|
Укрексiмбанк (2005 - 2021) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: П'ят 13 бер, 2015 13:54
klug написав:pavyak От воно як тепер. Коли мені оформлювали картку окремо СМС-інформування ще не було (йшло лише з банкінгом). Не знав, що його тепер усім типово підключать при видачі.
Що означає типово, поставили в анкеті галочку чи ні от і все типове. Так і ІБанкінг по ціні смс з'явився лише в минулому році. Раніше був лише інформативний. А для повноцінного - генератор ключів треба було орендувати.
-
pavyak
-
-
- Подякував: 30 раз.
- Подякували: 197 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 13 бер, 2015 14:01
отменить заранее автопролонгацию у депа можно?
-
J
-
-
- Подякував: 24 раз.
- Подякували: 329 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 13 бер, 2015 16:09
Это везде в этом банке юрики отодвигают людей, или только в нашем отделении? 
-
Barsurman
-
-
- Подякував: 51 раз.
- Подякували: 90 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 16 бер, 2015 11:13
pavyak написав: klug написав:Те, що СМС-інформування (окремо) і СМС-інформування + Enter Exim коштують однаково - більше схоже на недогляд, на ж на демократичність - просто банк державний. Думаю, що вони незабаром "підтягнуться" до рівня комерційних колег.
Це не недогляд це тактика. Ви взяли карту вам підключили смс і здерли 36 грн. Потім Ви прийшли другий раз по питанню ІБ з Вас ще раз 36. Тому коли мені видавали карту свідомо відмовлявся від смс до підписання договору про ІБ.
Тепер як то кажуть по поличкам:). Так, дійсно можна підключити СМС - інформування окремо, яке коштує 3 грн/місяць. Хто зарання консультується на рахунок послуг інформування, то може заздалегідь обрати собі продукт з ІБ чи без. Допустим я чітко знаю, що дана картка мені потрібна на 3 місяці, я, звичайно, вирішу, що і смс мені потрібно лише на 3 місяці і свідомо підключусь до звичайного смс-інформування. Те що хтось не хоче розібратись в тому, що йому дають - це його проблеми. Ми ж не купуємо авто за принципом: "- Чому ти купив Хонду? -Не знаю, логотип сподобався". Так звичайно у однаковій вартості звичайного СМС та Еnter Exim є певний сенс, так як по суті той же "Інформаційний" пакет це звичайне смс яким користується 90% людей. П.С. і доречі якщо підключити звичайне СМС за 3 грн/місяць, то будуть приходити VISA 3-D Secure Code при здійсненні певних операцій в інтернеті, якщо через Enter Exim смс-ки, то доведеться дзвонити на контакт центр для того щоб взнати цей код. П.П.С. якщо ви ніяких галочок на заяві щодо додаткових послуг не ставили, або при отриманні картки менеджереу не сказали, що ви хочете смс відповідно ви його і не отримаєте, але є ситуації кол їх підключають всім без виключення (з вашим директором так домолись)
Востаннє редагувалось sasha_army в Пон 16 бер, 2015 11:23, всього редагувалось 1 раз.
-
sasha_army
-
-
- Подякував: 1 раз.
- Подякували: 7 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 16 бер, 2015 11:15
J написав:отменить заранее автопролонгацию у депа можно?
Ні, угоди типові, необхідний самоконтроль дати завершення угоди та дати автопролонгації
-
sasha_army
-
-
- Подякував: 1 раз.
- Подякували: 7 раз.
-
-
Профіль
-
-
-
_Mykola_
-
-
- Подякував: 689 раз.
- Подякували: 726 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 17 бер, 2015 11:34
Кто-нибудь сталкивался с ситуацией, когда EnterEXIM перестаёт принимать пароли EximPass?
-
rokannon
-
-
- Подякував: 717 раз.
- Подякували: 859 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 17 бер, 2015 11:42
rokannon написав:Кто-нибудь сталкивался с ситуацией, когда EnterEXIM перестаёт принимать пароли EximPass?
рассинхронизация, т.е. пароль сис-ма не принимает или вааще не высвечивается (простобатарейкасела)? рассинхронизация возможна если редко пользуетесь железякой, нуна хотя бы раз в мес. войти с доп. пароликом... а теперь дуйте в банк, меняйте свисток, бесплатно
-
clientage
-
1
1
- Фінансовий гуру Finance.ua
-
- Заблокований
- Подякував: 2686 раз.
- Подякували: 4083 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Вів 17 бер, 2015 12:37
Та він про програму запитує, а не про свисток. Зі свистком, до речі, такого ще не спостерігав, хоча користуюся значно рідше. Чомусь маю сумніви, що регулярні заходи щось там підкрутять.
-
klug
-
-
- Подякував: 375 раз.
- Подякували: 1252 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
Додано: Вів 17 бер, 2015 12:44
klug написав:Та він про програму запитує, а не про свисток. Зі свистком, до речі, такого ще не спостерігав, хоча користуюся значно рідше. Чомусь маю сумніви, що регулярні заходи щось там підкрутять.
У программы тоже самое -- рассинхрон, звонить, просить код! "значно рідше" -- эт с каким интервалом? 
-
clientage
-
1
1
- Фінансовий гуру Finance.ua
-
- Заблокований
- Подякував: 2686 раз.
- Подякували: 4083 раз.
-
-