Для тих хто знімає та здає житлову нерухомість у Києві
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Galas написав:Kapitoshka_2 Обычные - в основном конечно молодежь. Люди походу боятся говорить, что из тех регионов - сразу начинают оправдываться, что уже устроились на работу и все такое. Хотя мне без разницы откуда - платят пусть живут.
Прохожий Неее, зачем сцылки, есть проверенный вариант комнаты с холодыльником) и сральником плюс для эстетического удовольствия дочка хозяйки.. И все удовольствие за 1480 грн с комуналью и не поднимают
Lion+http://m2bomber.com/ - объявления по недвижимости без посредников пользуйтесь Пы.сы. А на будущее формулируйте четче "хрущ 1к Солома"-не особо внятно..СОстояние какое, наличие чего в квартире и т.д., и свои "хотелки" может быстрее кто-то ответит
studpart написав:ой брехня!!! за ці гроші можна непогану 3-кімнатну зняти або котедж з євроремонтом в 10-20км біля Києва, або навіть і в самій столиці
Для вас все брехня, что расходится с вашими представлениями о ценах - я написала т.к. это не информация от знакомого знакомых, а моя личная. Но насчет того, что трешку за эти деньги в какой-нибудь Крюковщине можно снять спорить не буду.
studpart написав:Я теж можу написати: я здав 1-кімнатну біля метро на Оболоні за 1900грн. І всі повинні мені повірити?
не, ну а шо, людина каже все як э. ти ж теж вважаэш, шо оцьому: "60км до метро, кожні 20хв є маршрутка, з 5 ранку до 12 ночі. Їхати 40-45хв" мають вірити ті, хто живе в 19,5 км (сам міряв по спідометру) від метро і чи не кожного ранку та вечора на дорогу витрачають 45-50 хв. дуже зрідка - 40 (а іще більше потішили маршрутки з 5 до 12 - київ тупо заздрить березані-сіті!). ти ж теж кажеш все як є. виправляюсь - так шо однуха за 5500 норм (ще краще!))
Востаннє редагувалось torba в П'ят 20 бер, 2015 14:51, всього редагувалось 1 раз.