Байки про банки і не тільки....

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 330331332333334 ... 1612>
Повідомлення Додано: Вів 26 тра, 2009 09:22

дик долар у нас скаче за 2-3 дні, а зняти можна раз в 10 днів. тому ймовірність вльоту - 20-33 % :) як варіант - класти 3 по 1/3 суми з зсувом на 3 дні.
t-bird

Повідомлення Додано: Вів 26 тра, 2009 09:24

t-bird написав:хочу зробити майже те ж саме. і от які маю міркування. беремо кгрулу суму в 10К гривен. За 3 місяці одержуємо +609 грн, що компенсує зростання курсу доллару до 8.1. Ви вірите в незростання долару до 8,1 на початку осені? Я - ні. Томуі гривні не розглядаю як варіант рятування грошей. Що скажуть гуру?:)

На мою думку, зростання курсу долара до середини липня не буде. Тому класти гривню на 1-2 місяці можна. Не обмежуйте себе доларом. Взагалі, зробіть корзину із 3-х валют і не переживайте за курсові різниці. Головне на сьогодні - не втратити кошти, тому ретельно вибирайте банк.Успіхів :!:
steven

Повідомлення Додано: Вів 26 тра, 2009 09:28

t-bird написав:хочу зробити майже те ж саме. і от які маю міркування. беремо кгрулу суму в 10К гривен. За 3 місяці одержуємо +609 грн, що компенсує зростання курсу доллару до 8.1. Ви вірите в незростання долару до 8,1 на початку осені? Я - ні. Томуі гривні не розглядаю як варіант рятування грошей. Що скажуть гуру?:)

в січні ви повірили б тому, що у травні буде курс 7.65грн/$?
idontbite

Повідомлення Додано: Вів 26 тра, 2009 09:43

steven написав:На мою думку, зростання курсу долара до середини липня не буде. Тому класти гривню на 1-2 місяці можна. Не обмежуйте себе доларом. Взагалі, зробіть корзину із 3-х валют і не переживайте за курсові різниці. Головне на сьогодні - не втратити кошти, тому ретельно вибирайте банк.Успіхів :!:

Долар я для прикладу привів, що високий відсоток по гривні насправді не гарантує не те що прибутку, а просто відсутності втрат. А з корзинами - пробую. Але знань(і вчасної інформації) явно не вистачає.
t-bird

Повідомлення Додано: Вів 26 тра, 2009 09:45

psi-factor! написав:хочу покласти гривню під 25% річних на декаду від банку Форум, в якого 62% акцій належить Комерцбанку, у кого які думки стосовно надійності??? в долл та евро також ставки близько 12% .....

Держу в Форуме на ВР, но все же, что бы не сидеть на валютном форуме постоянно, сразу положил в долларах. Тоже думаю львиную долю перевести на Декаду, процент немного больше, а на ВР делать пополнения (Хочется что бы была такая возможность)
miridi7

Подякував: 3 раз.
Подякували: 94 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 26 тра, 2009 09:49

idontbite написав:в січні ви повірили б тому, що у травні буде курс 7.65грн/$?

наскільки я орієнтуюсь в питанні - в бюджет закладений курс 8+, з МВФ оговорено середньорічний курс також 8+. Так що ймовірність того, що раніше чи пізніше (в цьому році) курс вистрілить - досить велика. Щоб невеликою валютною виручкою кількох живих підприємств закрити, наприклад, гривневу бюджетну дірку. Я не економіст, тому якщо говорю єресь - поправте і витру все, щоб нікого в оману не вводити :)
t-bird

Повідомлення Додано: Вів 26 тра, 2009 10:26

t-bird написав:
idontbite написав:в січні ви повірили б тому, що у травні буде курс 7.65грн/$?

наскільки я орієнтуюсь в питанні - в бюджет закладений курс 8+, з МВФ оговорено середньорічний курс також 8+. Так що ймовірність того, що раніше чи пізніше (в цьому році) курс вистрілить - досить велика. Щоб невеликою валютною виручкою кількох живих підприємств закрити, наприклад, гривневу бюджетну дірку. Я не економіст, тому якщо говорю єресь - поправте і витру все, щоб нікого в оману не вводити :)

Просто після травневих викрутасів виглядає, що курс може як відскочити ще трохи, так і стрибнути
idontbite

Повідомлення Додано: Вів 26 тра, 2009 10:51

Я не гуру, але спробую висловити свою думку :wink: .
Зростання долару до кінця серпня не надто ймовірне. Але воно дуже ймовірне в більш тривалій перспективі. Адже серьйозних макроекономічних посилок для зростання гривні немає. Навпаки, ми маємо більш ніж серьозні зворотні посилки: тут тобі і потреба фінсертору у валюті для зовнішніх виплат, і інтенсивне друкування НБУ гривні вже зараз, і потреба в гривні під вибори. А уряд і його голова у нас абсолютно неадекватні ...
Чому б не купити за наявну суму валюту, десь так 50% євро - 50 долар, за низьким курсом. І вкласти в той самий Форум. Та й тримати собі спокійненько мінімум до Нового Року? За 3 місяці недоотримаєте максимум 300 грн, що мізер. Зате на курсових коливаннях можете виграти багато більше. Це, звичайно, за умови припустимості для вас довгого вкладу.
А якщо ні - вкладайте в гривні і, як то кажуть, "не парьтесь" ... :wink: .

І здається, шановні, ми дещо відхилились від теми ....
_Aleksandr_

Повідомлення Додано: Вів 26 тра, 2009 10:56

Re: "Дельтаплан" ...продовжує драйв...

квестор написав:..а фішка ,думаю, в наступному...постанова №259 різко скорочує терміни рефу з 365 до 90 днів..тобто реф стає ДІЙСНО інструментом з підтримання саме ЛІКВІДНОСТІ ( МВФу привіт )..а не ПОРЯТУНКУ..
..для порятунку існує інший інструмент- стаб кредити під програму фінансового оздоровлення...правда страшнувату звучить?..
..тому наші пацієнтики стоять мабуть на колінах у "хвельдшера" і просють довгого рефа ..щоб устигнути до 6,06,2009....і потім казати, у нас все "гуд" а ліквідність у всіх погана ...
..от Дельті і дісталось...молодчага ..прудко бігає... :wink:

Скажем так, по 378 постанове сейчас рефинансирование сроком до 1 года можно получить только в виде как раз стабкредита под программу финансового оздоровления. В этом году на тенедерах по средам НБУ не рефинансировал на длинные сроки. Думаю, Дельта либо успел получить рефинансирование по 459 постанове (втратила чинність 16.05.2009), либо - уже по вступившей в силу 262 постанове "Положення про кредитну підтримку Національним банком України банків України в разі реальної загрози стабільності їх роботи". ИМХО
Матроскин

Повідомлення Додано: Вів 26 тра, 2009 11:17

Re: "Дельтаплан" ...продовжує драйв...

квестор написав:НБУ рефінансував банк "Дельта" на 700 мільйонів

Національний банк надав рефінансування банку "Дельта", який входить до групи великх, на 700 млн. гривень.

Про це повідомляється на веб-сайті банку.

"Відповідність усім вимогам НБУ, активна робота по залученню депозитів та успішна стратегія роботи на ринку дозволили ТОВ "Комерційний банк "Дельта" отримати від Національного банку рефінансування на суму 700 млн. гривень", - йдеться в повідомленні.

Банк "Дельта" зазначає, що на цей час він виконує нормативні вимоги НБУ, не має невиконаних зобов'язань перед клієнтами і прострочених кредитів НБУ.

Нормативні показники банку: норматив адекватності регулятивного капіталу - 12%, рентабельність активів - 0,28%, співвідношення коштів НБУ до загальних активів банку - 6,4%.

Банк не повідомляє умови надання рефінансування.

Власником ТОВ "Банк" Дельта" є колишній заступник голови правління "Укрсоцбанку" Микола Лагун.

У червні 2008 року Лагун продав російському інвестиційному фонду Icon Private Equity частку 49% у статутному фонді банку "Дельта".

..по рівню міжбанку в пасивах давно було видно певний дефіцит ліквідності...
..отримали "клізму" і Чесно в цьому самі зізнались :!:
..Поважаю.
Долетят до кінця року..зявляться в палатах.. :wink:

очень интересно что они предложили нацбанку в качестве обеспечения ? чайники холодильники и телевизоры, которые они кредитовали ? нацбанк же обычно рефинонсировал под кредиты классным юрлицам без просрочек... даже под ипотеку физиков не давал денег... а откуда у дельты юрлица нормальные ?
asu95

Подякував: 0 раз.
Подякували: 5 раз.

Профіль

#<1 ... 330331332333334 ... 1612>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, Модератор