|
ПУМБ (2004 - 2021) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: Нед 24 тра, 2009 12:30
Тут намагаються невиплату ПУМБом в строк грошей кредитору виставити дитячою шалістю.
Причому кредитор не мовчить, пручається. За допомогою суду заблокував банку коррахунок. Притому Каргіл - величезна міжнародна виробничо-торгова корпорація. І нічого поки не змогла добитись від ПУМБу.
Чому?
В наведених раніше лінках прозвучав головний лейтмотив. ПУМБ має боргів, які треба скоро повертати, майже на 800 мільонів доларів, від кільков кредиторів.
І ПУМБ, як заядлий рекетир, ставить їм умови :"Або ви всі разом реструктуризуєте ці кредити на сотні мільонів доларів, або ніхто нічого не отримає. Не чекайте, що однім гроші повернуть, а іншим - ні. Або всі розстрочите борги, або всім - дуля".
Тому ця історія з неповерненням Каргілу 10 мільонів доларів - це попередження іншим кредиторам :"Або ви граєте за нашими правилами, або грошей не побачите. Хоч в суд ідіть, хоч рахунки блокуйте, нам начхати."
От тепер я пропоную українським фізичним та юридичним особам оцінити свої шанси в боротьбі з ПУМБом, коли він вирішить не повернути Вам гроші.
Причому, коли ПУМБ вже прийме таке рішення, бігти в відділення буде вже п***.
Досвід Надр, Укрпромбанку та інших свідчить, що після команди зверху блокується програмно видача грошей. І ніякий начальник відділення вже не допоможе.
Це стосується не тільки строкових депозитів. З поточними рахунками буде теж саме. Згадайте ПІБ. Це щастя, що його потім викупив російський ВЕБ. А до того, ні юрики, ні фізики, не могли отримати свої гроші.
-
5.5.
-
-
- Подякував: 45 раз.
- Подякували: 21 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 24 тра, 2009 12:39
5.5. написав:Тут намагаються невиплату ПУМБом в строк грошей кредитору виставити дитячою шалістю. Причому кредитор не мовчить, пручається. За допомогою суду заблокував банку коррахунок. Притому Каргіл - величезна міжнародна виробничо-торгова корпорація. І нічого поки не змогла добитись від ПУМБу. Чому? В наведених раніше лінках прозвучав головний лейтмотив. ПУМБ має боргів, які треба скоро повертати, майже на 800 мільонів доларів, від кільков кредиторів. І ПУМБ, як заядлий рекетир, ставить їм умови :"Або ви всі разом реструктуризуєте ці кредити на сотні мільонів доларів, або ніхто нічого не отримає. Не чекайте, що однім гроші повернуть, а іншим - ні. Або всі розстрочите борги, або всім - дуля". Тому ця історія з неповерненням Каргілу 10 мільонів доларів - це попередження іншим кредиторам :"Або ви граєте за нашими правилами, або грошей не побачите. Хоч в суд ідіть, хоч рахунки блокуйте, нам начхати." От тепер я пропоную українським фізичним та юридичним особам оцінити свої шанси в боротьбі з ПУМБом, коли він вирішить не повернути Вам гроші. Причому, коли ПУМБ вже прийме таке рішення, бігти в відділення буде вже п***. Досвід Надр, Укрпромбанку та інших свідчить, що після команди зверху блокується програмно видача грошей. І ніякий начальник відділення вже не допоможе. Це стосується не тільки строкових депозитів. З поточними рахунками буде теж саме. Згадайте ПІБ. Це щастя, що його потім викупив російський ВЕБ. А до того, ні юрики, ні фізики, не могли отримати свої гроші.
Ну слышали это все уже, это можно мусолить бесконечно Каргил, Каргил, Каргил... ну вы же умный человек, давайте когда у Вас будут факты конкретные: блокировки овердрафтов, невозвраты депозитов, задержки платежей клиентов, тогда Вы почувствуя глубокое удовлетворение об этом сообщите. А так я не вижу смысла в Ваших постах, одно и тоже...
5.5. - Вы безнадежны 
-
kutuz
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 97 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 24 тра, 2009 12:45
5.5. написав:Досвід Надр, Укрпромбанку та інших свідчить, що після команди зверху блокується програмно видача грошей. І ніякий начальник відділення вже не допоможе..
В укрпроме 21.01 после обеда при оформлении договора "сбой программы..." Две недели до этого последний депо был открыт...
Вот с конца апреля по отзывам этой ветки непойму, что с ПУМБом происходит. Хотел посотрудничать, теперь жду...
-
minus15k$
-
-
-
-
-
-
Додано: Нед 24 тра, 2009 12:46
kutuz написав:Ну слышали это все уже, это можно мусолить бесконечно Каргил, Каргил, Каргил... ну вы же умный человек, давайте когда у Вас будут факты конкретные: блокировки овердрафтов, невозвраты депозитов, задержки платежей клиентов, тогда Вы почувствуя глубокое удовлетворение об этом сообщите. А так я не вижу смысла в Ваших постах, одно и тоже...
Рекомендую знайти в архівах на цьому сайті теми по Надрам за жовтень-листопад 2009 року, або по Укрпромбанку за початок 2009 року.
Там до якогось часу теж було все добре. Потім перші дзвінки...
А коли в банку вже будуть описані Вами проблеми, бігти до банку буде п***.
Я розумію, що інтернетом користуються не так багато людей.
Але тім, хто не полінувався поцікавитись ситуацією в банку, ці попередження можуть допомогти.
Свого часу пости багатьох участників форуму, в тому числі пишучої тут Томіли, допомогли людям своєчасно з’орієнтуватись.
-
5.5.
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 24 тра, 2009 12:50
minus15k$ написав:В укрпроме 21.01 после обеда при оформлении договора "сбой программы..." Две недели до этого последний депо был открыт... Вот с конца апреля по отзывам этой ветки непойму, что с ПУМБом происходит. Хотел посотрудничать, теперь жду...
От і я про це ж саме.
Люди не розуміють, що у тих банків, де сьогодні не можна отримати свої гроші, до певного часу все було добре.
І постраждав той, хто проігнорував перші сигнали проблем банку.
-
5.5.
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 24 тра, 2009 12:57
5.5. написав:kutuz написав:Ну слышали это все уже, это можно мусолить бесконечно Каргил, Каргил, Каргил... ну вы же умный человек, давайте когда у Вас будут факты конкретные: блокировки овердрафтов, невозвраты депозитов, задержки платежей клиентов, тогда Вы почувствуя глубокое удовлетворение об этом сообщите. А так я не вижу смысла в Ваших постах, одно и тоже...
Рекомендую знайти в архівах на цьому сайті теми по Надрам за жовтень-листопад 2009 року, або по Укрпромбанку за початок 2009 року. Там до якогось часу теж було все добре. Потім перші дзвінки... А коли в банку вже будуть описані Вами проблеми, бігти до банку буде п***. Я розумію, що інтернетом користуються не так багато людей. Але тім, хто не полінувався поцікавитись ситуацією в банку, ці попередження можуть допомогти. Свого часу пости багатьох участників форуму, в тому числі пишучої тут Томіли, допомогли людям своєчасно з’орієнтуватись.
Спасибо нашли, спасибо почитали, первые звоночки и все такое, спасибо что предупредили, за все спасибо, все всё поняли, мы Вас не забудем... За следующий Ваш пост типа: ну смотрте я Вас бестолковых предупредил, ведь Каргил, Каргил Каргил..., тоже спасибо.
Востаннє редагувалось kutuz в Нед 24 тра, 2009 13:00, всього редагувалось 1 раз.
-
kutuz
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 24 тра, 2009 12:59
Можете називати мене, як завгодно.
Головне те, що банк повинен повертати гроші всім кредиторам. Якщо він цього не робить - від нього треба тікати.
Ось задумайтесь, може позичальник на іпотеку , автокредит, чи на споживчі цілі, дикутувати ПУМБу свої умови?
Загострюю, не просити, домовлятись, а - диктувати?
Чомусь банк може робити з позичальником все, що завгодно. Нараховувати пеню та штрафи, відбирати застави і т.і.
Чому вкладник банку нічого зробити банку не може?
Я розумію, що питання риторичне (тобто те, на яке конкретної відповіді дати неможливо).
Але проблема в принципі.
Якщо банк (а він в цій ситуації є позичальником) вважає за можливе тільки по своєму бажанню приймати рішення, кому повертати заборговані гроші, строк виплати яких вже настав, а кому - ні, то від нього треба тікати.
Чи в Вас є гарантія, що персонально Вас це не торкнеться?
Ось тому ситуація з Каргілом є лакмусовим папірцем.
Це індикатор, сигнал.
Хто хоче, той його почує.
-
5.5.
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 24 тра, 2009 13:04
-
kutuz
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 24 тра, 2009 13:11
kutuz написав:Спасибо нашли, спасибо почитали, первые звоночки и все такое, спасибо что предупредили, за все спасибо, все всё поняли, мы Вас не забудем... За следующий Ваш пост типа: ну смотрте я Вас бестолковых предупредил, ведь Каргил, Каргил Каргил..., тоже спасибо.
Ви так нічого і не зрозуміли.
Якщо суспільство, а в данному випадку це вкладники ПУМБу, будуть мовчки спостерігати, як банк знущається над іншим кредитором, то потім настане Ваша черга.
Я поки що сподіваюсь, що в ПУМБі є адекватні люди. Є ті, хто відстежує публікації, в тому числі і на цьому сайті. І доповідає керівництву.
Якщо в ПУМБі дійсно все у порядку, то вони повинні повернути ці 10 мільонів Каргілу, та зняти тему для хвилювання інших вкладників чи кредиторів банку.
Якщо вони або не читають, що про них пишуть, або читають, але чхати хотіли на мою та Вашу думку, або дійсно сума 10 мільонів доларів для ПУМБу вже непід’йомна, то треба бути від такого банку подалі.
Тобто особисто я пишу все для того, щоб ПУМБ зрозумів, що краще вести себе порядно. Гроші люблять тишу.
Але якщо ПУМБ буде продовжувати діяти рекетирскими методами, то подумайте, зможете Ви щось протиставити цьому рекету, коли черга дійде до Вас?
-
5.5.
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 24 тра, 2009 14:11
5.5. написав:kutuz написав:Спасибо нашли, спасибо почитали, первые звоночки и все такое, спасибо что предупредили, за все спасибо, все всё поняли, мы Вас не забудем... За следующий Ваш пост типа: ну смотрте я Вас бестолковых предупредил, ведь Каргил, Каргил Каргил..., тоже спасибо.
Ви так нічого і не зрозуміли. Якщо суспільство, а в данному випадку це вкладники ПУМБу, будуть мовчки спостерігати, як банк знущається над іншим кредитором, то потім настане Ваша черга. Я поки що сподіваюсь, що в ПУМБі є адекватні люди. Є ті, хто відстежує публікації, в тому числі і на цьому сайті. І доповідає керівництву. Якщо в ПУМБі дійсно все у порядку, то вони повинні повернути ці 10 мільонів Каргілу, та зняти тему для хвилювання інших вкладників чи кредиторів банку. Якщо вони або не читають, що про них пишуть, або читають, але чхати хотіли на мою та Вашу думку, або дійсно сума 10 мільонів доларів для ПУМБу вже непід’йомна, то треба бути від такого банку подалі. Тобто особисто я пишу все для того, щоб ПУМБ зрозумів, що краще вести себе порядно. Гроші люблять тишу. Але якщо ПУМБ буде продовжувати діяти рекетирскими методами, то подумайте, зможете Ви щось протиставити цьому рекету, коли черга дійде до Вас?
Все соточку накатил, теперь могу с Вами общаться. Я оксфордов не кончал и Вы я думаю тоже, так шо не нам рассказывать как принято вести переговоры там у буржуев. А теперь внимание вопрос: а чо ж другие 50 кредиторов молчат, коль все так плохо, а чо ж пользуясь негативным рейтингом Украины они не требуют свои кредиты, если так все плохо как Вы предполагаете? А чо ж овердрафты под депозиты(80% суммы вклада) до сих пор не заблокировали и сейчас выдают депозиты досрочно в отличии от буржуйских банков, которые зато своим компаниям заплатили все вовремя?
-
kutuz
-
-
-
-
Профіль
-
-
|