Нам вкладчикам нужно!
|
|
![]() А Вы были в центральном? Как минимум должен быть нач. отделения или его ио. В конце марта заходил, кроме кассы было два менеджера и нач, которые сгрудившись у компа чего-то делали. Вот нач. мне и подписала все платежки за 2014 год и штампики поставила. По большому счету если депо до 200т, то Вам особо нечего и переживать. Вы свои 200т. рано или поздно получите и за кредит Вы также полностью заплатите. Другой вопрос жалко да и не всегда есть возможность платить сейчас по кредиту без доступа к депо, но то таке. Когда кредит + депозит, то надо соломку стелить всегда. Депо раскидывать по разным банкам на разных людей (хотя бы себя и супругу или родителей или детей - тех кому однозначно доверяете), дома иметь н/з, иметь хорошо оплачиваемую работу и т.п. ![]() MrDime, про час і порядок виплат коштів слідкуйте на сайті ФГВ -
![]()
А кого Фонд пошле в зону АТО повертати кредити? ![]() І яку зарплату попросять такі "колектори"?
Думаю головною і мало чи не єдиною помилкою Дельта-банку було нерівномірне вкладення активів по країні. Бо який банк витримає якщо депозити збирав по всіх областях, а третину кредитів видав на пром-територіях, що стали пеклом не лише для фін.системи, а й навіть для людей? Сподіваюсь решта банків врахує це на майбутнє... і будь-яке обласне (або хоча б регіональне) відділення буде майже автономним. Та й навіть місцеві депозити можна віддавати настільки повільно (напр., тільки %), що й криза мине ![]() Але загалом мене дивує ставлення вкладників до банків. І рік, і два тому було зрозуміло: маленький % по депо = малі прибутки й менші проблеми (або й взагалі без них). Великі % — відповідно більший ризик. У Аваля мізерні %. Він легко й невимушено видав денну порцію $. Те саме з УкрСибом. І Правекс дав. В УкрСоца зросли ставки й стало неспокійно... Ще й печатку (яка би мала юридичну силу) чомусь не хочуть ставити на виписку до депозиту... Вже жаль, що не перевіряв видачу денної порції грошей. УкрГаз дивний. Частково державний. І ніби-то надійний. Але ставки великі. І душу виймають навіть якщо хочеш взяти самі лише валютні % (~тиждень тому). І навіть УкрПроф дає трошки грошей з вкладу (по 100$/день = 200$/тиждень (за один раз). Ф.І. (з його великими ставками) видає нині хіба що % по депозиту (у мене так вийшло по їхній схемі 90/10). Але які були підстави очікувати від Дельти чогось кращого? Саме тому я не розумію цієї метушні. Невже хтось тримав там всі заощадження, втратив роботу і не мав на що жити? Навіщо "завалили" Дельту? Все ж було терпимо: % капають, відділення працюють... Кому тепер стало краще (без%, і з оберемком віртуальних гривень)? Ще й нову мороку от придумали:
Панове, чи може хтось пояснити, чому виписки стали такими "важливими"? Невдже ФГВФО відмовиться видавати гроші з поточних рахунків, якщо не купити у них виписку??? ![]() У 2009 році в ланцюжку УкрПромБанк-Родовід-ОщадБанк такої потреби не виникало. Більше того, за останній рік Дельта ввела % ставки типу 50%+50%. І лише після закінчення терміну дії депозиту ми можемо вважати, що всі відсотки таки дійсно наші(з тих, які щомісяця нараховувались на картку). Інакше дійсною буде лише половина ставки (базова) і має бути перерахунок... Що гарантує ця платна виписка? Бо й після неї, як мені здається, ФГВФО може продовжувати дослідження і шукати "фальшиві вклади". Відтак я сподіваюсь на касові чеки (з круглими печатками) про внесення коштів в банк. А щодо незначної кількості грошей знятих з рахунку (ще до появи черг), то хіба не повинен банк зберігати підтвердження, що клієнт знімав кошти? ![]() ol_zy в Киеве может да а вот в Кривом Роге как то не наблюдал начальников
Востаннє редагувалось Николай V в Вів 07 кві, 2015 13:07, всього редагувалось 1 раз.
![]() Re: ДельтаМожет не стоит ходить и заказывать выписки по счетам, так как фонд может отслеживать их и соответственно с большей внимательностью относится к счетам вкладчикам, которые их требуют... если дробил или еще что то... то будут тщательнее проверять и искать никчемность, а так нет заявления, попробуй искать иголку в стоге сена...
![]() Bobua, Дельта в березні 2015 перейшла на видачу через касу 100-300-500 грн лише раз в тиждень. Це Вас влаштовувало?
![]() к Client2А вы уже подали в суд? На досрочное расторжение или на возврат? Я тоже в раздумьях подавать, не подавать. У меня депо незаконченный. В суд я так понимаю пока смысла обращаться нет.
![]() Я далеко не в Киеве ![]()
|
|