|
|
![]() ![]() ![]() kalinavalera1
та воно назбирало щось безсистемно по-купюроно поза тодійшнім контекстом, що навіть не збагнуло, що половина або підтверджує низхідний форекаст, а решта аж ніяк не стикується з відрізком часу хіба можна пояснити дурню, що середньостроковий прогноз на 1-3 роки та трейдінг за поточною середньостроковою тенденцією (в межах місяців, кварталу) можуть мати протилежну спрямованість мова зараз про черговий потужній низхідний імпульс, бо закріплення нижче 1.180 - згадаймо реакційний мінімум 2013 - повертаю до фокусу цілі значно нижче 1.000. так ось, в пошуках сигналів по драгам та переглядаючи графіки сировинних комодів зається, корекційний висхідний відскок на НАФТІ видихається закриття прибуткових коротких позицій спонукало на скромні + $20 (за 2 місяці) щось мені підказує, що наступна хвиля продажу по нафті має призвести до поштовху у золоті, яке перебуває на роздоріжжі через не просту геополітичну ситуацію навколо Сирії та нашого Донбасу технічний малюночок на денних інтервалах : періоди цінової консолідації після імпульсних рухів позначені еліпсами. ![]() Re: Горячие новости по драгоценным металламЯ не настільки володію українскькою мовою - щоб до тонкощів зрозуміти це. Поясніть будь ласка, ви вважаєтет, що вартість золота впаде нижче 1 000 ? Щож - побачимо. Ви по технічним розрахункам це побачили ? А Макроекономіка та політичні дії? Вважаєте вони не важлива? Я вважав - що технічні розрахунки важать більш на короткострок. А макроекономіка на більш тривалий час вірніше пронгозує, та має більше значення на коливання вартості активів. Буду вдячний за вашу точку зору. Бо я не фахівець. Маю власний кут зору, вірніше поки що ФОРМУЮ СВІЙ КУТ ЗОРУ, і власний підхід до оцінки ринків.
![]() Re: Горячие новости по драгоценным металламБудьте осторожны. купил сегодня по объявлению на сландо по цене лома цепочку. продали в ломбарде. правда без бумаги и сказали что знакомая попросила. проба нормальная на замке. пришел домой присмотрелся повнимательнее с лупой. оказалось накатанное золото... деньги правда вернули без проблем. но осадок остался
![]() Чукча2 что радует. что очень легко сцарапывается ножом . под золотом белый металл. так что в следующий раз так постараюсь не лохануться. но учитывая сколько накатанного золота на сландо. думаю такие финты станут частыми...
Кстати одессит писал что с кольцами такое не прокатывает- есть уже и кольца с накатанным золотом. при чем разных проб. а не так как раньше только чистое... ![]() Центральный банк Казахстана объявил об одобренном правительством плане до конца 2016 года вытеснить доллар из экономики страны. Целью этого является избежать создаваемой привязкой к доллару макроэкономической нестабильности и обеспечить усиление роли тенге в торговых взаимоотношениях (в частности, введением запрета на установление цен в иностранной валюте).
![]() Re: Горячие новости по драгоценным металламА насколько безопасно покупать с рук запечатанные слитки до 10г? Какие есть доступные средства чтобы не нарваться на подделку?
|
|