uxtrader3 написав: а теперь давай порахуемо. візьмемо по максимуму: нехай щоденний обсяг торгів - 20 00 000 млн, судячи по сьогоді в місяць макс 22 робочі дні = 20 000 000 * 22 = 440 000 000 Візьмемо макс комісійні - 0.1% = 440 000 Всього 15 онлайн торгівців = 440 000/15 = 29 333 грн в місяць!!! Цена $1200 в місяць!!!! ого!!!!
о це бізнес....рентабельність...npv зашкалює....чим тільки думають акціонери))) гага ...тЄрпіли)))
Вы не считаете еще ЦБ, которые сдают в аренду, кредиты на плечи, инвестиционную деятельность торговцев + доход от спекуляций как кукловодов ( возьмите оборот Мотора и посчитайте доход Дракона)
Это чтоб отнести бегал, а ведь придется еще забирать . И что за банки характерно: раисский ПИБ, сепаратистский ПУМБ...
Это как жизнь автолюбителя в которой есть два праздника.День покупки авто,и день его продажи. То же самое можно сказать и про акции , купить не проблема, а вот продать с профитом ,это праздник
Підсумки засідання аукціонного комітету з продажу нафти сирої, газового конденсату власного видобутку і скрапленого газу
05.02.2015 | 21:59 | Прес-служба Мінекономрозвитку 5 лютого 2015 року о 19 год. 15 хв. відбулося засідання аукціонного комітету з продажу нафти сирої, газового конденсату власного видобутку і скрапленого газу, на якому прийнято рішення про відхилення заявок на участь в аукціоні № 197 з продажу нафти сирої, газового конденсату власного видобутку на базі ПрАТ «Українська міжбанківська валютна біржа» надані покупцями:
ТОВ "Тандем - Ч";
ВАТ "НПК-Галичина";
ПАТ "Укртатнафта";
ТОВ "ТД ПРИКАРПАТТЯНАФТОТРЕЙД";
ПАТ "УКРТРАНСНАФТА".
Враховуючи підпункт 2 пункту 45 Порядку організації та проведення біржових аукціонів з продажу нафти сирої, газового конденсату власного видобутку і скрапленого газу, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 16 жовтня 2014 року № 570, наслідком прийняття такого рішення є те, що аукціон з продажу нафти сирої, газового конденсату власного видобутку, запланований на 6 лютого 2015 року не може відбутися.
uxtrader3 написав:ок, нехай будет $2000 в місяць. пи**))))
Я не знаю как Вы считаете, но например: Драгон покупал Мотор по 2000-2100 продаёт по 2500-2600 в обороте акций на волне минимум на 10-15 мультиков грн (это скромненько, думаю больше)
Востаннє редагувалось Абитуриент1 в П'ят 06 лют, 2015 01:33, всього редагувалось 1 раз.