ПУМБ (2004 - 2021)

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
  #<1 ... 9899100101102 ... 3462>

ОЦІНІТЬ обслуговування в цьому Банку (або його філії) та ОБҐРУНТУЙТЕ свою оцінку.

ПУМБ (2004 - 2021) 3.2 5 852
1 - ДУЖЕ ПОГАНО. Грубіянили і т.і.
23%
196
2 - ПОГАНО. Некомпетентно.
11%
95
3 - ЗАДОВІЛЬНО. Хотілося б краще.
15%
128
4 - НОРМАЛЬНО. Як і повинно бути.
28%
235
5 - ВІДМІННО. Дуже сподобалося.
23%
198
Всього голосів : 852
Повідомлення Додано: Нед 24 тра, 2009 19:27

Karabas Barabas написав:
Забираю в пятницю депозит в ПУМБі, поговорю обов'язково з начальником і напишу яка там ситуація. Поки що в Україні проблем з банком небуло, можливо америкосами все і закінчиться, а можливо і ні. Ніхто не може бути впевненим на 100% в роботі любого банку в цей час, звісно крім ПУМБопатріотів...

Так снимите завтра овердрафт и отпишитесь(можно и сегодня с банкомата). И не надо строчить измышления, кто кого и за что подергает.

Вообще, ситуация с каргилом довольно странная - тот же Шахтер за выигрыш получил около 6 млн долл призовых. Ну и Ю.щак, думаю, не уходил бы с должности в ведущем банке польши, чтобы так себе карьеру подпортить.
andie

Повідомлення Додано: Нед 24 тра, 2009 19:41

andie написав:
Karabas Barabas написав:
Забираю в пятницю депозит в ПУМБі, поговорю обов'язково з начальником і напишу яка там ситуація. Поки що в Україні проблем з банком небуло, можливо америкосами все і закінчиться, а можливо і ні. Ніхто не може бути впевненим на 100% в роботі любого банку в цей час, звісно крім ПУМБопатріотів...

Так снимите завтра овердрафт и отпишитесь(можно и сегодня с банкомата). И не надо строчить измышления, кто кого и за что подергает.

Вообще, ситуация с каргилом довольно странная - тот же Шахтер за выигрыш получил около 6 млн долл призовых. Ну и Ю.щак, думаю, не уходил бы с должности в ведущем банке польши, чтобы так себе карьеру подпортить.

Вчера проверял на банкомате, все 80% депозита доступны, зачем снимать и куда их нести мне ещё 5.5. не сказал.

Уважаемый, 5.5., озвучьте банк пожалуйста, а тож выходит некуда нести. Так получается совсем непонятна Ваша позиция, Вы убеждали что все плохо, а совета не дали, кроме того что нужно бежать. Только куда бежать? Просветите.
Похоже опять подвис 5.5.
Ну пока программа думает побуду в ПУМБе.
kutuz

Подякував: 2 раз.
Подякували: 97 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 24 тра, 2009 20:28

Karabas Barabas написав: Взагалі задовбали вже ПУМБопатріоти своїм оптимізмом, перетворили гілку на вихваляння і ідеалізування банку.

задолбали ПУМБоненависники своим пессимизмом и стремлением все обгадить, превратили ветку в помойку.
Karabas Barabas написав: Ilizarov на форумі чувак хамовитий і гордовитий, бо ніхто ж по голові не зможе дати, а в суспільстві звичайно зовсім інакша людина, не "тикається", скромненький напевно, жінок не ображає...

спасибо, характеристика точная.
женщин я и здесь не обижаю. не нужно мне приписывать несуществующие грехи.
хамоват, но не со всеми. как говорится: с кем поведёшься....
ПС. интересно, где все ПУМБоненавистники раньше были, до Каргилла??
налетела, понимаешь ли, тут стая стервятников и давай гадить...
Ilizarov

Повідомлення Додано: Нед 24 тра, 2009 20:37

kutuz написав:Уважаемый, 5.5., озвучьте банк пожалуйста, а тож выходит некуда нести. Так получается совсем непонятна Ваша позиция, Вы убеждали что все плохо, а совета не дали, кроме того что нужно бежать. Только куда бежать? Просветите.
Похоже опять подвис 5.5.
Ну пока программа думает побуду в ПУМБе.

я тоже одного залетного советчика спрашивал, куда он советует деньги отнести, в ответ - тишина. то есть, обосрать - обосрали, а дельного совета не дали.
Додано: Сб 23 Тра, 2009 14:27
Ilizarov написав:
shabak написав: А вы , уважаемый Lizarov, зря ожидаете пока , извините за выражение, жареный петух клюнет - в смысле пока будут случаи неотдачи депо.

и что же ты мне посоветуешь? нести деньи в другой банк? какой? у нас есть сейчас надёжные банки?
Ilizarov

Повідомлення Додано: Нед 24 тра, 2009 21:03

От оно чо !!!

А казачок то засланный:

5.5. Добавлено: Чт 23 Апр, 2009 16:21

Форум: Архіви
Тема: Валютный рынок в контексте (архив за апрель 2009)

Guru писал(а):

Возникает вопрос: а зачем заходить им сюда? т.с. в болото? Чтоб деньги зарыть? Есть много других интересных мест. Чтобы в ЕС или в НАТО интегрировать — мы им даром не нужны. Вообще ОТП, Уникредит и Кредобанк лыжи начали смазывать — спят и видят, как это добро кому-нибудь сдать оптом, только никому не надо... ИНГ уже помаленьку начал линять — физиков скинул.
Т.е. хотелось бы помечтать, да дурных нема...
Если только Украина не завлечет мировых игроков неким суперпроектом, но, увы, пока она отпугивает своей жуткой нестабильностью всех видов (короче дикие джунгли).

Хоч Ви і гуру, але змішали в своєму пості і питання, і відповіді на них.
Навіщо їм сюди? Тому, що за кишенькові для них гроші (до 1 мільярда доларів), вони куплять банківські активи, на основі яких повністю окупують банківський сектор України. А когось кудись інтегрувати - це не їхня справа.
Багато в Україні американських, японських, англійських банків?
Поки що є лохи, хоч і європейські, які накупили по ціні до 2 мільярдів долярів "кончєних" банків. Зараз ці Юнікредити та ОТП, вкупі з іншими закордонними пацанами, зробивши "чорнову" справу, утухнуть.
А прийдуть вже "справжні" пацани, куплять все, що потрібно для розвитку, задешево, та й будуть жити далі, довго та щасливо.
А гроші нашого масштабу для них кишенькові. І вони в них є.
Наприклад, майже всі українські банки б’ються, як риба на березі, бо грошей немає.
А є, наприклад, банк в Україні, співпрацюючий зі Світовим банком, так гроші цього банку в розмірі пів-мільярда доларів, вже кілька місяців "паряться" на українських рахунках. А американсько-англійські дядечки, якщо потрібно, ще нальють без проблем.
Є ще деталі, які розголошувати не можу, але частина банків піде на зміну власників навіть не за гроші.

Так що і активи втратимо, і грошами особливо не розживемось.

Ну колитесь 5.5. что за банк такой, сотрудничающий с Мировым. И что это за детали которые Вы разглошать не можете ??? Я думаю СБ это будет интересно.
kutuz

Подякував: 2 раз.
Подякували: 97 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 24 тра, 2009 22:12

ПС. интересно, где все ПУМБоненавистники раньше были, до Каргилла??

:D :D :D До Каргіла ми були ПУМБопатріотами, а потім начитались ваших постів і знудило...
Karabas Barabas

Повідомлення Додано: Нед 24 тра, 2009 23:03

Ilizarov написав:
tamila написав:Хочу поблагодарить reef за поддержку, спасибо !

я же говорил, что без поддержки не уйдешь))
Риф упрекнул меня в хамстве по отношению к тебе (Вам), но так и не удосужился привести хоть какие-нибудь доводы.

.

Это бесполезно. Если Вы до сих пор ничего не поняли, то уже и не поймёте. Я читал Вашу переписку со многими форумчанами. Диагноз один - БЕЗНАДЁЖЕН.
reef

Подякував: 194 раз.
Подякували: 198 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 24 тра, 2009 23:05

да вот и лето
а это более менее стабильность и затишье
dimasv

Повідомлення Додано: Нед 24 тра, 2009 23:27

5.5. написав:Ви так нічого і не зрозуміли.
Якщо суспільство, а в данному випадку це вкладники ПУМБу, будуть мовчки спостерігати, як банк знущається над іншим кредитором, то потім настане Ваша черга.
Я поки що сподіваюсь, що в ПУМБі є адекватні люди. Є ті, хто відстежує публікації, в тому числі і на цьому сайті. І доповідає керівництву.
Якщо в ПУМБі дійсно все у порядку, то вони повинні повернути ці 10 мільонів Каргілу, та зняти тему для хвилювання інших вкладників чи кредиторів банку.
Якщо вони або не читають, що про них пишуть, або читають, але чхати хотіли на мою та Вашу думку, або дійсно сума 10 мільонів доларів для ПУМБу вже непід’йомна, то треба бути від такого банку подалі.
Тобто особисто я пишу все для того, щоб ПУМБ зрозумів, що краще вести себе порядно. Гроші люблять тишу.
Але якщо ПУМБ буде продовжувати діяти рекетирскими методами, то подумайте, зможете Ви щось протиставити цьому рекету, коли черга дійде до Вас?

Цей пост я написав у відповідь на запитання пана kutuz.
Але бачу, що змарнував час. Він :"Не читатель, а писатель".
Як я й передбачав, тема буде загажуватись з єдиною метою, щоб увести дискусію від проблеми повернення ПУМБом грошей.
5.5.

Подякував: 45 раз.
Подякували: 21 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 24 тра, 2009 23:56

Кутуз! А то, что СКМ кредит в 15 млн у СБРФ взял ....ничо?
А как же ПУМБ... что 15 лимонов не нашел?
petra1000

#<1 ... 9899100101102 ... 3462>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор

Схожі теми

Теми
Відповіді Перегляди Останнє