Какой штампик?
Как сказал один региональный куратор - у Дельты нет будущего ,
имелось ввиду как бренда/названия.
|
|
![]() Re: Дельта– Ми говоримо про повернення довіри, але довіри до слів влади мало. Була історія із "Дельта банком". Спочатку сказали, що будемо рятувати, що захистимо наших вкладників. У підсумку таке дуже різке рішення, що націоналізації не буде, банк буде ліквідований. Я знаю, що це ваше особисте рішення і Кабінету міністрів. Якими були аргументи? – Перш за все, я не знаю, хто казав, що ми будемо націоналізувати. В минулому році Національний банк визнав "Дельта банк" системним, але це не одне й те саме, це не є гарантія націоналізації. Є різні варіанти, як вирішувати проблемні питання системного банку. Ми консультувалися, як вирішувати питання щодо цього банку, ми приймали це рішення разом. І тут були причетні не тільки Нацбанк, не тільки уряд, Мінфін, але й наші міжнародні партнери – і МВФ, і ЄБРР, і Світовий банк, всі мали свою точку зору. Дійсно, моя позиція, що не найкращий підхід націоналізувати цей банк в цей час, в цій ситуації в країні. І я беру на себе відповідальність за цю позицію. Але це не лише моя точка зору, бо якби вона була тільки в мене, то, навряд чи її б підтримали всі сторони, що брали участь у рішенні. – Чому? – Перше – якщо ми дивимося на досвід держави в націоналізації під час останньої кризи в 2008-2009 році, ми не маємо позитивних показників ні щодо ефективності націоналізації, ні щодо розуміння коштів, ціни цієї націоналізації. І що врятовано, ми не можемо сказати на сьогоднішній день. Друге – майже завжди чи завжди націоналізація коштує державі набагато більше з бюджету, ніж це кажуть будь-які попередні оцінки чи прогнози. У нас в державі є фіскальні проблеми з усіх сторін, і потрібно зрозуміти, де найкраще вкладати ті обмежені ресурси, які ми маємо. На сьогоднішній день національна оборона і соціальні витрати для малозабезпечених – це перший і другий пріоритети країни, чи навіть перший і перший. Окрім того, ми не хочемо, аби за хибні бізнесові стратегії, що призводять до проблем в банках, платив народ. А в разі націоналізації платить саме він - адже саме за кошти платників податків відбувається докапіталізація банків з бюджету. Але ми не кинули наших вкладників. Більшість з них отримають свої депозити через Фонд гарантування вкладів. Так само держава є відповідальною за державні банки. В 2014 році ми провели рекапіталізацію і "Укрексімбанку", і "Ощадбанку". І на сьогоднішній день, використовуючи закон щодо системи ліквідації банків, який був прийнятий в грудні, ("Про заходи, спрямовані на сприяння капіталізації та реструктуризації банків" - УП) ми змогли почати вирішувати проблеми з банком "Київ", які існували вже дуже довго. І я думаю, що вже до кінця квітня, до початку травня ми питання по "Києву" повністю вирішимо. ![]() Решение о ВА было принято накануне ее введения, т.е. 2 марта 2015 г. Читайте "Довидка" ![]() ![]() Кстати....Кстати, на 01-04-2015 "слили" сеть отделений, иных уж нет, а те что остались,
ждут нас: Список тут - ![]()
Если 1-я линия родства (Отец/сын), ставка налогообложения 0%. ![]()
![]() Родственники делали показательные выступления перед кассой, у.е. светили спецом. внес-снял
|
|