Platinum Bank Вже другий день у мене така бяка при спробі перекинути кошти з будь-якого рахунку на будь-який. Між своїми та в середені банку. Це таке вітання з травневими святами?
Ошибка Интернет Банка
Извините, в системе Platinum Click произошла ошибка. Если ошибка повторится, пожалуйста, сообщите в Контакт Центр Platinum Bank по телефону 0 800 308 308. Продолжить
Наразі нічого не змінилось. Маячня якась. У товариша все працює.
Huilaputin V V написав:Platinum Bank Вже другий день у мене така бяка при спробі перекинути кошти з будь-якого рахунку на будь-який. Між своїми та в середені банку. Це таке вітання з травневими святами?
Ошибка Интернет Банка
Извините, в системе Platinum Click произошла ошибка. Если ошибка повторится, пожалуйста, сообщите в Контакт Центр Platinum Bank по телефону 0 800 308 308. Продолжить
Наразі нічого не змінилось. Маячня якась.
Аналогично. Хотя я уже достал Контакт Центр письмами и звонками. У меня, правда, закончился депозит около 20 т. грн. может борьба с оттоком?
clientage Не смішно. Я і з планшета, і з смартфона намагався (раніше все працювало). Теж саме. З разних IP (з роботи, від товариша (у якого все працює))- теж саме.