|
Родовід |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: П'ят 22 тра, 2009 11:42
Rentiere написав:я о подобных этому судебных делах. "Улыбайтесь господа... улыбайтесь"
я потом понял, но в моем случае банк был ответчиком
-
assari
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 22 тра, 2009 13:16
Hel написав:Ashway написав:Сегодня утром неудалось получить подачку в банкомате УкрСиб. Ответ Обслуживание невозможно. Кто пробовал отпишитесь. Явно не к добру.
Сегодня в пол десятого утра сняла с Укрсиба 50 гривен. банкоматы Родовода не работают уже неделю.
нормально знімаю на печерську і на артема
-
oil
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 22 тра, 2009 17:56
Похоже все владельцы банка уже разбежались:
22.05.2009
Про скликання Загальних зборів акціонерів ВАТ "РОДОВІД БАНК"
Позачергові Загальні збори акціонерів ВАТ «РОДОВІД БАНК», які скликались на 22 травня 2009 року, не відбулись.
Питання затвердження річної фінансової звітності та результатів діяльності банку за 2008 рік будуть винесені на розгляд наступних Загальних зборів акціонерів банку.
-
oksana--61
-
-
- Подякував: 37 раз.
- Подякували: 5 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 22 тра, 2009 21:57
Вони зростають, починаючи з ІІ кварталу, хоча рік тому почали знецінюватись, і до початку року втратили десь 40%, проте звістка про рекап подіяла таким чином, що за тиждень, на якому цю звістку було оголошено, вони просто злетіли.
-
Rentiere
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 22 тра, 2009 23:25
Rentiere написав:Вони зростають, починаючи з ІІ кварталу, хоча рік тому почали знецінюватись, і до початку року втратили десь 40%, проте звістка про рекап подіяла таким чином, що за тиждень, на якому цю звістку було оголошено, вони просто злетіли.
Я порівнював графік, їх ціна зараз приблизно на рівні вересня 2008-го року, саме тоді їх ледь не купили ірландці
-
kryminalist
-
-
- Подякував: 192 раз.
- Подякували: 23 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 23 тра, 2009 00:04
kryminalist написав:Rentiere написав:Вони зростають, починаючи з ІІ кварталу, хоча рік тому почали знецінюватись, і до початку року втратили десь 40%, проте звістка про рекап подіяла таким чином, що за тиждень, на якому цю звістку було оголошено, вони просто злетіли.
Я порівнював графік, їх ціна зараз приблизно на рівні вересня 2008-го року, саме тоді їх ледь не купили ірландці
Но сейчас, к большому сожалению, ни ирландцами, ни кому другому мы не нужны 
-
oksana--61
-
-
- Подякував: 37 раз.
- Подякували: 5 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 23 тра, 2009 00:58
А еще два месяца назад здесь шли бурные дебаты по поводу ИСТИЛА.
-
Rentiere
-
-
-
-
-
-
Додано: Суб 23 тра, 2009 02:11
Rentiere написав:А еще два месяца назад здесь шли бурные дебаты по поводу ИСТИЛА.
который даже не собирался покупать нашего ур**...
-
Adept
-
-
-
-
-
-
Додано: Суб 23 тра, 2009 09:28
assari написав:assari написав:Rentiere написав:ВЕРНУЛИ?????????
я свой забрал.
суд. забрал все. сумма 5-значная. 3 месяца. Только официальный платеж 30 грн.Подробности на форуме выкладывать не стану Сами понимаете
Трындеж!!!! За 30гр "суд на вас не посмотрит"! А 1% госпошлины, которую необходимо оплатить при подаче искового заявления? Или суды для потерпевших вкладчиков теперь проводят благотворительные заседания? Если у вас депозит был пятизначным, то госпошлина должна быть четырехзначной, а вы про нее даже не заикнулись.Неувязочка!!! Невыдавайте свои фантазии за реальность!
Востаннє редагувалось Mak Sim в Суб 23 тра, 2009 09:36, всього редагувалось 1 раз.
-
Mak Sim
-
-
-
-
-
-
|
+ Додати тему
|
Відповісти на тему