На профильной я уже был

|
|
![]() Возмещение из ФГВФЛ для "ситикоммерсов":Возмещение из ФГВФЛ униженным и оскорблённым вкладчикам банка-банкрота "CCB".
Люди! В "УкрСибе" не поддавайтесь на всякие открытия счетов и депозитов! Был в 2-ух отделениях Киева, повсюду парят свои ненужные дополнительные услуги — анкету по сбору персональных данных для какой-то "левой" страховой компании и срочный депозит. Сотрудники "УкрСиба" пользуются незнанием народа как своих прав, так и сути банковских операций. Подсунули какую-то анкету, что я согласен на обработку своих персональных данных (Ф.И.О., телефон, адрес) какой-то страховой компанией! Оно мне надо?!! В итоге: депозит не забрал (сумма > 10, но < 100 тыс. грн), обещали среди недели, мол, уже люди записались. Анкету не заполнил, ихний голимый депозит не открыл. Так на меня начальница ещё и посмотрела, как солдат на вошь, как Ленин на буржуазию! Я даже почувствовал себя ничтожеством каким-то! В отделении нет никакой охраны, не считая камер видеонаблюдения (работают ли, записывают, а вдруг — муляжи?)! Врывайся, грабь, вырывай деньги и сумки из рук! Шо за де*** мода кассы обустраивать, перенятая у "УниверсалБанка"?! Мало их грабили, что ли?! Такие кассы не для нашего менталитета. Нам надо кассы-бункеры. В ближайшие год-два-три — в наши банки ни ногой! =================================================================================== Жалуйтесь на неправомерные действия "Укрсиба" на "горячую линию" Нацбанка: Территориальные управления НБУ Телефоны гарячей линии Автономна Республика Крым (0652) 51-06-38 Винницкая область (0432) 52-52-09 Волынская область (03322) 4-43 -51 Днепропетровская область (056) 770-42-29 Донецкая область (062) 301-33-60 Житомирская область (0412) 41-36-13 Закарпатская область (0312) 61-93-34 Запорожская область (061) 227-01-99 Ивано-Франковская область (0342) 55-98-98 г.Киев, Киевская область (044) 230-17-17 Кировоградская область (0522 ) 35-80-44 Луганская область (0642) 59-09-13 Львовская область (032) 297-22-48 Николаевская область (0512) 37-21-44 Одесская область (048) 734 -61-35 Полтавская область (0532) 50-37-16 Ровенская область (0362) 69-40-40 Сумская область (0542 ) 21-44-14 Тернопольская область (0352) 43-36-80, 43-36-07 Харьковская область (057) 700-46-16 Херсонская область (0552) 32-64-55 Хмельницкая область (0382) 72-07-23 Черкасская область (0472 ) 33-99-37, 33-99-38 Черновицкая область (0372) 58-41-37 Черниговская область (0462) 24-00-09 Востаннє редагувалось Barrimor90 в П'ят 27 бер, 2015 19:48, всього редагувалось 7 разів.
![]() Re: УкрСиббанкА какой смысл в невооруженной охране? Вы реально думаете, что в случае ограбления охранник будет рисковать своим здоровьем за свою ЗП? Да они первые же на пол и лягут. Вы про открытые кассы? Их не ограбишь - там штуковина типа банкомата, кассир не может просто взять и достать деньги. К тому же деньги в них застрахованы. Кассы в стиле ДОТов никак себя не оправдывают, ибо оборудовать дороже, а грабить их ничем не сложнее. Опять таки, тому же кассиру в случае ограбления нет ни малейшего резона рисковать своим здоровьем не за свои деньги, которые к тому же застрахованы. Не пойму причин истерики, АД плюс отрыли бы и потом спокойно сняли деньги в банкомате, благо лимиты у Сиба приемлимые и поднять можно, и банкоматы не пустуют. ![]() Здравствуйте!
Клиенты, ответьте, пожалуйста, кто знает: 1) Можно ли подключить ИБ к карте Активные деньги +? 2) Можно ли изменять стандартные тарифы на платеж в ИБ по межбанку через КЦ? Тот, который за 10 грн/платеж. 3) Разрешена ли данная карта для оплаты через интернет? Каковы лимиты? 4) Можно ли изменять лимиты для платежей картой в интернете через КЦ? 5) Если на карте нет остатка – уйдет ли баланс в минус за счет списания абонплаты 5 грн/мес? 6) Как закрыть карточный счет? Через ИБ возможно? 7) После закрытия карточного счета ИБ будет доступен? Спасибо. ![]() la9
http://forum.finance.ua/topic10901.html?start=26110 УкрСибу респект, по крайней мере сотрудникам некоторых отделений. ![]()
читал... Но "мои сотрудники" уже сообщили, что деньги нужно заказывать. А это - снова ехать в другой город... ![]()
Из того что знаю на своём опыте 1. Себе делал через именную допкарту (30 грн), но основная карта (неименная) тоже там оказалась, значит, можно 2, 4. Разрешена, лимит можно переустанавливать в ИБ 5. Уйдёт. ![]() УКРСИББАНКУ ГАНЬБА!!!
Обслуговуюсь як ФОП в Укрсибі вже 9 років! Була впевненість у цьому банку, влаштовувало обслуговування і не думав шось міняти. Та й європейська "мама" багато про що говорить, плече якшо-шо підставить... Але при всіх тих плюсах наші ГНИЛІ банківські клєрки мусять як завжди все іспоганити. Вони не гребують ні іменем банку, ні своїми моральними цінностями. Дружина мала необережність відкрити депозит в міському комерційному банку і от коли наступив той благодатний день та вже думала що історія з одними аферистами закінчиться, виявилось що займатись обманом є нормою для більшості банкірів. Я не буду стверджувати що Укрсиббанк дав вказівку свідомо займатись РОЗВОДНЯКОМ, але у моєму відділенні саме це роблять. Я попросив щоб допомогли швидше отримати кошти, дружина з маленькою дитиною прийшла у відділення, підписала документи, вдома їх мені показала і я м'яко кажучи охренів. Замість обіцяного поточного рахунку ПІДСУНУЛИ депозит "активні гроші". На зауваження що з фонду виплачується вся сума і без будь-яких додаткових рахунків пожалілись що у них вимагають тільки так. Ну думаю хай буде, але коли дружина вирішила замовити кошти на наступний день то сказали що неможуть то зробити бо бачте шось там з реєстрами на виплату не так. Коли я їм пояснив що бабки вже на їхньому рахунку і немає чого звіздуна ганяти почали видумувати що в них бачте кредит з дебетом не співпадає, під одну людину бачте ІНКАСАЦІЮ замовити не можна, чи ше шось в такому дусі і гроші зможуть виплачувати тільки з 1 квітня. Це вже начальниця почала свої казки вигадувати. Правда обіцяла ДОПОМОГТИ ![]() Дружина все-таки вирішила перепитати на гарячій лінії Укрсибу і о чудо, виявилось що так зробити не мали права та проведуть службове розслідування. Мій висновок - окремі охренівші клєрки вирішили собі до свят бабла трохи НАКОСИТИ за відкриті обманом депозити і я так розумію для цього їм бажано щоб до кінця місяця гроші були на рахунку. При цьому моя дружина повинна не раз, а вже ТРИЧІ ходити з малою річною дитиною у відділення (сума більша ніж дозволено НБУ вдень знімати бо кошти тепер вже на депозиті). Крім того у банку наразі так і не сказали коли виплатять кошти, тепер вже з депозиту і якщо завтра їх не буде то можна буде констатувати що УКРСИББАНК НЕ ВІДДАЄ ДЕПОЗИТИ!!! А я добре подумаю чи перейти на обслуговування в інше відділення, чи закрити в цьому банку свій рахунок, де не звертають увагу що ти їх клієнт 9 довгих років і обманюють мам з маленькими дітьми на руках... І якщо є тут представник Укрсиббанку то я хотів би почути від нього КОМЕНТАР - був це свідомий обман чи ні, покарали обнаглівших працівників банку чи ні, виплачуються вчасно гроші з депозитів чи ні? Вважайте що я офіційно замовляю кошти з депозиту бо у відділенні №171 їх замовити не дають!!!
|
|