|
Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? - 2015 |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Все про Гроші
Додано: Вів 21 кві, 2015 13:19
kyk я тоже ничего не вижу плохого в работе риелтора, когда я не плачу к примеру, ищу квартиру для аренды, то за заселение платит хозяин, ибо он нанял риелтора, который разметил от его имени информацию а так бы попала я на хозяина, то он бы сам полную стоимость получил бы, но ведь сам не хочет размещать, кто им доктор, если все равно хозяин делает выбор кого заселять, и еще комиссию платит риелтору
Востаннє редагувалось kievlyanka в Вів 21 кві, 2015 13:22, всього редагувалось 1 раз.
-
kievlyanka
-
-
- Подякував: 675 раз.
- Подякували: 824 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 21 кві, 2015 13:19
ГыГы В мене ще й магазин Хтось іде до мене і купує все що там представлено ( при цьому за цю послугу я беру від 4%(цигарки) до 30%(елітний алкоголь)) при середній 20% націнці. Хтось йде на гуртовню /базар/супермаркет і витрачаючи додаткових (гроші для супермаркету) час для базару - купує все що йому потрібно . В супермаркеті більший асортимент ( але як правило дорожче крім акційних пропозицій) на базарі стрьомніше ( бо з якістю деколи проблеми) але дешевше. Так само і в нерухомості. Мені костиль у вигляді рієлтора не дуже то вже й потрібен ( зараз , коли я не завантажений будівництвом ) але з другого боку - зменшення попиту присутнє - тому краще я вже доплачу але буду точно знати , що всюди де тільки можна інформація про мій обєкт присутня ( а не тільки на бомбері  )
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Вів 21 кві, 2015 13:23
baraka написав: budivelnik написав: kyk написав:А так, у меня из-за их деятельности стремительно падают шансы выйти напрямую на хозяина. [b]Ви хочете отримати прямий вихід на господара[/b]. А звідки господар знає в якій точці Ви його очікуєте якщо він на ринок нерухомості
зачекайте, ми вже не в 2007. можливо тенденціі такі, що господар хоче вийти на покупця ? 
І я хочу. Ще я хочу мільон і яку небудь з принцес ( бажано з певними параметрами...  ) Але хотіти і мати - це дві великі різниці. Ви на своєму ресурсі даєте можливість за гроші подивитись покупцям на власників.... Але чомусь з власниками не ділитесь тими грошима які отримуєте від покупців При цьому Ви ще нічого ( в крайньому випадку безкоштовно) не зробили щоб я як власник міг вийти на теоретичного покупця. Де форма заявки в якій покупець описав що він шукає Де мій доступ до такої форми ? 
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Вів 21 кві, 2015 13:32
kyk написав: budivelnik написав: kyk написав:А так, у меня из-за их деятельности стремительно падают шансы выйти напрямую на хозяина.
Ви хочете отримати прямий вихід на господара. А звідки господар знає в якій точці Ви його очікуєте якщо він на ринок нерухомості ( так само як і Ви до речі) виходить дай бог щоб один раз на 20 років ?
1. Кто из хозяинов не может сам - идет в агенство, нанимает себе помощника, который за скромные пару тысяч баксов разместит за него объяву на сландо. Платить ему из своего кармана должен хозяин, ему ж помагают? 2. Кто из покупателей не может - идет в агенство, нанимает себе помощника и тот за него ищет в инете объявы. В таком случае должен платить покупатель. Такая деятельность риелторов меня устраивает. И вы сможете продавать свое жилье.
Мене влаштовує така пропозиція Але при цьому 1 Людина яка хоче купити за одну ціну і в певному місці , може не знати що за іншу ціну і в іншому місці можна купити набагато краще/більше/менше/дешевше/зручніше і так далі. Тому й виникають рієлтори. В одну точку стікаються всі можливі попити/пропозиції - а тому шанси завершити угоду ростуть ( але ростуть вони тільки для кращого співвідношення ціна/якість і зменшуються для гіршого) Тому Вам здається що Вам заважають , адже Ви думаєте що при відсутності рієлторів щось поміняється. Насправді поміняється на гірше - бо буде суттєво звужений варіант вибору як для продавця так і для покупця. Подумайте самі Чому супермаркети витісняють маленькі точки продажу ( і це при тому що в супермаркеті Ви робите більше необгрунтованих (недоцільних) покупок ніж в точці в яку прийшли за чимось конкретним.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Вів 21 кві, 2015 13:35
budivelnik написав:Тому Вам здається що Вам заважають , адже Ви думаєте що при відсутності рієлторів щось поміняється. Насправді поміняється на гірше - бо буде суттєво звужений варіант вибору як для продавця так і для покупця.
Я хочу иметь право выбора - пользоваться услугами риелтора или нет. Меня такого права лишают, еще и за мои деньги. Не пытайтесь меня убедить, что мне от этого станет лучше.
-
kyk
-
-
- Подякував: 181 раз.
- Подякували: 178 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 21 кві, 2015 13:41
kyk написав:Я хочу иметь право выбора - пользоваться услугами риелтора или нет. Меня такого права лишают, еще и за мои деньги. Не пытайтесь меня убедить, что мне от этого станет лучше.
ну так выскажите свое фе ПРОДАВАНАМ
-
yura_
-
1
-
- Подякував: 1060 раз.
- Подякували: 1314 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 21 кві, 2015 13:42
under написав:Риэлторы вроде как должны за свои деньги заниматься еще и сбором справок (в ваше рабочее время), в банк отвести, который оформит прием передачу долларов и связать это с договором с нотариусом, успокоить покупателя и продавца и согласовать конкретную схему расчета. В крупных АН одни люди ищут покупателей и водят на просмотры, другие занимаются сбором справок, третьи финальными переговорами между продавцом и покупателем, походами к нотарусам и банкам. Если встречаются покупатель и продавец без риелторов и ни один из них не шарит в мутной схеме приеме передачи долларов и заключения договора у нотариуса в грн какая действует сейчас, то высок риск как по мне что кто-то кого-то кинет в итоге. Или сделка сорвется потому что вы не смогли согласовать безопасный вариант сделки. Это насколько я вижу, могу ошибаться.
Риэлторы при первой же возможности имеют привычку кидать свои собственные агентства, ибо искренне не понимают, зачем отстегивать за свой "труд" штуку-другую зелени тем, кто просто протирает штаны в офисе. Именно поэтому в крупных агентствах есть побегайцы, которые занимаются просмотрами (их на пушечный выстрел к справкам и оформлениям сделок не подпускают, чтобы минимизировать кидки) и лица облеченные доверием руководства (пара-тройка), которые занимаются справками и непосредственно оформлением сделок. Побегайцев при этом все время запугивают тем, как сложно правильно собрать справочки и сводить к нотариусу, как много подводных камней и какая это невероятная ответственность))). Если продавец и покупатель не могут сами договориться о безопасном варианте передачи денег - то кем-то из них явно задуман кидок, а значит такую сделку не стоит проводить хоть с посредником, хоть без. А за несколько тысяч вечнозеленых, которые предполагается заплатить посреднику за безопасность сделки в течение часа, можно на месяц заказать себе вооруженное сопровождение у госструктуры.
Востаннє редагувалось antey1969 в Вів 21 кві, 2015 13:48, всього редагувалось 1 раз.
-
antey1969
-
1
-
- Подякував: 1701 раз.
- Подякували: 3641 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
1
Додано: Вів 21 кві, 2015 13:45
budivelnik написав:При цьому Ви ще нічого ( в крайньому випадку безкоштовно) не зробили щоб я як власник міг вийти на теоретичного покупця. Де форма заявки в якій покупець описав що він шукає Де мій доступ до такої форми ? 
О! Поддерживаю! Ковырялся по польским сайтам - там такое есть.
-
ГыГы
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 157 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 21 кві, 2015 13:46
kyk написав: budivelnik написав:Тому Вам здається що Вам заважають , адже Ви думаєте що при відсутності рієлторів щось поміняється. Насправді поміняється на гірше - бо буде суттєво звужений варіант вибору як для продавця так і для покупця.
Я хочу иметь право выбора - пользоваться услугами риелтора или нет. Меня такого права лишают, еще и за мои деньги. Не пытайтесь меня убедить, что мне от этого станет лучше.
1 Ніхто Вам як покупцю не заважає не користуватись послугами рієлтора. Шукайте самі скільки хочите і де хочете хоч до посиніння. 2 Ви не можете заборонити продавцю користуватись послугами рієлтора. 3 Якщо продавець послугами рієлтора не користується , то значить він десь виклав свої координати щоб Ви могли з ним звязатись. Якщо Ви ці координати знайдете - Ви спокійно проведете угоду без рієлтора. Так як Ви вважаєте що координати знаходяться в інтернеті , то просте використання а - фільтрів б - фрази що Ви не будете оплачувати вартість рієлторських послуг Дозволить Вам не витрачатись на оплату рієлторів. Що Вам ще заважає ? Чи Ви думаєте , що Ви будете сидіти в засаді , а продавець телепатично вівдчує що Ви хочете купити і Вас знайде ? 3 Так як рієлтори беруть за те що зєднали продавця з покупцем 2-5% від ціни - не дивуйтесь , що Вам Ваші пошуки можуть обійтись в аналогічну сумму ( при умові що Ви врахуєте не тільки вартість телефонних дзвінків , а й свій час витрачений на поїздки в тьму-таракань по лівим обявкам( по телефону Вам скажуть про дизайнерський ремонт і класний вигляд з вікна - а в реалі це буде масляна фарба і вигляд на сусідський туалет) Так як рієлтори знають реальні ціни на ринку то навіть у випадку наявності ціни від господаря-неадеквата - Вас до того господаря не повезуть , а от Ви до нього у випадку самостійного знаходження в інтернеті - поїдете бо будете орієнтуватись на інформацію отриману по телефону.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Вів 21 кві, 2015 13:47
budivelnik написав:Мені костиль у вигляді рієлтора не дуже то вже й потрібен ( зараз , коли я не завантажений будівництвом ) але з другого боку - зменшення попиту присутнє - тому краще я вже доплачу але буду точно знати , що всюди де тільки можна інформація про мій обєкт присутня ( а не тільки на бомбері  )
Не имею никаких возражений. 
-
ГыГы
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 157 раз.
-
-
Профіль
-
-