|
Платинум Банк - БАНКРОТ |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
Додано: Сер 28 січ, 2015 21:56
Yuri_T
Но верю я - придет она, звезда пленительного счастья...
-
Trapped_client
-
-
- Подякував: 48 раз.
- Подякували: 17 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 28 січ, 2015 22:01
Ninulik написав:lyudmyla такая ситуация в ПТБ уже была оченью когда в один день курс конвертации вместо 12 с небольшим стал 14. ну как не было економических? мы живём в стране где оф курс в банках и курс чёрного рынка отличаются на 30%, все понимаем что в отделении курс фиктивный и по нему никто не продаёт, и что стоит он такой только потому что банки наклоняет НБУ. какие изменения банк внёс? во что? курс конвертации нигде не закреплён
Экономическая ситуация в стране стабильно плоха уже давно. За одну ночь, не было никаких предпосылок! На просьбу к банку, предоставить документ, согласно которого банк резко поднял курс на 20%, они отвечают, что это коммерческая тайна. Они с таким же успехом могли ввести и 100 грн за дол.США и списать заблокированные суммы по этому курсу. Вопрос то не в этом. А в том, что они это сделали обманным путем, говоря на горячей линии 14.01., что курс не изменился, а блокировка уже происходила по завышенному курсу. А потом еще и списали заблокированные деньги за 13 и 14 число по истерическому курсу. Еще раз хочу сказать, я хочу понимать, на каких условиях я работаю с финансовой организацией. И совершенно не хочу, что бы меня обдирали и обманывали! Теперь понятно, что ТМ Платинум Банк не предсказуемы и доверять ему нельзя!
-
lyudmyla
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 3 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 28 січ, 2015 22:11
kmm3 написав:Ну й контингент зібрався!!! Платинум (та й інші банки) молодці, що дають по руках дрібним шахраям, що хочуть нажитися на різниці ринкового та карткового курсу. Не подобається вам, що досписують кошти - відкрийте собі валютну картку й поповнюйте ВАЛЮТОЮ! Жодних сюрпризів не буде тоді
А на якій підставі базується ваш висновок? За собою дивіться шановний. ШАХРАЇ ПЛАТИНУМ БАНК, тому що поводять себе по відношенню до своїх клієнтів по шахрайські. Брешуть та крадуть гроші своїх клієнтів. В мене особисто є підстави це стверджувати. Ви ж займаєтесь флудством. Проблема описана,для того, що б люди розуміли з ким мають справу. І що до сих пір про те, що банк ввів інший курс, ніж той що є у всіх відділеннях, не має ніякої інформації ні на сайті ні де інде, а в контакт центрі брешуть. А ви ще й спробуйте здати їм валюту по якій вони рахують продаж?! Умови надав банк, вони можуть їх змінювати, а я можу ії приймати або ж ні, але я маю знати, які саме умови і планувати свої витрати. З Платинумом це НЕ можливо.
-
lyudmyla
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 3 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 28 січ, 2015 23:05
lyudmyla написав:Еще раз хочу сказать, я хочу понимать, на каких условиях я работаю с финансовой организацией. И совершенно не хочу, что бы меня обдирали и обманывали! Теперь понятно, что ТМ Платинум Банк не предсказуемы и доверять ему нельзя!
Они же АНАРХО БАНК.
-
BBC
-
-
- Подякував: 1105 раз.
- Подякували: 1199 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 28 січ, 2015 23:13
lyudmyla "За одну ночь, не было никаких предпосылок!" - это только ваше мнение у банка может быть другое. "На просьбу к банку, предоставить документ, согласно которого банк резко поднял курс на 20%, они отвечают, что это коммерческая тайна" - вы онимаете что нет документа который регламетирует этот курс????????? вы на что ссылаетесь требуя документы? на воображение? насколькоя понимаю вы не перый день клиент банка но пока всё ок вы неудосужились зарегистрироваться на форуме чтобы похвалить работу банка, а чуть вам НЕ ДАЛИ ЗАРАБОТАТЬ так вы тут как тут первыя поливать грязью. это как-минимум не красиво.
Не пытайтесь обмануть других и не будете обмануты! постарайтесь спокойно принять тот факт что банк оказался умнее вас.
-
Ninulik
-
-
- Подякував: 11 раз.
- Подякували: 13 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 28 січ, 2015 23:26
lyudmyla написав: kmm3 написав:Ну й контингент зібрався!!! Платинум (та й інші банки) молодці, що дають по руках дрібним шахраям, що хочуть нажитися на різниці ринкового та карткового курсу. Не подобається вам, що досписують кошти - відкрийте собі валютну картку й поповнюйте ВАЛЮТОЮ! Жодних сюрпризів не буде тоді
А на якій підставі базується ваш висновок? За собою дивіться шановний. ШАХРАЇ ПЛАТИНУМ БАНК, тому що поводять себе по відношенню до своїх клієнтів по шахрайські. Брешуть та крадуть гроші своїх клієнтів. В мене особисто є підстави це стверджувати. Ви ж займаєтесь флудством. Проблема описана,для того, що б люди розуміли з ким мають справу. І що до сих пір про те, що банк ввів інший курс, ніж той що є у всіх відділеннях, не має ніякої інформації ні на сайті ні де інде, а в контакт центрі брешуть. А ви ще й спробуйте здати їм валюту по якій вони рахують продаж?! Умови надав банк, вони можуть їх змінювати, а я можу ії приймати або ж ні, але я маю знати, які саме умови і планувати свої витрати. З Платинумом це НЕ можливо.
Так у чому ж шахрайство банку??? Невже в тому, що він досписав кошти з гривневих карток до ринкового курсу? По-моєму, якраз недобросовісні клієнти намагались нагріти банк, купуючи за гривні валюту по заниженому курсу. Рецепт вже описаний: відкриваємо валютну картку, вносимо на неї валюту й розраховуємось у валюті картки. Жодних сюрпризів! Якщо ж ви хочете розраховуватись гривневою карткою у валюті, то будьте готові заплатити за валюту по тому курсу, по якому скаже банк. Як писав Руданський, "хтів пан когось ошукати, та сам ошукався"
-
kmm3
-
-
- Подякував: 45 раз.
- Подякували: 207 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 29 січ, 2015 00:05
kmm3 написав:Так у чому ж шахрайство банку??? Невже в тому, що він досписав кошти з гривневих карток до ринкового курсу?
Ринкоий курс = курсу чорного ринку? Чи все ж ринковий це курс, що встановлюється на міжбанку?
-
BBC
-
-
- Подякував: 1105 раз.
- Подякували: 1199 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 29 січ, 2015 00:27
BBC написав: kmm3 написав:Так у чому ж шахрайство банку??? Невже в тому, що він досписав кошти з гривневих карток до ринкового курсу?
Ринкоий курс = курсу чорного ринку? Чи все ж ринковий це курс, що встановлюється на міжбанку?
На жаль, виглядає, що ринковим зараз є курс чорного ринку
-
kmm3
-
-
- Подякував: 45 раз.
- Подякували: 207 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 29 січ, 2015 03:03
Сегодня рыночный курс - этот тот, по к-рому можно купить валюту. Вот и получается, что это курс черного рынка.
-
Arien
-
-
- Подякував: 168 раз.
- Подякували: 74 раз.
-
-
Профіль
-
-
|