|
Кредобанк (2005 - 2021) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: Сер 13 тра, 2009 11:02
Вилки нашли, а осадок то осталася...
-
solex_trud
-
-
- Подякував: 18 раз.
- Подякували: 10 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 13 тра, 2009 11:09
solex_trud написав:Вилки нашли, а осадок то осталася...
Не зрозумів вашого гумору 
-
banknote
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 14 тра, 2009 01:48
banknote написав:til написав: Мною написано-цитирую еще раз: Я не совсем доверяю официальной информации т. к. я свидетель подтасовки данных для внешнего аудита
Ви свідок маніпуляцій даними для зовнішнього аудиту по Кредобанку чи іншому банку?
Это не Кредобанк.
Это был банк, в котором сейчас работает временная администрация.
В Интернете нашлась одна статья на тему как определить в какой банк вкладывать деньги.
Строки из статьи:
Если, посмотрев на результаты работы банка, вы так ничего не поняли - не расстраивайтесь. Эти цифры очень относительны. Банкиры научились пудрить мозги со своей отчетностью даже НБУ. Так что, у банка с показателями может быть сегодня все в порядке, а завтра в нем, глядишь, уже и временную администрацию введут.
-
til
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 14 тра, 2009 09:24
til написав:banknote написав:til написав: Мною написано-цитирую еще раз: Я не совсем доверяю официальной информации т. к. я свидетель подтасовки данных для внешнего аудита
Ви свідок маніпуляцій даними для зовнішнього аудиту по Кредобанку чи іншому банку?
Это не Кредобанк. Это был банк, в котором сейчас работает временная администрация. как определить в какой банк вкладывать деньги. Если, посмотрев на результаты работы банка, вы так ничего не поняли - не расстраивайтесь. Эти цифры очень относительны. Банкиры научились пудрить мозги со своей отчетностью даже НБУ.
Якщо це був не Кредобанк, то може краще критику стосовно махінацій розгорнути на гілці іншого банку?
При бажанні НБУ може здійснювати перевірки достовірності поданої звітності. Але фінансова криза виникла не лише з вини комерційних банків, а й з вини регулятора, який створив умови для шахрайства в цій сфері.
-
banknote
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 14 тра, 2009 17:23
til А его OKTar 11.04.09 послал: в суд, прокуратуру і т.д.
Так нельзя. Конечно нужно идти в суд. Но до суда нужно путем переписки или переговоров с банком используя пункты Законов востребовать свой вклад. Форумчане, работники банков должны помогать в таких ситуациях конкретно.
Та власне допомогу я і пропонував. Тільки у відповідь жодного контакту особистого, навіть листа на скриньку немає, а лише нічим не підтверджена критика на форумі. Через те і роблю висновок, що претензії необгрунтовані, раз людина не хоче йти на контакт.[/quote]
-
OKTar
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 0 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 15 тра, 2009 04:40
Якщо це був не Кредобанк, то може краще критику стосовно махінацій розгорнути на гілці іншого банку? При бажанні НБУ може здійснювати перевірки достовірності поданої звітності. Але фінансова криза виникла не лише з вини комерційних банків, а й з вини регулятора, який створив умови для шахрайства в цій сфері.
[/quote] А вопрос был не в том, что Кредобанк (читайте внимательно) подтасовывает факты. Вопрос был в том, можно ли на 100 % доверять официальной информации. Это касается всех банков. Поэтому мне не нужно идти на другую ветку. Но это уж точно на правильной ветке: Но работники Кредобанка также замечены в махинациях. Например, при выдаче кредита по знакомству берут % -ик налом себе в карман...Спросите клиентов.
Я думаю, что все согласятся с тем, что НБУ несет ответственность за происходящее как регулятор. Я чесно говоря тоже иногда НБУ не понимаю. Закушались наверно. OKTar писал/а: Та власне допомогу я і пропонував. Тільки у відповідь жодного контакту особистого, навіть листа на скриньку немає, а лише нічим не підтверджена критика на форумі. Через те і роблю висновок, що претензії необгрунтовані, раз людина не хоче йти на контакт.
[/quote]
Действительно, уважаемый kr1810bm86, отзовитесь. Может вы уже смогли забрать вклад? Дайте хотя бы общую информацию.
-
til
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 22 тра, 2009 02:23
Шановний til! Вибачайте, у Вас нестабільний психофізіологічний стан - щось Ви дуже йоршистий та "задьорганий". Будь-те простішим та уважнішим і жити Вам, і людям, що Вас оточують буде легше. Не будьте такі "вспильчіві" та непослідовні.Дивіться на світ простіше 
[/quote]
Это вы о чем?
Опять решили меня повоспитывать?
Мне кажется, этот форум не для врачей - психиатров. Здесь не ставяться заочно диагнозы.
Вам нужно меньше сообщений писать на форуме. 1,36 в день для вашего старческого возраста (а судя по-тому, что вы любите учить людей и давать глупые советы вам лет70-75) -многовато. Вы опять забываетесь.
Вы напоминаете мне выжевшего из ума дедушку, который работает в отделе кадров и которого выгнать нельзя, т.к. он символ банка.
Говорю повторно, я не приемлю, когда меня учат жить.
В следующий раз если ваше сообщение не будет корректным и соответствовать теме я пожалуюсь администратору. И вам придется искать себе медицинский форум.
Только банки и все что их касается  !!!
-
til
-
-
-
-
-
-
Додано: Пон 25 тра, 2009 23:45
Цей банк досить цікавий!хоча він складається з польських інвестицій...але на сьогоднішній день він робиь успіхи вбанківській діяльності!Дослідивши його можна сказати що він конкурентоспроможний банк з потенціалом підвищення свого показника!
-
Lubov
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 26 тра, 2009 17:40
Lubov написав:Цей банк досить цікавий!хоча він складається з польських інвестицій...але на сьогоднішній день він робиь успіхи вбанківській діяльності!Дослідивши його можна сказати що він конкурентоспроможний банк з потенціалом підвищення свого показника!
Які досягнення Кредобанку за перше півріччя 2009 року ви вважаєте успішними?
Можна поцікавитись наскільки глибоким було ваше долсідження конкурентноспроможності Кредобанку? В яких сегментах фінансового ринку?
Від себе можу додати, що Кредобанк приймає і вчасно повертає депозити. А з 25 травня відновлює кредитування фізичних осіб (максимальна сума 50 000 грн).
-
banknote
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 27 тра, 2009 02:39
пидтверждую : депо повертают своечасно!поки ще банк дийсно заслуговуе буты у группи А !! квестор як завжды прав!надийнисть банку покы не вызывае ни якых сумнивив.полякы покы щэ молодци!а шо будэ дали тилькы час покажэ!!
-
PROFI2009
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 61 раз.
-
-
Профіль
-
-
|