Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? - 2015

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 696697698699700 ... 4145>
Повідомлення Додано: П'ят 13 бер, 2015 20:38

budivelnik
Спасибо. В нашем регионе все не так. Поживем, увидим. Пока народ надеется на лучшее, не верят в долгосрочный кризис.
Аирмакс, я в Живу в ОСББ. Вставили окна пластик на пролетах, думаем о утеплении. Без кредитов! Раскидываем на квартплату, просто у нас не центральное отопление. Все в свой карман.
Crop

Подякував: 268 раз.
Подякували: 598 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: П'ят 13 бер, 2015 20:44

airmax78 написав:Будивельник, да не будет никакого серьезного оттока из города в село по причине дорогой коммуналки. Чем полностью поменять свою жизнь и не факт что в лучшую сторону, гораздо проще привести в порядок свое жилье. Просто, конечно, в советском фонде все осложняется тем, что людям нужно организоваться. Но наши волонтеры показали народу уже такой пример, что он должен людей вдохновить. В конце концев для себя же стараются - не для дяди.
Як вище підмітив Кроп - все залежить від регіонів
Я роблю висновки по спальникам Львова , особливо збудованих коло промислових зон
Те саме Рясне-1,2 - це мікрорайон збудований 4-ма заводами Конвеєрний,Єлектрон,Автонавантажувач,Сільмаш і основна маса працівників на цих підприємствах була з Яворівського,Городоцького районів
Як тільки заводи практично перестали працювати - почався масовий відтік населення з цих районів в села ( адже міськими основна маса людей проживаючих в цих районах стала в 1980-1990 роках) а до того і після того вони так і залишились сільськими жителями.
Тобто як тільки людина виходила на пенсію вона практично відразу переселялась назад в село , а в мікрорайонах залишалась тільки молодь 15-25 років ( після 8-класу+інститут)
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 13 бер, 2015 20:50

budivelnik написав:з урахуванням того що суттєва частина мешканців міст має ще й житло в селах де залишається можливість опалення дровами - то кількість виставленого до продажу суттєво збільшиться і думаю що перекриє обєми падіння будівництва нового, тобто збільшить пропозицію при загальному зменшені доходів населення у валютному еквіваленті

Оце цікавий варіант.
Зараз Київстар та МТС запускають 3G, так що крім обмеженого покриття 3Моба буде доступний відносно швидкий інтернет не тільки у великих містах.
flyman

Подякував: 1609 раз.
Подякували: 2854 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: П'ят 13 бер, 2015 20:57

Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?

budivelnik написав:з урахуванням того що суттєва частина мешканців міст має ще й житло в селах де залишається можливість опалення дровами - то кількість виставленого до продажу суттєво збільшиться ....

Вы хоть сами верите в ту чушь че пишете?
Если верите, то сколько процентов населения Киева продаст квартиру в Киеве и уедет ЖИТЬ, Я так понимаю и работать в село из-за возможности там отапливать дровами...?
Первый

Подякував: 235 раз.
Подякували: 2383 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 13 бер, 2015 21:03

Первый написав:
  budivelnik написав:з урахуванням того що суттєва частина мешканців міст має ще й житло в селах де залишається можливість опалення дровами - то кількість виставленого до продажу суттєво збільшиться ....
Вы хоть сами верите в че пишете?
Если верите, то сколько процентов населения Киева уедет в село из-за возможности там отапливать дровами...?
Величина в процентах може бути маленькою
Наприклад якщо написати - 1% - то це ніби й мало ( і в те що 1% може покинути Київ заради економії навіть Ви можете повірити )
А те що 1% від житлового фонду становить 640 000 м2 або 50% від щорічного будівництва нового - Ви розумієте ?
І якщо щороку 1% киян ( які стали киянами 30 років тому) а до того були сільськими мешканцями - будуть покидати Київ , то це еквівалентно збільшенню в 1,5 будівництва нового житла.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 13 бер, 2015 21:07

Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?

я вот сегодня решил посмотрел продажи квартир на сландо. Очень стало мало объявлений или брокеры устали нажимать обновить или сландо ввел новые правила? смотрел улицу чавдар все квартиры. Обычно в сегодняшний день попадает много страниц а сегодня пару объявлений
PUnder

Подякував: 42 раз.
Подякували: 185 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 13 бер, 2015 21:09

Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?

budivelnik написав:
  Первый написав:
Если верите, то сколько процентов населения Киева уедет в село из-за возможности там отапливать дровами...?
Наприклад якщо написати - 1% - то це ніби й мало ( і в те що 1% може покинути Київ заради економії навіть Ви можете повірити )
А те що 1% від житлового фонду становить 640 000 м2 або 50% від щорічного будівництва нового - Ви розумієте ?
І якщо щороку 1% киян ( які стали киянами 30 років тому) а до того були сільськими мешканцями - будуть покидати Київ , то це еквівалентно збільшенню в 1,5 будівництва нового житла.

Глупость и реальная чушь.
Я не могу смоделировать кто участники этого массового съезда из Киева именно с продажей квартиры и подал шей жизни в селе...
Вы не поверите, но жизнь, это не только отопление квартиры...

Зы. У Киевлян 50летних есть дети 20 летние, которые могут и голову мамке свернуть за идею забрать их с собой в село задрыпенцы дебальцевского района коровам хвосты крутить и в ведро ... ходить....
Востаннє редагувалось Первый в П'ят 13 бер, 2015 21:19, всього редагувалось 1 раз.
Первый

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 13 бер, 2015 21:18

Первый написав:Глупость и реальная чушь.
Я не могу смоделировать кто участники этого массового съезда из Киева именно с продажей квартиры и подал шей жизни в селе...

Зы. У Киевлян 50летних есть дети 20 летние, которые могут и голову мамке свернуть за идею забрать их с собой в село задрыпенцы дебальцевского района...
1 Якщо будете менш категоричним - будете виглядати розумнішим.
2 Виїзд пенсіонера за межі Києва - не повинен тягнути за собою забирання його дітей з того ж Києва , але при цьому зменшення населення напряму зменшує тиск на ціну бо зменшує попит і збільшує пропозицію
3 Якщо ми говоримо про 1% - то я думаю що більше ніж у 1% мешканців Києва відсутні прямі родичі
4 При наявності житла за межами Києва і пенсійномго віку економічно доцільно здати київське житло в оренду а самому переселитись в садок вишневий коло хати...
5 Якщо б Вам кров очі не заливала , то Ви б могли побачити що я описую свої припущення а не змушую Вас записатись в церкву свідків переїзду з Києва 1%
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 13 бер, 2015 21:24

budivelnik написав:
  Первый написав:

так і до цього часу це було досить популярно.
Я моніторю час від часу оголошення, так от часто пишуть "кімната в 2к, хазяї бувають рідко" (тобто приїзджають раз в тиждень помитися).
Є такі, що взагалі живуть на дачі, і лише зимою вертаються в Київ.
А є такі, що живуть на дачі/в селі повністю, а квартиру здають.
В мене в Ірпені була така господиня.
flyman

Подякував: 1609 раз.
Подякували: 2854 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: П'ят 13 бер, 2015 21:32

Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?

budivelnik написав:
  Первый написав:Глупость и реальная чушь.

Зы. У Киевлян 50летних есть дети 20 летние, которые могут и голову мамке свернуть за идею забрать их с собой в село задрыпенцы дебальцевского района...
1 Якщо будете менш категоричним - будете виглядати розумнішим.
2 Виїзд пенсіонера за межі Києва - не повинен тягнути за собою забирання його дітей з того ж Києва , але при цьому зменшення населення напряму зменшує тиск на ціну бо зменшує попит і збільшує пропозицію
3 Якщо ми говоримо про 1% - то я думаю що більше ніж у 1% мешканців Києва відсутні прямі родичі
4 При наявності житла за межами Києва і пенсійномго віку економічно доцільно здати київське житло в оренду а самому переселитись в садок вишневий коло хати...
5 Якщо б Вам кров очі не заливала , то Ви б могли побачити що я описую свої припущення а не змушую Вас записатись в церкву свідків переїзду з Києва 1%

Если не будете съезжать с темы, цены Вам не будет. Вы утверждали, что в связи с тем что в селе можно топить дровами будут массовые продажи квартир в Киеве с последующим переездом в село. Получается че этого из-за дорогого отопления не будет? Вот и ладненько:-)
Ех, фантазеры:-)
Первый

Профіль

#<1 ... 696697698699700 ... 4145>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість