Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
alex lem написав:Жерминаль вы 8 марта проводите запихивая в терминал по второму разу 100 тысяч гривен?
Ну,не можу я по іншому))) що ж ті гроші без діла будуть))
одно слово - "Женщина"... )))...
Бог создал женщин: - для любви, - и для работы... - для "запихивания"...но по разному..
деньги начнут на Вас работать только 10 марта - в первый банковский день - не зависимо от того, когда и как Вы их "запихнете" - 7,8,9,10... отсчет пойдет с 10 марта
Жерминаль написав:Приватбанк,якщо приват-вклад відкритий на 50 грн.,то поповнювати можна в місяць тільки на 50 тис.? Якщо відкритий на 200 тис.,то і на 200 можу поповнити? Вірно? Приват-вкладів грн.можна мати безліч?
Жерминаль, добрий день! Якщо початкова сума Вашого внеску до 50 000 грн / 5000 дол / 5000 євро, то максимальна сума поповнення протягом календарного місяця становить 50 000 грн (5000 дол, 5000 євро). А якщо початкова сума понад 50 000 грн / 5000 дол / 5000 євро, то Ви зможете поповнити за один календарний місяць суму, рівну сумі початкового внеску. Кількість вкладів може бути не обмежена.
alex lem написав:Не смогли сделать этот ,,Стандарт безналоговый,, без косяков. Зарплатная карта не видима для оформления в Приват24. В чате сказали карта не правильная, ,,старая,, когда поменяете тогда сможете открыть депо.
Alex lem, здравствуйте. Оформить услугу "Стандарт безналоговый" можно с карты для выплат, на которую Вы получаете социальные выплаты в ПриватБанке (пенсия, заработная плата, социальная помощь). Если у Вас карта старого образца, Вы можете перевыпустить свою карту на новую карту для выплат в любом отделении. С уважением, Екатерина. ПриватБанк.
Жерминаль написав:Приватбанк,якщо приват-вклад відкритий на 50 грн.,то поповнювати можна в місяць тільки на 50 тис.? Якщо відкритий на 200 тис.,то і на 200 можу поповнити? Вірно? Приват-вкладів грн.можна мати безліч?
Жерминаль, добрий день! Якщо початкова сума Вашого внеску до 50 000 грн / 5000 дол / 5000 євро, то максимальна сума поповнення протягом календарного місяця становить 50 000 грн (5000 дол, 5000 євро). А якщо початкова сума понад 50 000 грн / 5000 дол / 5000 євро, то Ви зможете поповнити за один календарний місяць суму, рівну сумі початкового внеску. Кількість вкладів може бути не обмежена.
alex lem написав:merihor75 через приват24 в этом 10% приват-вкладе создаете - пополнить наличными. К платежному терминалу выбираете ,,Корзину,, И пополняете сегодня, не надо ждать 3 дня.
Так і робив, але в одному відділенні всі термінали зависають при спробі зайти в кошик. І це завжди, пробував декілька разів протягом більше місяця. Вже звертав увагу працівників, але їм... В другому відділенні, зависають через один( зависають завжди ті самі). А ще можна поповнити старий, потім зняти в Приват24 і поповнити новий А можна ще... Це нагадує якусь гру.