|
Платинум Банк - БАНКРОТ |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
Додано: Суб 07 лют, 2015 10:29
valena написав:Ninulik в мене теж депозит закінчився у цьому відділенні. За 2 тижні віддали 200 долларі тіла депозита. Начальник відділення нагло обманює і придумує "казки" чого у всіх відділеннях віддають більше а в її відділенні зовсім не видають валюту. Мені здається, вона просто бере гроші у тих, хто хоче повернути кошти будь-якою ціною. Менеджер сам казав, що рішення кому видавати гроші приймає одноособово начальник відділення.
Уважаемый представитель банка, пожалуйста реагируйте на обращение такого рода, не дайте потерять вкладчикам доверие к банку, как это сделала лживая и избирательная политика Дельта банка.
-
Bars2013
-
-
- Подякував: 4 раз.
- Подякували: 93 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 07 лют, 2015 12:22
GeForce написав:В луганской и донецкой области ваши отделения закрылись, многие другие банки в том числе входящие в атмосферу заблокировали выдачу налички с чужих карт, снятие в банкоматах тех банков которые еще выдают по чужим картам - платное согласно ваших тарифов, как теперь быть людям ?
Снимать деньги с комиссией,пока есть возможность,пересылать деньги в другой банк через ИБ,можно выбрать с небольшой комиссией... Платинум-Молодцы,не то что Дельта
-
playgirlua
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 6 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 07 лют, 2015 12:25
Bars2013 написав: valena написав:Ninulik в мене теж депозит закінчився у цьому відділенні. За 2 тижні віддали 200 долларі тіла депозита. Начальник відділення нагло обманює і придумує "казки" чого у всіх відділеннях віддають більше а в її відділенні зовсім не видають валюту. Мені здається, вона просто бере гроші у тих, хто хоче повернути кошти будь-якою ціною. Менеджер сам казав, що рішення кому видавати гроші приймає одноособово начальник відділення.
Уважаемый представитель банка, пожалуйста реагируйте на обращение такого рода, не дайте потерять вкладчикам доверие к банку, как это сделала лживая и избирательная политика Дельта банка.
По субботам у него выходной.
-
Ratatui
-
-
- Подякував: 119 раз.
- Подякували: 737 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 07 лют, 2015 12:39
Bars2013 написав: valena написав:Ninulik в мене теж депозит закінчився у цьому відділенні. За 2 тижні віддали 200 долларі тіла депозита. Начальник відділення нагло обманює і придумує "казки" чого у всіх відділеннях віддають більше а в її відділенні зовсім не видають валюту. Мені здається, вона просто бере гроші у тих, хто хоче повернути кошти будь-якою ціною. Менеджер сам казав, що рішення кому видавати гроші приймає одноособово начальник відділення.
Вы анархист? Или доверяете анархо Банку еще?
-
BBC
-
-
- Подякував: 1105 раз.
- Подякували: 1199 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 07 лют, 2015 13:02
Подскажите, какие сейчас лимиты на снятие в банкоматах и переводе с ПлатинумКлик? Спасибо
-
Rupert
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 5 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 07 лют, 2015 15:15
Rupert В банкомате 3000грн.
-
gurazda
-
-
- Подякував: 5 раз.
- Подякували: 15 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 07 лют, 2015 17:53
BBC написав: Bars2013 написав: valena написав:Ninulik в мене теж депозит закінчився у цьому відділенні. За 2 тижні віддали 200 долларі тіла депозита. Начальник відділення нагло обманює і придумує "казки" чого у всіх відділеннях віддають більше а в її відділенні зовсім не видають валюту. Мені здається, вона просто бере гроші у тих, хто хоче повернути кошти будь-якою ціною. Менеджер сам казав, що рішення кому видавати гроші приймає одноособово начальник відділення.
Вы анархист? Или доверяете анархо Банку еще?
ВВС, вы и здесь тоже? Этот банк со мной поступает порядочно,нет причины у меня для малейшей критики. Вы же читаете ветку Дельты, может на минуточку сравните? К чему эти вопросы?
-
Bars2013
-
-
- Подякував: 4 раз.
- Подякували: 93 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 07 лют, 2015 18:27
Bars2013 написав:ВВС, вы и здесь тоже? Этот банк со мной поступает порядочно,нет причины у меня для малейшей критики. Вы же читаете ветку Дельты, может на минуточку сравните? К чему эти вопросы?
Для Платинума в порядке вещей нарушение договоров. Поэтому и удивляет ваша реакция.
-
BBC
-
-
- Подякував: 1105 раз.
- Подякували: 1199 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 07 лют, 2015 19:22
BBC, троллишь?
-
pochta_leny
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 0 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 07 лют, 2015 21:05
pochta_leny нет, BBC решил изливать свои ка...кашки в нете на банчик, который его, типа, обидил некогда. Доказывать свою правоту - невмоготу. Поэтому - решил опорожняться везде, где видит так раздражающее его название. Ничего личного, просто BBC как BBC.
-
LightDream
-
-
- Подякував: 83 раз.
- Подякували: 9 раз.
-
-
Профіль
-
-
|