Байки про банки і не тільки....

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 323324325326327 ... 1612>
Повідомлення Додано: Нед 24 тра, 2009 02:15

квестор написав:не можна так на ніч смішити...сміюсь ледь клацаю... :lol:
...Сер, чому ж так суворо до нащадків мешканців колоній Київського князівства.. :lol:
...он індуси купили Британські автомобільні символи...і нічого...їздять... :lol:
..а араби купують значні пакети акцій у європейських банках...і нічого...банкують.. :wink:
..краще вже росіяни ніж араби... :lol:

Індуси, араби відокремлюють політику від бізнесу, на відміну від росіян. Це з часів СРСР, коли країна з бідним населенням допомагала якимось людожерським режимам в Африці через те, що ті будували соціалізм. Якщо буде "політіческая цєлєсообразность" вони що завгодно зроблять, нехтуючи бізнес-інтересами..
Sir John

Повідомлення Додано: Нед 24 тра, 2009 02:22

Alex777 написав:
Юноша, Северный Сосед не нуждается в ваших копейках - оставьте их себе.
Народ таки несет деньги в ПИБ - и это практически без рекламной компании. Новое руководство ПИБа понимает, что надо отмыть банк от того негатива, которым наградил его Матвей и его семья. Один из способов отмыва - повышенные % ставки по депозитам и полное и своевременное выполнение всех обязательств перед вкладчиками. ПИБ, кстати, единственный украинский банк, который выдает в этом году долговременные крупные кредиты реальным производителям Украины (тот же НОРД, трансформаторный и т.д.) - В отличие от карманных местных мосек, которые кормят только "свои" бизнесы наших олигархов и подсевшие на бешенных (до 80% годовых) потребкредитах западных банках.

Нести, пусть несет. Дай Бог, чтобы так же и выносил, как вносит. А я нисколько не сомневаюсь, что обновленный ПИБ с удовольствием и ГТС Украины кредитовать будет, и остатки ВПК. Чем все это закончится - поживем увидим.
А если люди способны покупаться повышенными %, мне их искренне жаль. Я предпочитаю стабильность.
Что касается "несения копеек "- то не судите обо всех по себе. Это нескромно.
Sir John

Повідомлення Додано: Нед 24 тра, 2009 08:46

На сьогоднішній день 22 українські банки затримують платежі на 15 і більше днів.

"Загальна сума платежів, які не виконуються, сягнула вже 8,4 млрд. гривень і з кожним днем зростає. А кількість банків, які затримують гроші в балансі до 15 днів, - понад 30", - уточнив він.

http://www.epravda.com.ua/news/4a17aaea1f17e/

Господа, кто нибудь сталкивался. Озвучьте. Я слышал такое про Бегемота.
kutuz

Подякував: 2 раз.
Подякували: 97 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 24 тра, 2009 09:35

kutuz написав:На сьогоднішній день 22 українські банки затримують платежі на 15 і більше днів.

"Загальна сума платежів, які не виконуються, сягнула вже 8,4 млрд. гривень і з кожним днем зростає. А кількість банків, які затримують гроші в балансі до 15 днів, - понад 30", - уточнив він.

Якщо під Бегемотом маєте на увазі Приват, то я як клієнт поки що затримок при оплаті контрагентам не спостерігав, корп. картку на заправках беруть.
L

Подякував: 4 раз.
Подякували: 143 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 24 тра, 2009 10:04

квестор написав:..краще вже росіяни ніж араби... :lol:

Ну навіть не знаю, квесторе ... вони обидва "такі гарні", навіть не знаєш кого вибрати :lol: .
Загалом, в нашій ситуації краще араби ніж московіти. Араби далеко, а Росія під боком. Та й надто багато у нас Росії :wink: .
_Aleksandr_

Повідомлення Додано: Нед 24 тра, 2009 10:05

L написав:
kutuz написав:На сьогоднішній день 22 українські банки затримують платежі на 15 і більше днів.

Якщо під Бегемотом маєте на увазі Приват, то я як клієнт поки що затримок при оплаті контрагентам не спостерігав, корп. картку на заправках беруть.
-

Подтверждаю, Приват работает как часы - проводит платежи день в день...
К желтой прессе надо относиться с осторожностью... поменьше читать.. особеннно национал-свидомых изданий - берегите свое психическое здоровье смолоду, Господа (если оно, конечно, у Вас есть!)
Alex777

Подякував: 30 раз.
Подякували: 194 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 24 тра, 2009 10:14

Alex777 написав:
Юноша, Северный Сосед не нуждается в ваших копейках - оставьте их себе.
Народ таки несет деньги в ПИБ - и это практически без рекламной компании. Новое руководство ПИБа понимает, что надо отмыть банк от того негатива, которым наградил его Матвей и его семья.

О негативах банков знают те,кто там работает.Внешне все скрыто. Кто из клиентов знал плохое до рейдерской атаки о ПИБ.Немногие.
Во всех банках внутри грязи не меряно есть и будет. Кадровая политика страшная. И российские не исключение.Так что не обольщайтесь.
Вместо одного матвея другой уже сидит.
w

Подякував: 0 раз.
Подякували: 10 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 24 тра, 2009 10:31

L написав:

Не спорю, не сталкивался, но слышал от людей которые платили комуналку, деньги шли до получателей более 2-х недель.
kutuz

Подякував: 2 раз.
Подякували: 97 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 24 тра, 2009 10:34

Alex777 написав:Краще Мосавити, аніж націонал. схвильовані ділетанти місцевого виробництва - з комплексами меншовартості та виключності
У нас забагато скажених нац-"патріотів" з хуторською освітою... треба зменшувати чисельність... загрузити до вагонів та й відправити до НАТО... там не висточає повій та вояків для підтримки світової "демократії" в Афгані, Іраку... Західна Імперія, як свого часу Рим, почала хитатися - потрібна свіжа кров
чем "краще"? Не превращайте БАНКОВСКИЙ форум в помойку типа корреспондента
parenok

Повідомлення Додано: Нед 24 тра, 2009 10:41

kutuz написав:Не спорю, не сталкивался, но слышал от людей которые платили комуналку, деньги шли до получателей более 2-х недель.

Коллега! Это даже не смешно!
По Привату вопросов нет... утверждаю как клиент!
petra1000

#<1 ... 323324325326327 ... 1612>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, Модератор

Схожі теми

Теми
Відповіді Перегляди Останнє