|
|
![]() Доброго дня. В мене вже закінчився термін вкладу(Тимошенка 18). Я здійснив візит до НАКСУ, а точніше до Кравченео Л.Є., на моє запитання - хто наглядає за діями в центральному офісі та за грошима, що все таки поступають до "Фортеці" від добросовісних позичальників, вона повідомила, що в Черкасах є ініціативна група вкладників, які здіснюють нагляд. Чи може хтось що-небудь розповісти про цих людей та як можливо з ними зв'язатися? Дуже хотілося б з ними поспілкуватися та по можливості об'єднити свої дії чи т.п.
![]() Доброго дня. В мене вже закінчився термін вкладу(Тимошенка 18). Я здійснив візит до НАКСУ, а точніше до Кравченео Л.Є., на моє запитання - хто наглядає за діями в центральному офісі та за грошима, що все таки поступають до "Фортеці" від добросовісних позичальників, вона повідомила, що в Черкасах є ініціативна група вкладників, які здіснюють нагляд. Чи може хтось що-небудь розповісти про цих людей та як можливо з ними зв'язатися? Дуже хотілося б з ними поспілкуватися та по можливості об'єднити свої дії чи т.п.
![]()
Руководство Добробуда разработало и протянуло через общее собрание АНТИКРИЗИСНЫЕ мероприятия,в результате - ВОСЕМЬ !!! гривен в месяц на вкладчика! ТОВАРИЩИ !!!!! Если мы отдадим проведение НАШЕГО собрания Бурлаю и Кравченко,то получим аналогичный результат. НАКСУ,в лице вице-президента Кравченко Людмилы,разработало План стабилизации финансового состояния Фортеци. НО этот план - это ФИЛЬКИНА грамота,а если точнее ОЧКОВТИРАТЕЛЬСТВО. План не учитывает реальное состояние дел в Фортеци: 1.Около СЕМИДЕСЯТИ млн.грн. (из 88 млн.всего кредитного портфеля)- розданы Бурлаю,Шандраку,Ткачуку-Коваленко,Билыку,Кавицкой и прочим РУКОВОДИТЕЛЯМ и СОТРУДНИКАМ КС Фортеця; 2.Залоговое имущество http://stalker-fort.narod.ru/majno.htm ,указанное здесь-это НЕ залог КС Фортеци,а частная собственность вышеуказанных господ-РЕЗУЛЬТАТ бездарных и высокорискованных ИНВЕСТИЦИЙ . Официальный реестр залогового имущества КС Фортеця ПОЧТИ ПУСТ !!!! 3.Реальные поступления в кассу центрального офиса сократились за два последних месяца с 4000 грн/день до НУЛЯ (хотя для 88 млн кредитного портфеля эти поступления должны быть от 100 000 грн/сут и выше) 4.В исполнительной службе находятся 27 исполнительных листов на общую су- мму 1 700 000 грн,все расчетные счета арестованы,касса-описана; 5.Лицензия приостановлена. Активные опперации КС проводить не может(ни депозиты под низкий процент, ни надежные кредиты под высокий процент оформить невозможно); 6.У КС Акорд в один прекрасный день 48 000 000 грн живых кредитов были одной бух проводкой переброшены на КС Акорд плюс.Если оставим Бурлая и Кравченко выводить КС Фортеця из кризиса,то и НАШИ 15-18 млн живых кредитов уйдут туда же (Бурлай и Остапенко(Голова Акорда) давние друзья). Кстати,Остапенко с ноября 2008г "лечится" за пределами любимой Отчизны... 7.Существует реальная возможность начала процедуры банкротства - истекают три месяца неисполнения первых судебных решений по возврату депозитов.... 8.Возбуждено уголовное дело,возможно ПАЛ ИВАНЫЧ и на собрании из-за ст.115 УПК послушать НАС не сможет ... Товарищи!!!! давайте обсудим на форуме НАШИ КОЛЛЕКТИВНЫЕ действия на СОБРАНИИ Востаннє редагувалось Zloy62 в П'ят 22 тра, 2009 07:48, всього редагувалось 2 разів.
![]()
Група вкладників не контролює, а хотіла б контролювати надходження та витрати в касі центрального офісу. Як кажуть в Одесі :"Две большие разницы". КС ожержала від ДВС заборону на видаткові операції з каси Спілки. Але нашим керівникам все не указ. Бурлай з Кравченко придумали, як це обійти: розіслали позичальникам листи, щоб ті платили не в касу спілки, а перераховували кошти на нові, ще не арештовані, рахунки Спілки. Таким чином приховують від вкладників ті малі крихти, які все ж таки попадають в КС і могли б бути використані на погашення депозитів. Цікаво, чи можуть за такі винаходи номінувати Бурлая з Кравченко на лауреатів Нобєлевської премії в галузі фінансів від України? : ![]() ![]() ![]() [color=violet]Група вкладників не контролює, а хотіла б контролювати надходження та витрати в касі центрального офісу. Як кажуть в Одесі :"Две большие разницы". КС ожержала від ДВС заборону на видаткові операції з каси Спілки. Але нашим керівникам все не указ. Бурлай з Кравченко придумали, як це обійти: розіслали позичальникам листи, щоб ті платили не в касу спілки, а перераховували кошти на нові, ще не арештовані, рахунки Спілки. Таким чином приховують від вкладників ті малі крихти, які все ж таки попадають в КС і могли б бути використані на погашення депозитів.
Цікаво, чи можуть за такі винаходи номінувати Бурлая з Кравченко на лауреатів Нобєлевської премії в галузі фінансів від України? : ![]() ![]() [/color] Я вважаю, що на зборах 23.05 потрібно підняти це питання і приділити йому значну увагу, тому що якщо нічого не робити то в Бурлая та ін. появляється абсолютна свобода дій. Можливо, група, яка вже існує чи та група яку слід сформувати особливо ніякого контролю не провадитиме але це вже краще ніж нічого.
![]()
Zloy62, огромное спасибо за бдительность! Действительно, залогового имущества у "Фортеци" - "кот наплакал". Страница создана давно, когда информации было совсем немного. Залоговым имуществом не интересуюсь, поэтому корректировки не вносились. Еще раз огромное спасибо! Исправляю ситуацию - залоговое имущество http://stalker-fort.narod.ru/majno.htm , другое незалоговое имущество, которое нам пытаются "впарить" http://stalker-fort.narod.ru/majno-lb.htm
![]() [/quote]
Я вважаю, що на зборах 23.05 потрібно підняти це питання і приділити йому значну увагу, тому що якщо нічого не робити то в Бурлая та ін. появляється абсолютна свобода дій. Можливо, група, яка вже існує чи та група яку слід сформувати особливо ніякого контролю не провадитиме але це вже краще ніж нічого.[/quote] Думаю, слід не просто підняти питання про контроль над коштами, а змінити керівні органи (спостережну раду та ревізкомісію), бо практика показує, поки Бурлай з Кравченко"витягують" з кризи "Фортецю" , кошти вкладникам не повертаються зовсім. Не зрозуміло, чому Програму відновлення фінансової стабільності готує не ДФП (по суті єдиний орган, який зобовязаний регулювати діяльність КСів), а НАКСУ - громадська організація, головою ради якої є не хто інший, як Бурлай. І ця громадська організація не має ні повноважань, ні важелів впливу, ні відповідальності ані фінансової, ані моральної. Бажання зберегти обличчя НАКСУ зрозуміле, але чому ціною наших вкладів? ![]() ![]()
![]()
simple77, якщо Ваша інформація має офіційне підтвердження (лист від керівництва "Фортеці" позичальникам зі зміненими рахунками, на які вони пропонують сплачувати кредити) - це кримінал. І в такому випадку всім причетним до цієї АФЕРИ особам прямий шлях на лаву підсудних! Якщо маєте - відішліть, будь ласка. Мене дивує той факт, чому й досі правоохоронні органи не зацікавилися діяльністю деяких членів НАКСУ! Адже розроблені НАКСУ (чи під керівництвом НАКСУ, чи за участю НАКСУ) додаткові договори вже підпадають під злочинні неправомірні дії. І до цих дій намагаються долучити вкладників, "пропонуючи" (м'яко сказано, ліпше - примусово нав'язуючи) їм підписати ці договори "заднім числом"! Востаннє редагувалось stalker-7 в Чет 21 тра, 2009 15:22, всього редагувалось 1 раз.
![]()
Схоже Zloy62 має рацію.На сайті Фортеці недобудовані будинки -власність Шандрака О.В.,яку він нам "впарює" за $290 000(потім за $245 000) при ринковій вартості 350-450 тис. грн. Яке правильне слово "впарює" ! ![]() А что касается Бурлая.... Не пробовали зайти к нему на страничку в Одноклассниках? Он там, между прочим, преекрасно себя чувствует:)
![]()
|
|