Городской коммерческий банк CityCommerce БАНКРОТ

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
  #<1 ... 24522453245424552456 ... 2663>

ОЦІНІТЬ обслуговування в цьому Банку (або його філії) та ОБҐРУНТУЙТЕ свою оцінку.

Городской коммерческий банк CityCommerce БАНКРОТ 2.6 5 426
1 - ДУЖЕ ПОГАНО. Грубіянили і т.і.
42%
177
2 - ПОГАНО. Некомпетентно.
12%
52
3 - ЗАДОВІЛЬНО. Хотілося б краще.
10%
44
4 - НОРМАЛЬНО. Як і повинно бути.
17%
74
5 - ВІДМІННО. Дуже сподобалося.
19%
79
Всього голосів : 426
Повідомлення Додано: Суб 21 лют, 2015 09:45

Тексты доверенностей

tanyaccb написав:
  LM56 написав:tanyaccb Таня, покажите, пожалуйста, ее на форуме. многим нужна. Заранее спасибо.

сейчас Выложу ! еще несколько минут!
ПО УКРГАЗБАНКУ
Могу сказать что если по доверенности кто то получает нужен пакет документов который ускорит выплаты это:
-копия паспорта 2шт
-доверенность и нотариально заверенная копия и копия просто доверенности которую заверил нотариус
-2 анкеты

ЕСЛИ ЛИЧНО ПРИШОЛ ВЛАДЕЛЕЦ ДЕПОЗИТА ТОГДА:
-копия паспорта и 2 анкеты

ПО ОЩАДБАНКУ

-копия паспорта на руках ускорит выдачу.
когда приходите даете паспорт и код.она проверяет и подтягивает сумму а выплату ,дает анкету.
Заполняете анкету отдаете вместе с копией паспорта и она отправляет Вас к окошку на выдачу

если по доверенности. копия они забирают себе в дело. и в анкете получателя пишите свои данные а вверху данные чей был депозит или текущий счет.
http://fotohost.org/images/a1ff4feb-407kB.jpg

Как и обещал вчера, вот набрал:
Бути моїм представником в банківських та фінансових установах України, в тому числі у Фонді гарантування вкладів фізичних осіб та в усіх банківських установах інших держав на території України з усіх питань, що стосуються розпорядження будь якими моїми рахунками, відкритими та тими, що будуть відкриті, депозитними, поточними, включаючи карткові, та грошовими коштами, що знаходяться на них, з правом проведення будь яких банківських операцій за моїми рахунками включаючи видаткові операції тощо. З усіх питань, що стосуються отримання належних мені грошових переказів та будь яких інших грошових коштів включаючи відсотки, тощо.
Для цього уповноваженому представникові надається право відкривати на моє ім’я рахунки, закривати рахунки, розпоряджатися рахунками та коштами на рахунках на власний розсуд без будь яких обмежень, зокрема отримувати належні мені кошти, включаючи відсотки з рахунків (як готівкою так шляхом безготівкового перерахування) будь яким особам. Вносити кошти на рахунки як готівкою так и і безготівково. Отримувати належні мені грошові перекази на будь які інші грошові кошти (включаючи відсотки), підписувати на подавати від мого імені заяви про переказ, про перерахування коштів, грошових переказів. Подавати та підписувати від мого імені заяви та будь які інші документи, в тому числі розрахункові, платіжні та касові. Отримувати будь яку інформацію та документи, довідки, в тому числи, що становлять банківську таємницю ,яка стала відома банку у процесі обслуговування мене як клієнта, в тому числі щодо проведення операцій за моїми рахунками. Виконувати все інші юридично значимі дії по’вязані з виконанням цієї довіреності передбачені чинним законодавством України, для такого роду уповноважень які належало б виконувати мені, якби я особисто займався(лася) цим питанням, та які будуть необхідними для правильного й ефективного ведення моїх справ.

Также еще один вариант:
- бути моїм представником у комерційних та державних банках (відділеннях, філіях), у тому числі в ПАТ "Міський комерційний банк" з правом отримувати належні мені грошові кошти в установі банку; укладати, змінювати, доповнювати, розривати договори банківського рахунку та/або договори банківського вкладу, відкривати та закривати рахунки; розпоряджатись коштами на рахунках, відкритих на моє ім'я: вносити, знімати готівкою та/або перераховувати в безготівковому порядку; отримувати виписки з рахунків, відкритих на моє ім'я, довідки про стан рахунку та іншу інформацію про рахунки, відкриті на моє ім'я; складати, підписувати та подавати заяви, договори та інші необхідні документи, пов'язані з виконанням повноважень за цією довіреністю; сплачувати за мене всі необхідні платежі; отримувати від Фонду гарантування вкладів фізичних осіб та банківських установ, які є його агентами, належні мені кошти відшкодування вкладу (вкладів), розміщених мною на рахунках в ПАТ "Міський комерційний банк"; здійснювати будь-які інші дії в рамках чинного законодавства України, пов'язані з виконанням повноважень за цією довіреністю;
- бути моїм представником у Фонді гарантування вкладів фізичних осіб з питань призначення виплати гарантованої суми відшкодування за всіма належними мені вкладами, включаючи нараховані відсотки. Для цього надаю йому такі права: підписувати та подавати від мого імені заяви, звернення, запити, клопотання, скарги та інші документи; ознайомлюватись з будь-якими документами, що стосуються моїх інтересів як вкладника, одержувати за мене такі документи, виписки з них, їх копії та дублікати; здійснити всі необхідні дії відповідно до чинного законодавства України, спрямовані на включення мене до переліку та реєстру вкладників, які мають право на відшкодування коштів за вкладами; отримувати за мене довідки та інформацію щодо мене, яка містить банківську таємницю, в порядку ст. 62 Закону України "Про банки і банківську діяльність" від усіх банківських установ; надавати згоду на обробку моїх персональних даних, а також вчиняти всі інші юридично значимі дії, пов'язані з реалізацією наданих цією довіреністю повноважень;
- представляти мої інтереси у відносинах з громадянами та юридичними особами, незалежно від підпорядкування та форми власності, а також у комерційних та державних банках (відділеннях, філіях) при користуванні та розпорядженні моїми рахунками без винятку і незалежно від того, у якій валюті вони відкриті, тими рахунками, які вже відкритті так и ті, що будуть відкриті у майбутньому з правом розпорядчого підпису під час проведення операцій за цими рахунками та підписання розрахункових документів, поповнювати рахунки у безготівковій та готівковій формі, достроково одержувати довідки або інші документи про наявність грошових сум, відсотків (нарахувань) по них чи руху зазначених сум; подавати та підписувати від мого імені картки із зразком підпису, платіжні доручення для перерахування коштів на будь-які рахунки та інші необхідні документи; відкривати на моє ім’я будь-які рахунки; отримувати належні мені грошові суми (вклади), нараховані відсотки; сплачувати послуги банку при виконанні доручення (отриманні інформації) із використання коштів на рахунках; мати вільний доступ до рахунків; здійснювати конвертацію валют; проводити розрахунки, переказувати грошові кошти з одного рахунку на інший (інші) рахунок (рахунки); вносити в будь-який час на рахунки грошові кошти; здійснювати поточні на інші операції; підписувати від мого імені договори про відкриття рахунку, вносити зміни до укладених договорів, у разі потреби підписати додаткові угоди про внесення змін до договорів, у разі потреби підписати додаткові угоди про внесення змін до договорів про відкриття рахунку, угоди про їх розірвання; розписуватись за мене, закривати рахунок (рахунки) тощо;
- бути моїм представником у всіх судах України загальної юрисдикції, незалежно від спеціалізації, та всіх інстанцій: місцевих судах України, судах України апеляційної інстанції, касаційної інстанції (у вищих спеціалізованих судах, Верховному Суді України), а також Європейський суд з прав людини, у провадженні яких знаходяться справи щодо захисту моїх прав та інтересів як вкладника. Для цього надаю йому всі права, які надані законом позивачу, відповідачу, третій особі, зокрема, але не виключно: право повної або часткової відмови від позивних вимог, зміни підстав або предмету позову, збільшити або зменшити розмір позивних вимог, визнання позову, укладення мирової угоди (досягнення примирення), оскарження рішень, ухвал, постанов суду; а також право підписувати та подавати від мого імені позовні заяви (в тому числі адміністративні позови), пояснення, клопотання, заперечення, апеляційні і касаційні скарги, виконавчі документи та інші документи, пов'язані з виконанням наданих повноважень; право подавати докази та надавати пояснення; право брати участь у судових засіданнях за моєї відсутності; право одержувати за мене довідки на інші будь-які документи; подавати від мого імені та підписувати за мене інші документи, необхідні для виконання наданих цією довіреністю повноважень, в тому числі заяви, запити, скарги, звернення, тощо; вчиняти всі інші юридично значимі дії, пов’язані з реалізацією наданих цією довіреністю повноважень.

И наверное нужно дописать, что можно покупать валюту, т.к это - отдельная операция.
Востаннє редагувалось varlo в Суб 21 лют, 2015 09:49, всього редагувалось 1 раз.
varlo

Подякував: 352 раз.
Подякували: 804 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 21 лют, 2015 09:48

solomon123 написав:
  roxy написав:Пол дня просидела в Ощадбанке в очереди за выплатами, в Гулливере, в итоге получила 50 000 вместо 200 000. Сказали, что слишком много людей пришло и они, чтобы всем хватило, дают всем до 50 000. Говорю, что дайте мне мои 200 000, может у них по 1 000 - всем хватит - ни в какую. Или на текущий под 0% до понедельника и опять ту же очередь отсиживать или на неделю под 17% и под меня закажут деньги, всю сумму и проценты 500 грн. Еще одна сотрудница пришла, поддержала ее. Я сдалась, получила 50 000, остальные на депо на неделю. Получала в отдельной комнате, в интимной обстановке, обслуживание понравилось, если б не очередь.

Ощад обязан выплатить вам всю сумму. Они просто манипулируют ситуацией, а сами прокручивают ваши деньги в свой карман. Ощад обязан вас записать на выплату всей суммы на определенный день. У нас на Троещине людей записывали на понедельник, вторник, ни о каких частях речь не шла. Мы в понедельник расскажем в Фонде о злоупотреблениях в Ощаде. Они нам выдают не свои деньги, а деньги Фонда. Пускай не крутят.

Расскажите о злоупотреблениях в Ощаде! На отделени , в которое я обратилась, не отдавали ни копейки! В ультимативной форме заставляли всех оформлять депозит на 7 дней. Или так, или никак. Сказали, что инкассации раньше все равно не будет. Что это такое?!?! Если банк не способен обеспечить наличными свои отделения, то его нельзя назначать банком-агентом. Прошу эту информацию довести до руководства Фонда. Пусть пресекут этот геноцид.
Chipmunk7700

Подякував: 0 раз.
Подякували: 21 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 21 лют, 2015 10:14

lavralena1211 Вы кавычки увидели?
garant_mmm

Подякував: 14 раз.
Подякували: 5 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 21 лют, 2015 10:22

Remmiy11 Поддерживаюи готов принимать участие. Есть и гривне вый и валютный депозит.
Собирайте базу данных желающих. А потом подумаем как продвигаться дальше. Не думаю что это нереально. В жизни все возможно и закон могут соответствующий принять, если конечно проявим себя. Кстати и вкладчики других банков в такой же ситуации и тоже могут присоединиться . А значит нас довольно много и мы СИЛА!
garant_mmm

Подякував: 14 раз.
Подякували: 5 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 21 лют, 2015 10:44

lavralena1211 написав:В общем, с Вами понятно! Вы не хотите довести начатое дело до конца, как обещали и били себя в грудь, благоговеете перед Чернявской, прокинувшей множество вкладчиков 2620, и Вам плевать на тех, кому и здесь, на ветке, обещали помогать до последнего. Вместо этого - какие-то общие рассуждения о том, что у кого-то что-то не дотянулось и мелочные обидки.
Ну и ладно,будем действовать по-другому! Виноватые в кидке от наказания не уйдут!

ВНАЧАЛЕ НУЖНО РАЗОБРАТЬСЯ ПОЧЕМУ НЕ ПОПАЛИ. МОЖЕТ У ВАС НЕСКОЛЬКО ДЕПО. И В СУММЕ БОЛЬШЕ. ВОТ И ВКЛЮЧИЛИ НАПРИМЕР ВО ВТОРУЮ ОЧЕРЕДЬ. ЕСТЬ НЮАНСЫ С ВКЛЮЧЕНИЕМ. И СИСТЕМА ПОДТЯГИВАЕТ САМА. А ПРО ДОГОВОРА НЕ МНЕ НУЖНО ГОВОРИТЬ А РЯЗАНЦЕВУ КОТОРЫЙ УНИЧТОЖИЛ.
СЛЫШИТЕ ВЫ МНОГОУВАЖАЕМАЯ ВКЛАДЧИЦА. ЕСЛИ ВЫ НЕ УМЕЕТЕ ЧИТАТЬ ГДЕ НАПИСАНО О ПОМОЩИ. ТАК ЗАНИМАЙТЕСЬ САМИ. КАК ХОТИТЕ С КЕМ ХОТИТЕ И ГДЕ ХОТИТЕ. НУЖНО БЫЛО ПРИДТИ И БЫТЬ ВМЕСТЕ. И ОРАТЬ КОГДА ВАС ИМЕЛИ РАНЕЕ. КОГДА АНДРЕЙ РЯЗАНЦЕВ НАТВОРИЛ НЕ ВЫДАВАЛ В СРОК. А СЕЙЧАС ТОЛЬКО ПЕРВЫЙ ДЕНЬ ВЫПЛАТ ПРОШЁЛ. ЕСТЬ ШЕРОХОВАТОСТИ. ТАК ПОЧИТАЙТЕ КАК У ВАБЕ БЫЛО В ПЕРВЫЕ ДНИ. ТОЖЕ ЧТО У НАС. А потом наладилось все. А это обиженная старуха не плохая ?которАя бегает имеет вас и получает через кассу банка.
Пишите что хотите . Бумага стерпит все. Или если один день не ответил так уже ужааас. Занимайтесь сами. Верное решение . Хоть что о сделайте для себя.
а у меня есть свое мнение и ваши упреки мне до заднего места ясно многоуважаемая.

Я ВОТ ХОЧУ ПОСМОТРЕТЬ НА ВАС В ПОНЕДЕЛЬНИК КОГДА В ПРОФИНА СНИМУТ ВА. А ЕЕ СНИМУТ.
И ИМЕННО ТОГДА ВЫ ВСЕ МОЖЕТЕ ЗАБЫТЬ О СВОЕМ ПЛЮСЕ КОТОРЫЙ ВЫШЕ 200
СИДЕТЬ И СТРОЧИТЬ ЛЕГЧЕ ВСЕГО ,А НУЖНО ЧТО ТО ДЕЛАТЬ. ВЫ ВОТ ЧТО СДЕЛАЛИ ДЛЯ ВОЗВРАТА АКТИВОВ? НИЧЕГО РОВНЫМ СЧЕТОМ КАК И БОЛЬШИНСТВО СИДЯТ И ЖДУТ С МОРЯ ПОГОДЫ. А ЖИЗНЬ ЖЕСТОКАЯ И ЭТО РЕАЛЬНОСТЬ. ЧЕГО ЖЕ ЕСЛИ У ЭТОЙ ОКСАНЫ БЫЛИ СВЯЗИ ТАКИЕ ТАК ОНА НЕ ВОССТАНОВИЛА БАНК ИЛИ НЕ ЗАТЯГИВАЛА БЫ ПРОЦЕСС. А ТО ВСЕ МАХИНАЦИИ НАЧАЛИ ВЫЛАЗИТЬ КАК УБРАЛИ РЯЗАНЧИКА.КОРОЧЕ ДВИГАЙТЕСЬ. РАБОТАЙТЕ ДЛЯ ДОСТИЖЕНИЯ ЦЕЛИ. А НЕ СИДИТЕ И НОЙТЕ. ЕСЛИ ЕСТЬ СМЕЛОСТЬ ТАК ПОЗВОНИТЕ И СКАЖИТЕ ЛИЧНО ,А НЕ СТРОЧИТЕ В ИНТЕРНЕТЕ. ТАК СЛАБО?!
Востаннє редагувалось tanyaccb в Суб 21 лют, 2015 11:02, всього редагувалось 3 разів.
tanyaccb

Подякував: 66 раз.
Подякували: 255 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 21 лют, 2015 10:47

Re: Городской коммерческий банк CityCommerce Bank

Одесситы, кто-то уже получил свой вклад через банк Восток? Как проходят выплаты?
Shelale

Подякували: 2 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 21 лют, 2015 10:58

Shelale написав:Одесситы, кто-то уже получил свой вклад через банк Восток? Как проходят выплаты?
звонил, в списках первой очереди не оказалось,буду ждать вторую...
zaur1976

Подякували: 1 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 21 лют, 2015 11:04

Chipmunk7700 написав:
  solomon123 написав:
  roxy написав:Пол дня просидела в Ощадбанке в очереди за выплатами, в Гулливере, в итоге получила 50 000 вместо 200 000. Сказали, что слишком много людей пришло и они, чтобы всем хватило, дают всем до 50 000. Говорю, что дайте мне мои 200 000, может у них по 1 000 - всем хватит - ни в какую. Или на текущий под 0% до понедельника и опять ту же очередь отсиживать или на неделю под 17% и под меня закажут деньги, всю сумму и проценты 500 грн. Еще одна сотрудница пришла, поддержала ее. Я сдалась, получила 50 000, остальные на депо на неделю. Получала в отдельной комнате, в интимной обстановке, обслуживание понравилось, если б не очередь.

Ощад обязан выплатить вам всю сумму. Они просто манипулируют ситуацией, а сами прокручивают ваши деньги в свой карман. Ощад обязан вас записать на выплату всей суммы на определенный день. У нас на Троещине людей записывали на понедельник, вторник, ни о каких частях речь не шла. Мы в понедельник расскажем в Фонде о злоупотреблениях в Ощаде. Они нам выдают не свои деньги, а деньги Фонда. Пускай не крутят.

Расскажите о злоупотреблениях в Ощаде! На отделени , в которое я обратилась, не отдавали ни копейки! В ультимативной форме заставляли всех оформлять депозит на 7 дней. Или так, или никак. Сказали, что инкассации раньше все равно не будет. Что это такое?!?! Если банк не способен обеспечить наличными свои отделения, то его нельзя назначать банком-агентом. Прошу эту информацию довести до руководства Фонда. Пусть пресекут этот геноцид.

ПО ПОВОДУ ТОГО ЧТО ОЩАДБАНК НЕ ХОЧЕТ ВЫДАВАТЬ НУЖНО НБУ СООБЩАТЬ. А ВООБЩЕ Я РАНЕЕ НАПИСАЛА ЧТО ВЫДЕТ ОТДЕЛЕНИЕ НА ТУЛУЗЫ МНОГИМ СРАЗУ И НЕ ПАРИТ ДЕПОЗИТЫ.
tanyaccb

Подякував: 66 раз.
Подякували: 255 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 21 лют, 2015 11:13

Выплаты-переводы-депозит-доверенность.

1. ОТП БАНК. Вчера 2- февраля мы вдвоем получили валютные вклады по курсу дол. 15.09 или что-так. Слишком много уплыло в карманы "верхних уровней банков". Потеряно около 8 .дол. А на понедельник-может- и того более.
Выдали все наличкой. Уговаривали на депоз До востреб гривнеый.
Ехать пришлось в отделение банка далеко-в районный центр Днепропетровской области. Зато все без сучка и задоринки. ЭТО Совет тем-кто не хочет получать через неделю после нач.выплат.
2. Предварительно-на гор.линии ОТП озвучили полностью сумму и по карточке и по текущему счету! Это тоже согрело растерзанную ССВ-банком душу.
3. Можно делать перевод путем конвертации грн-дол за кордон-но на близкого родственника или по приглашению-гостевой визе. При этом курс покупки валют на межбанке на 3 день после подачи заявки на перевод. Я пока не решилась- так как курс зашкаливает. Да-напомнили лимит-150 тыс.грн.
4. Депозит предлагали дол. с пополнением через конвертацию при ежедневном лимите 300- грн. Курс на вчера 27.3 или что-то так. На полгода договор.
5. Перед получением хотела- чтобы муж получил по доверенности мои деньги. Но гор.линия ОТП предупредила - что 2 ДНЯ будут проверять доверенность. Интересно-что по Пивденкомбанку он получил по доверенности сразу со своими деньгами. Все меняется...
СЧАСТЛИВА БЫЛА -что из реестра не вычеркнули по счету 2620. Сочувствую коллегам. БОРИТЕСЬ!
Tando

Подякував: 1451 раз.
Подякували: 86 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 21 лют, 2015 11:14

Вчера позвонил в ОТП (по Днепропетровску он выплачивает) - сказали нет в реестре. Перезвонил в фонд гарантирования - пустая болтовня и рекомендация звонить в ОТП. Что можно предпринять в этом случае? Вклад не дробился, сумма всего 1.5 тыс евро
vitek_22

Подякував: 5 раз.
Подякували: 24 раз.

Профіль

#<1 ... 24522453245424552456 ... 2663>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Ірина_, ShtormK, Модератор