Квесторе_поверніться написав:Платина приймає міри для заторможення відтоку. Наскільки вони будуть ефективні залежить ....на жаль...не лише від банчика.
А Вы, лично Вы верите этой банке? Этому зацькованому анархисту
Квесторе_поверніться написав:Платина приймає міри для заторможення відтоку. Наскільки вони будуть ефективні залежить ....на жаль...не лише від банчика.
А Вы, лично Вы верите этой банке? Этому зацькованому анархисту
А що мені лишається...тут лежать мої гроші...ризики, надіюсь, що оцінив вірно. Але ніхто не знає майбутнього. Моя віра Платині виражається в кількості грошенят ...які тут лежать. Останнім часом...ця сума зменшилась. І в той же час не кричу....що все пропало...як деякі, не буду показувати пальцем, що розмістили в Платині ....якісь копійки.
maxzpua написав:Я вот на днях посчитал. Брал кредит в ПтБ на три года. Посчитал курс по которому я брал, и курс по которому сейчас выплачиваю. Зарабатывают они 5%. Как 26% годовых будут отдавать вкладчикам ума не приложу.
Какое отношение курс, по которому вы брали имеет к владам и кредитам в гривне? Имеет значение гривневая процентная ставка по депозиту, и по кредиту (с учетом комиссий) и всё