не, не так. Я работаю с раннего утра и до 22-30, поэтому не могу никуда высунуться, а единственный ящик в радиусе пешей доступности - айбокс. Ну есть ещё тумба, но я с бегемотом в ссоре...
V2 написав:Оскільки Юля нас ігнорує - доводиться все з'ясовувати самим.
По комунальній акції взнав принцип нарахування доплати, а саме: 3% від суми вкладу. Тобто, якщо вклад: 10 000 грн. - до виплати 300 грн. в квартал; 20 000 грн. - 600 грн. 40 000 грн. - 1 200 грн.
Крім того, участь в акції беруть тільки депозити оформлені у відділенні, ніяких додаткових документів про участь в акції не оформляється.
Що це за 300грн в квартал? В матриці програми лояльності такого немає. І за депозит 20001грн компенсовують 1200грн в квартал як і за 40000грн + в фідомаркеті вже з'явилися депозити з комуналкою. В якому відділені Вам такого наговорили?
V2 Для депозитів від 10к до 20к компенсація комуналки до 600грн/квартал. Для депозитів від 20к до 40к компенсація комуналки до 1200грн/квартал. Для депозитів від 40к до 200к виплата бонусів у вигляді 3%/квартал від суми депозиту. Оформляти депозити можна у відділені і фідомаркеті.
Haza Мене бентежить словосполучення "до 600", "до 1200". Як визначається яка саме сума компенсується? Крім того, в разі відкриття депо у ФІДОмаркеті, чи необхідно звертатися у відділення з квитанцією про оплату комуналки?
V2 написав:Haza Мене бентежить словосполучення "до 600", "до 1200". Як визначається яка саме сума компенсується? Крім того, в разі відкриття депо у ФІДОмаркеті, чи необхідно звертатися у відділення з квитанцією про оплату комуналки?
написали б просто "3% от суммы депозита" и было бы все понятно, а то так сложно сформулировано.