|
|
![]() Офіційне звернення результату не надало.
***** Голові правління ПАТ «Альфа-Банк» Михайльо В.В. Копія – Територіальне управління НБУ в Дніпропетровській обл., ПІБ Клієнта: Л****** Юрія Вікторовича Адреса*: м.Дніпропетровськ вул. _Дзержинського буд. __***/ Корп ***_ кв. *** № кредитного договору №800002048 від 04.10.2007р. паспорт АН *****, д.н.19.02.1959 Контактний телефон 097-925-34-08 ЗВЕРНЕННЯ Наступним повідомляю, що я, Л****** Яна Юріївна, діючи від імені Позичальника Л***** Ю.В, звернулась в ПАТ «Альфа-Банк» із запитом про відміну нарахування відсотків та відміну штрафних санкцій за вищезгаданим кредитним договором. Таке право надано Позичальнику згідно п. 15 статті 14 Закона України "Про соціальний та правовий захист військовослужбових та членів їх родин". Звернення було зроблено мною особисто в грудні 2014р, в письмовій формі у відділені «Альфа-Банку» в м. Дніпропетровськ. До звернення додавалось: - Копія військового квітка Л***** Ю.В. з відміткою про дату мобілізації з 15.09.2014р. - Копія довідки про відбуття в зону АТО з 16.11.2014р. Мені було повідомлено, що відповідь буде надано протягом 30 календарних днів. В січні 2015р. після звернення в колл-центр «Альфа-Банку» мені було повідомлено про позитивне рішення щодо мого запиту, а саме що з наступного періоду – з 4 лютого 2015р. – нарахування відсотків буде зупинено. Але в системі «Мій Альфа-Банк» протягом лютого 2015р інформація щодо нарахованих відсотків залишалась без змін – до сплати 1 196.48 дол США в строк до 04.03.2015р. Підкреслюю, що тіло кредита погашено заздалегідь до 2019р. На численні запити в колл-центр Альфа-Банку протягом лютого 2015р. пояснити ситуацію конкретної відповіді мене надано не було, співробітники обіцяли сформувати запит та надати мені відповідь. Станом на 04.03.2015р жодної відповіді не надано. З огляду на викладене вище, прошу: - Повідомити мене особисто та письмово про прийняте рішення щодо зупинки нарахування відсотків; - Зупинити нарахування відсотків починаючи з 4 лютого 2015р, оскільки можлива затримка виникла не з моєї вини. Мною документи були надані вчасно та в повному обсязі. Про будь-які додаткові дії мене повідомлено не було. - Повідомити мені про причини затримки в розгляді мого запиту. Нагадую, що Позичальник Л***** Ю.В. залишається сумлінним та добропорядним клієнтом навіть в надзвичайно важких поточних економічних умовах. Прошу врахувати це підчас відповіді. Прошу відповідь надати мені особисто у відділенні Альфа-Банку в м. Дніпропетровськ або рекомендованим листом за адресою: м. Дніпропетровськ, вул. Д********, 35а корп.. ***, кв.*** контактний телефон: 097-925-34-08 03.03.2015р. ______________ Л****** Я.Ю. від імені Л**** Ю.В. ******** Численні запити у колл-центр жодної конкретної інформації не надали. Офіційний лист Альфа-банку від 25.03.2015р також не надав жодної інформації щодо рішення вопросу. Наполягаю на відовіді представника Альфабанк. ![]()
![]() Olga L, добрий день! Ваше звернення розглянуто та відправлена письмова відповідь Банка. Було прийнято позитивне рішення та призупинено нарахування відсотків.
![]() ![]() Востаннє редагувалось ALEX66 в Пон 06 кві, 2015 15:54, всього редагувалось 1 раз.
|
|