|
|
![]() Re: Дельта[color=#FF0000]Delta official,[/color] пользуясь случаем спрошу: есть ли основания для Временной Администрации? И будет ли она?
![]() Да ясен пень, коллега. Я что, с Луны только свалился в Украину? Всё и так понятно ![]() Государство Украина ничем не отличается от МММщиков, ну кроме масштабов, наглости, и безнаказанности)
![]()
именно "может". Если будет знать что именно и у кого спрашивать. Но он этого знать не может. А вот НБУ как раз - получает любую информацию. Запретить можно - если знать что. Я приводил пример с гаишником - он достаточно точно отражает ситуацию. ![]() "...виплати аліментів, пенсій, стипендій, інших соціальних, державних виплат, відшкодування шкоди, завданої каліцтвом, ушкодженням здоров'я або смертю, тощо;" "виконуються банком у межах його фінансових можливостей у порядку, встановленому нормативно-правовими актами Фонду. (абзац дев'ятий частини шостої статті 36 із змінами, внесеними згідно із Законом України від 04.07.2014 р. N 1586-VII)" "3.9. Тимчасовий адміністратор має право за погодженням з Національним банком установлювати максимальну суму (ліміт), що може бути виплачена протягом одного операційного дня банку: - за зобов’язаннями, які пов’язані з обслуговуванням господарської діяльності банку; вимог кредиторів щодо виплати заробітної плати, аліментів, пенсій, стипендій, соціальних допомог;" ![]() Дельта Банк “деребанят” за “откаты”Не знаю насколько достоверно то, что здесь написано. И не совсем понятно, как это можно делать при ВА... Всё же решила дать ссылку:
![]() Я теж звернув увагу на це) До слова, дівчата на відділеннях кажуть, що реально будуть перевіряти дроблені депозити і відкатувати назад, але тільки ті, які проводились безготівково. До тих, що через касу, не докопаєшся. А це вже більш достовірна інфа. Звісно, якщо дійде до ліквідації. Хоча хз, можливо вони самі форумів начитались.[/quote]
Не начитались, справа в тому хто дробив валютні вклади без каси (зарахування на депозит 3ї особи) їх договори визнають нікчемними навіть за рік до введення тимчасової адміністрації (тому що це дійсно суперечить постанові НБУ - протизаконно). Хто гривневі депозити дробив без каси - будуть визнавати нікчемними тільки договори на великі сумми (менше 50 000 грн думаю чіпати не будуть) тут після визнання банком проблемним. Хто носив через касу спочатку власну суму, а потім її і забирав - докопатися неможливо, якщо дійсно камери зафіксували що був біля каси. Хто проводив операції через кассу без власної сумми - можна тільки докопатися що в касі не було зазначеної сумми.[/quote] ок, а если дробили вклад без кассы, но договор депо закончился, бабло упало на текущий счет, какое-то время там болталось, проводились по счету операции разные - текущий в таком случае тоже никчемный?)) ![]() yarg
Он знает. И получить может непосредственно из внутренних банковских учетных систем. Откуда НБУ получить не может.
Не всю, а ту которую ему приготовят (и если нужно, отредактируют). Если бы получал всю и достоверную, то не посылал бы своих кураторов в банки.
То, что можно запретить - описано в законе. Чего ж тут знать? ![]()
О чем разговор ? Я периодически вижу живого куратора и общаюсь с ним. Вы судите об этом из теории. п.с. попробуйте получить что-то из "внутренних банковских учетных систем" даже имея доступ к ним. Там сотрудники , 5 лет работающие, не всегда что-то найти могут..... ![]()
Delta official Зачем вы дезинформируете народ ![]() ![]() Так было до принятия поправок в закон от 04,07,14. После принятия
|
|