанке". Экономист заявил, что ситуация с банком была прогнозируемой, что позволило минимизировать потери бюджета и людей через перевод платежей в другие банки. Олег Муратов отметил, что пенсии и другие социальные выплаты люди получат почтой. "Ситуация в "Имэксбанке" очень простая: введена временная администрация. Я встречался с временной администрацией, с представителями фонда гарантированных вкладов физических лиц, мы договорились сотрудничать. Распоряжением губернатора создана специальная рабочая группа", - пояснил экономист. Олег Муратов подчеркнул, что сейчас главная задача, чтобы физические лица, вкладчики получили свои деньги. Реально люди получат свои депозиты до 200 тысяч гривен в течение 2-х месяцев. Также в этот срок деньги смогут получить те вкладчики, срок депозита которых закончился. "Я думаю, основная часть вкладчиков не пострадает. Если долларовый вклад, он будет переведен по курсу национального банка на утро 27.01, конечно, определенные потери люди понесут", - описал ситуацию Олег Муратов. Относительно крупных вкладчиков, то они получат деньги позже. Как рассказал экономист, после 3 месяцев работы временной администрации будет принято решение: либо банк ликвидируется, либо банк будет санироваться, если найдут инвестора. Следует отметить, что Олег Муратов советует держать деньги в банках с иностранным европейским капиталом либо в государственных банках.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, ShtormK, Модератор
|
|