Байки про банки і не тільки....

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 343344345346347 ... 1612>
Повідомлення Додано: Чет 28 тра, 2009 21:21

квестор написав:Про Привєт...проблеми з ліквідністю явно існують... але №1 по розмірах не дозволяє його викинути з ринку...думаю хвельдшер з крапельницею десь поруч завжди..
Про шведів..якість активів явно погіршується і з"їдає ліквідність і капітал..і те що їм потрібно додатковий капітал- це очевидно ...вердикт "колеги Мудіса" лише підтвердження цієї тези...
...а взагалі на 1,06 я спробую усіх сильно здивувати.... :wink:

Це буде вже не тільки список - а "open-air" інсталяція навпроти любимої кав`ярні ?
:lol:
yamahaman

Повідомлення Додано: Чет 28 тра, 2009 21:21

Украинская дочка "Сбербанка РФ" ставит на крупный бизнес

В ближайшие год-два "Дочерний банк Сбербанка России" намерен развивать в Украине направление корпоративного бизнеса. Об этом сегодня заявил журналистам председатель правления банка Игорь Юшко. По его словам, такая концепция дальнейшего развития банка "продиктована экономическими условиями в стране".

Как передает корреспондент ЛIГАБiзнесIнформ, банк планирует сотрудничать, в частности, в сфере кредитования, с украинскими системообразующими компаниями в различных отраслях. Вместе с тем, И.Юшко не исключил, что больше внимания, особенно на первом этапе, будет уделяться предприятиям, имеющим в той или иной сфере отношения с РФ, так как рынки Украины и России во многом пересекаются.

И.Юшко также сообщил, что банк не намерен сокращать сеть (на сегодня это около 50 точек продаж, - ред.), а переформатирует ее под корпоративный бизнес, ресурсный ритейл с построением платежных систем, в том числе международных.

"Отделения также будут переформатироваться под работу с населением, но не как ипотечные центры для раздачи кредитов, а больше как выполняющие расчеты, принимающие депозиты", - отметил предправления украинского "Сбербанка России".

По словам И.Юшко, кредитование населения "является для банка стратегией, однако в ближайшие пару лет такая задача для банка не будет стоять".

...і я з цим згоден...потрібно спочатку підібрати "вершки" ( на пару з ПІБом) ... :wink:
квестор

Подякував: 0 раз.
Подякували: 394 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 28 тра, 2009 21:24

yamahaman написав:
квестор написав:Про Привєт...проблеми з ліквідністю явно існують... але №1 по розмірах не дозволяє його викинути з ринку...думаю хвельдшер з крапельницею десь поруч завжди..
Про шведів..якість активів явно погіршується і з"їдає ліквідність і капітал..і те що їм потрібно додатковий капітал- це очевидно ...вердикт "колеги Мудіса" лише підтвердження цієї тези...

Це буде вже не тільки список - а "open-air" інсталяція навпроти любимої кав`ярні ?
..літній майданчик...там дещо інші узори на тенті.. :wink:
квестор

Подякували: 394 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 28 тра, 2009 21:25

Не пугайте так, Квестор! Все так плохо или так неожиданно?
eromeo

Подякував: 55 раз.
Подякували: 1 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 28 тра, 2009 21:29

квестор написав:...а взагалі на 1,06 я спробую усіх сильно здивувати.... :wink:

Интересно! я уже предвкушаю.
а может ты планируешь огласить список уже в ранге Главы НБУ :wink:
Ilizarov

Повідомлення Додано: Чет 28 тра, 2009 21:32

Абсолютно не удивлюсь если увижу 1/06 "Трьох богатырей"
1.Сбер банк России,
2. ВТБ,
3. ПИБ,

первыми и....единственными в палате "А" :lol:
Тор

Повідомлення Додано: Чет 28 тра, 2009 21:32

квестор написав:..літній майданчик...там дещо інші узори на тенті.. :wink:

Квесторе! ОТП за 2 недели не упадет?
petra1000

Повідомлення Додано: Чет 28 тра, 2009 23:02

квестор написав:
yamahaman написав:

..літній майданчик...там дещо інші узори на тенті.. :wink:

Квесторе, назвіть кав'ярню! Ми 1 червня біля неї зберемося, а Ви вийтете і біля кав'ярні прочитаєте нам список палат.
Там же будуть журналісти і телебачення.
reef

Подякував: 194 раз.
Подякували: 198 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 28 тра, 2009 23:50

про Приват

:roll: Читаю, дивуюсь.... Обслуговуємося у Приваті більше 3-х років, проблем ще не було (тьфу, тьфу, тьфу :wink: ). І вчора і позавчора кошти заходили на рахунок від клієнтів вчасно (в один банківський день, з терміном проходження платежу - до 3 годин), навіть з інших банків. Зрозуміло, що зараз проблеми є в усіх. Але термін проходження платежу 2 тижні - це в якому відділенні чи в якому регіоні? :roll: Я щось не знаю?
vililit

Повідомлення Додано: Чет 28 тра, 2009 23:52

petra1000 написав:
квестор написав:..літній майданчик...там дещо інші узори на тенті.. :wink:

Квесторе! ОТП за 2 недели не упадет?
Невже тобі не смішно за таке настільки... гм... нерозумне запитання? ОТП впаде за 2 тижні? :shock: Наскільки я читав свого часу твою неприязну гризню в гілці ПУМБа, настільки розчарувався в твоєму несподіваному студентському питанні... Одним словом... атас...
finder

Подякували: 0 раз.

Профіль

#<1 ... 343344345346347 ... 1612>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, Модератор