А цікаво, при введені всяких воєнних і т.д. станів, дєнажкі, що знаходяться на зарплатних, пенсійних, поточних рахунках банк теж може притормозити і зажучити?
дядя Ваня написав:А цікаво, при введені всяких воєнних і т.д. станів, дєнажкі, що знаходяться на зарплатних, пенсійних, поточних рахунках банк теж може притормозити і зажучити?
этот закон (о конфискации депо в особый период) - отклонен ... поэтому ваш вопрос ниочем .... нет источника в котором на него есть ответ ...
Ваш коментар "ниочем", бо у всіх депозитних договорах і без всякого закону прописано, що в разі настання всяких форс-мажорів, в тому числі і воєнних дій сторони звільняються від відповідальності за невиконання умов договору. Тому мене цікавить, чи виконуються банком в такому разі зобов"язання по вищезазначеним категоріям рахунків, що не є депозитами. Питаю, бо Приват до карток договорів ніколи не оформляє, а шукати в їхній публічній оферті на кувирнадцять сторінок облом, можливо хтось вже цим цікавився.
Ваш коментар "ниочем", бо у всіх депозитних договорах і без всякого закону прописано, що в разі настання всяких форс-мажорів, в тому числі і воєнних дій сторони звільняються від відповідальності за невиконання умов договору. Тому мене цікавить, чи виконуються банком в такому разі зобов"язання по вищезазначеним категоріям рахунків, що не є депозитами. Питаю, бо Приват до карток договорів ніколи не оформляє, а шукати в їхній публічній оферті на кувирнадцять сторінок облом, можливо хтось вже цим цікавився.
чтоб ответить на ваш вопрос должен был быть прецедент ранее - его небыло - это пункт всегда писался как формальный и ему значения никто не предавал ... что вы хотите услышать? вы же сами понимаете любой ответ на ваш вопрос это личное видение кого-то и не более ...
Ви мене мабуть не зовсім зрозуміли. Я ж не про депозити питав. Зрозуміло, що під час воєнного стану банки, мабуть, може не всі, але більшість точно, скористаються законним пунктом в договорі щоб затягнути виплату депо. А от, що буде з пенсійними рахунками ( в мене, наприклад, Батьки в Приваті тримають на пенсійних картках більш-менш суттєві поточні гроші), а також з КДВ, де у мене ще є якісь американці, та і кавелочок гривні. Ще є в Ощаді на поточному. Мене цікавить саме ця категорія. Чи може банк затормозити при В.стані гроші на поточних рахунках! Зрозуміло, що ніхто з цим практично не стикався, але може хтось вже це питання з"ясовував.
Поповнюючи мобільний, не забуваймо про тих, хто боронить нашу Батьківщину на сході. Для них кожна копійка на вагу золота. Прямий номер для допомоги "Азову" - 1685 (10 грн./смс). Тим паче, що батальйон "Азов" єдиний, хто успішно контратакує. https://vk.com/batalion.azov
дядя Ваня написав: Мене цікавить саме ця категорія. Чи може банк затормозити при В.стані гроші на поточних рахунках! Зрозуміло, що ніхто з цим практично не стикався, але може хтось вже це питання з"ясовував.
То Ви хочете відповідь на це питання знайти на форумі? А на продуктовому ринку якщо спитати?
Кабинет министров просит Верховную Раду утвердить изменения в государственный бюджет 2015 года "В соответствии с законодательством, в понедельник утром законопроект будет зарегистрирован в стенах парламента", - сказал премьер-министр Арсений Яценюк на заседании Кабмина в субботу, 14 февраля, на котором проект изменений был одобрен... Премьер также озвучил основные изменения, предлагаемые Кабмином в бюджет. В частности, доходы бюджета предлагается увеличить на 22 млрд грн (напомним, что принятый 29 декабря бюджет на этот год предусматривал доходы в размере 475,9 млрд грн), среднегодовой курс гривни предлагается установить на уровне 21 грн/$1 (17 грн/$1), а инфляцию – на уровне 26% (13,1%)... http://interfax.com.ua/news/economic/250643.html https://www.youtube.com/watch?v=KiwrMxaiHpk
дядя Ваня написав:А цікаво, при введені всяких воєнних і т.д. станів, дєнажкі, що знаходяться на зарплатних, пенсійних, поточних рахунках банк теж може притормозити і зажучити?