igor007 написав:Два дня уже через "Платинум Клик" никак не могу расторгнуть автопролонгированные валютные депозиты. Сумма никак не появляется на счету. Что за дела?
Если оформляли в отделении, то ждать не менеее недели.
птнПНХ написав:Платинум Банк вже отримав роз'яснення від НБУ стосовно впливу 160 постанови на SWIFT перекази?
Я вам больше скажу! Не только "получил разъяснения" но и отправил мой перевод! Получен 10 минут назад!
Радий за Вас. Але я своїх переказів за 2.03 ще не отримав. Згідно ст.8.4 ЗУ "Про платіжні системи та переказ коштів в Україні" міжбанківський переказ виконується в строк до трьох операційних днів, згідно ст.32.2 У разі порушення банком, що обслуговує платника, встановлених цим Законом строків виконання доручення клієнта на переказ цей банк зобов'язаний сплатити платнику пеню у розмірі 0,1 відсотка суми простроченого платежу за кожний день прострочення, що не може перевищувати 10 відсотків суми переказу, якщо інший розмір пені не обумовлений договором між ними. Доведеться звертатись з позовом до Платинум Банку в суд.
новенький написав:Є три тисячі доларів на поточному(депозит закінчився).Доларів віддати немає.Два свіфта відправлених 02.03.15 ЩЕ в дорозі. Вже згідний забрати з поточного хоч гривнею - звонив у відділення ,сказали можуть тільки переводити частинами в гривню і віддавати по 15 000 гривень. Живу за 80км.від відділеня ,дорожні витрати складуть ще + ( 5*400=2000 гривень).Відділення у м.Львів.Питання представнику банку: це у всіх відділеннях Платинум банку така ситуація (15 000 гр в день) чи мене невірно поінформували?
Доброго дня. Будь ласка, вкажіть у приватних повідомленнях адресу відділення, до якого Вам зручно звертатися та свої контактні дані. Ми спробуємо вирішити зазначену ситуацію. Дякуємо.
птнПНХ написав:Платинум Банк вже отримав роз'яснення від НБУ стосовно впливу 160 постанови на SWIFT перекази?
Я вам больше скажу! Не только "получил разъяснения" но и отправил мой перевод! Получен 10 минут назад!
Радий за Вас. Але я своїх переказів за 2.03 ще не отримав. Згідно ст.8.4 ЗУ "Про платіжні системи та переказ коштів в Україні" міжбанківський переказ виконується в строк до трьох операційних днів, згідно ст.32.2 У разі порушення банком, що обслуговує платника, встановлених цим Законом строків виконання доручення клієнта на переказ цей банк зобов'язаний сплатити платнику пеню у розмірі 0,1 відсотка суми простроченого платежу за кожний день прострочення, що не може перевищувати 10 відсотків суми переказу, якщо інший розмір пені не обумовлений договором між ними. Доведеться звертатись з позовом до Платинум Банку в суд.
Прочтите название закона на который, Вы ссылаетесь. Платежи в валюте регламентируют другие нормативно-правовые акты. Например такие http://www.uazakon.com/documents/date_6 ... ww/pg3.htm Если в платежке которую оформил клиент указана дата валютирования, а банк не исполнил ее то это не надлежащие исполнения своих обязанностей банком. п.с. Касательно речи представителя банка о невозможности покупки валюты на МВРУ относительно своей валютной позиции, то здесь просчеты менеджмента банка, который конвертнул валюту клиентов и теперь не может с ними росчетатся. Имхо.