|
МИХАЙЛІВСЬКИЙ БАНКРОТ |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
Додано: Нед 01 лют, 2015 20:21
sergbigboss в мене була така ситуація, з ОР на уні Привату перекинув 5 грн (через манісенд Привату),зняв Міха окрім 5 грн ще 5 грн за комісію,довго Міха не признавалась, чого було знято ще 5 грн, Приват казали,що не вони,а Міха, що не вони, потім добив Міху, сказали:"0,5% від суми мереказу або мін.5 грн"
-
melkh
-
-
- Подякував: 7 раз.
- Подякували: 88 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 02 лют, 2015 11:22
Підкажіть, будь-ласка. Чи є в банка конвертаційні продукти (депо), тобто хочу покласти депо в грн і конвертувати його в валюту? На сайті не зміг знайти інфу.
-
nick
-
-
- Подякував: 17 раз.
- Подякували: 8 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 02 лют, 2015 11:27
nick написав:Підкажіть, будь-ласка. Чи є в банка конвертаційні продукти (депо), тобто хочу покласти депо в грн і конвертувати його в валюту? На сайті не зміг знайти інфу.
На данный момент нет.
-
HiPath
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 110 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 02 лют, 2015 11:52
Добрый день. Вопрос к официальному представителю Банка. Могу я оформить: "Картка «Електронний гаманець»" международной платёжной системы Visa Classic??
-
invaderzim301
-
-
- Подякував: 4 раз.
- Подякували: 0 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 02 лют, 2015 12:41
Шановний представник банку! Було б дуже зручно, якби у історії операцій по рахунках (хоча б карткових) у інтернет-банкінгу відображалися такі дані, як загальні обороти за вказаний період та залишки на кінець вказаного періоду та на поточний момент. І ще: чи правда, що у історії операцій не відображається зняття комісій банку і якщо так, то чому? Дякую за реагування.
-
aomelian
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 33 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 02 лют, 2015 12:41
Шановний представник банку! Було б дуже зручно, якби у історії операцій по рахунках (хоча б карткових) у інтернет-банкінгу відображалися такі дані, як загальні обороти за вказаний період та залишки на кінець вказаного періоду та на поточний момент. І ще: чи правда, що у історії операцій не відображається зняття комісій банку і якщо так, то чому? Дякую за реагування.
-
aomelian
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 33 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 02 лют, 2015 13:13
Уважаемые форумчане! Так как наиболее востребованный функционал в системе Интернет – банкинг успешно внедрен, мы бы хотели услышать Ваши конструктивные предложения и отзывы для дальнейшего развития системы. Мы крайне ценим Вашу обратную связь, в связи с чем предлагаем оставить отзыв об Интернет-банкинге: что бы Вы хотели увидеть в ближайших релизах, что из реализованного функционала Вам нравиться, что нет, какие эмоции вызывает у Вас интерфейс системы? Свои аргументированные предложения и пожелания просим отправлять нам на PR@mbank.kiev.ua или заполнять анкету непосредственно в ИБ. Благодарим за сотрудничество!
-
БАНК МИХАЙЛОВСКИЙ
-
-
- Заблокований
- Подякував: 53 раз.
- Подякували: 67 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 02 лют, 2015 13:30
Если я в пятницу снимаю с ДП 2кгрн в чужом банкомате (останется >5к), то за пятницу и выходные дни проценты начислят? Я имею ввиду, что списание будет не раньше понедельника, а то и в среду. Или учёт остатка ведётся день-в-день как в привате?
-
ALEF
-
-
- Подякував: 193 раз.
- Подякували: 73 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 02 лют, 2015 13:34
nick написав:Підкажіть, будь-ласка. Чи є в банка конвертаційні продукти (депо), тобто хочу покласти депо в грн і конвертувати його в валюту? На сайті не зміг знайти інфу.
Здавав це питання у відділенні: відповідь - нет. Очикувана відповідь. Я вважаю, що в даного банку дещо інша концепція ведення бізнесу, в яку не вписується продаж валюти при такому розриві курсів.
-
ALEF
-
-
- Подякував: 193 раз.
- Подякували: 73 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 02 лют, 2015 13:40