Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? - 2015

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 11871188118911901191 ... 4145>
Повідомлення Додано: Нед 03 тра, 2015 11:43

budivelnik написав:Мова йшла не про шкоду бомберу
А про те , що не може людина яка сама розробляє продукт який легко вкрасти , агітувати за кражу власності в інших людей ( тих самих рієлторів ) на підставі того що
а - вкрасти легко ( так і на бомбері легко)
б - рієлтори продають не свій товар ( так і бомбер продає не свій товар)

это как-то вы опрометчиво
ничего тырить я не агитировал. У морд то и "властности" нет чтобы тырить.

вы же не станете утверждать, что телефон владельца и адрес объекта - это "властнисть" морды ? :mrgreen:

budivelnik написав:1 14 записів в секунду - це якраз спеціально зроблене обмеження( було виставлено 10 запитів в секунду) щоб по активності в автоматичному режимі не можна було побачити що хтось сильнонасів

от фантазёр...
эээ.. что за магическое число ? как вы к нему пришли ? почему не 5 и не 20 ?
вам сказать ваш ИП ? :mrgreen:

budivelnik написав:
  Faceless написав:2 За 200 гривень в місяць - барака сам обіцяє віддати базу обновлень в ексельваріанті

пардон мои познания в математике, но мне кажется, что уже затраченные вами 50 баксов это значительно больше 200 грн. Можно было просто купить и ненапрягаясь выкладывать ексельки на супер-посещаемых сайтах. Не ?
baraka

Подякував: 920 раз.
Подякували: 881 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 03 тра, 2015 11:53

budivelnik написав:
  KIM написав:
  budivelnik написав:Як тільки розробники бомбера отримають хоча б 1% від того що я вже отримав від своїх творінь - так відразу різні трьохбуквенні і отримають право порівнювати реальний товар в 10-15 млн грн - з аматорськими потугами програмістів.
Ого, то есть еще и разрешения нужно спрашивать "разным трехбуквенным" у великого будивельника? :lol:
ЧСВ взыграло? Хамство прет из всех щелей?
Отже насміхатись з оплаченого споживачем товару вартістю в 10-15 млн грн - можна і це не хамство ?
А коли пропонують починати порівняння товарів після досягнення співвідношення 1/100 між цими товарами - то це вже хамство.

Тому Ви спочатку з своїми фобіями роберіться, а вже потім в інших шукайте.

И какая разница, сколько заплачено за товар? Вы еще хотите ввести сегрегацию по финансовому признаку? Типа будивельник сделал одоробло, которое продалось за много денег - значит его и критиковать нельзя? Ох лол. Мания величия во всей красе. Подумайте лучше о том, что ваше одоробло вечно будет выглядеть как одоробло :mrgreen: А программист может свое изделие доработать до сколь угодно красивого вида, если у него будет желание, конечно.
Кстати, я еще хочу напомнить, что будивельник еще сильно обижается, когда коверкают его ник. Но почему он сам легко себе позволяет делать то же самое по отношению к другим пользователям. Ау, модераторы, вы где? Почему разные десятибуквенные могут себя так вести? В таком случае я оставляю за собой право коверкать ник будивельника любым другим мне угодным способом. Спасибо за понимание.
KIM

Подякував: 67 раз.
Подякували: 239 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 03 тра, 2015 12:24

budivelnik написав:Бачу що знання якоїсь яви- дуже шкодить розуму.
1 Ніколи не думали над таким аргументом
Якщо ламер бейсіко/паскалєвський будівельник в стані за 2-5 днів повторити піврічну розробку високоосвіченого і суперпросунотого ява-програмера - то може не будівельник ламер - а ява-програмер дурень ?

та нее, то америкосы - тупаки, надо выгнать ява-программеров с ихними сертификатами и наниять будивельникив. Ну и стоить они будут дешевле. И дело пойдёть!!! :mrgreen:

budivelnik написав:3 Там не те що вулиці не правильно , там всунуті і сленгові назви мікрорайонів і так далі і тому подібне... і з цим я також розраховую що розберусь.

Боже ж ты мой, святая простота...

ну ок, розраховуйте :mrgreen:
baraka

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 03 тра, 2015 12:28

Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?

Не розумію, про що суперечка між будівельником і баракою
але цінність творіння бараки для мене 0,
так я на сландо знайшов варіант від прямого лендлорда.

І основна проблема яку бачу - достовірність даних.
Якщо бомбер бере всяку туйню, то з неї нічого доборого не вийде.
Тре кращі бази, можливо домік.нет або авізо.
flyman

Подякував: 1606 раз.
Подякували: 2850 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Нед 03 тра, 2015 12:33

baraka написав:
  budivelnik написав:Бачу що знання якоїсь яви- дуже шкодить розуму.
1 Ніколи не думали над таким аргументом
Якщо ламер бейсіко/паскалєвський будівельник в стані за 2-5 днів повторити піврічну розробку високоосвіченого і суперпросунотого ява-програмера - то може не будівельник ламер - а ява-програмер дурень ?

та нее, то америкосы - тупаки, надо выгнать ява-программеров с ихними сертификатами и наниять будивельникив. Ну и стоить они будут дешевле. И дело пойдёть!!! :mrgreen:

budivelnik написав:3 Там не те що вулиці не правильно , там всунуті і сленгові назви мікрорайонів і так далі і тому подібне... і з цим я також розраховую що розберусь.

Боже ж ты мой, святая простота...

ну ок, розраховуйте :mrgreen:

Вообще забавно: когда сюда приходят персонажи, которые начинают на голубом глазу расписывать сметы строительства "пасто", будивельник вполне резонно говорит им о том, что они тупые теоретики и нифига не понимают. Но с другой стороны сам же, будучи полным ламером в области программирования, лезет давать в этой теме советы "такого же масштаба и такой же глупости" :mrgreen:
Барака, начинайте строить дом, что-ли :mrgreen:
KIM

Подякував: 67 раз.
Подякували: 239 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 03 тра, 2015 12:45

KIM написав:И какая разница, сколько заплачено за товар? Вы еще хотите ввести сегрегацию по финансовому признаку? Типа будивельник сделал одоробло, которое продалось за много денег - значит его и критиковать нельзя?
Для Вас . який звик тільки критикувати і нічого не може заробити - звичайно різниці не має.
Але для мене , для того щоб комусь продати- потрібно ще й в когось купити.
І я постійно роблю аналіз
Що купити
Що з купленого зробити
Кому продати.
Тому , якщо кінцевий споживач купив в мене , то це не говорить що все зроблено ідеально - але це говорить що у мене зроблено по кращому співвідношенню ціна/якість ніж в того , в кого не купили.
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 03 тра, 2015 12:48

flyman написав:Якщо бомбер бере всяку туйню, то з неї нічого доборого не вийде.
Барака так і не зрозумів
Цінність його творіння може бути тільки в тому що там повинно бути зручніше ніж базах донорах - шукати те що потрібно споживачу. ( до речі це те саме що роблять рієлтори, вони просто беруть чужі данні і пробують виставити їх на виднішому місці)
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 03 тра, 2015 12:50

baraka написав:это как-то вы опрометчиво

вы же не станете утверждать, что телефон владельца и адрес объекта - это "властнисть" морды ?
А що хочете продати Ви крім телефону і адреси обєкта на бомбері ?
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 03 тра, 2015 12:55

budivelnik написав:
  flyman написав:Якщо бомбер бере всяку туйню, то з неї нічого доборого не вийде.
Барака так і не зрозумів
Цінність його творіння може бути тільки в тому що там повинно бути зручніше ніж базах донорах - шукати те що потрібно споживачу. ( до речі це те саме що роблять рієлтори, вони просто беруть чужі данні і пробують виставити їх на виднішому місці)

"повинно бути зручніше ніж базах донорах - шукати те що потрібно споживачу"
отож, час - гроші.
я готовий заплатити гроші за впорядковану інформацію, якщо це мені зекономить час і гроші
А сирих даних в неті валом, бери і лопать, хоч руками, хоч екзелем, хоч бейсіком.
flyman

Подякував: 1606 раз.
Подякували: 2850 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Нед 03 тра, 2015 12:57

budivelnik написав:
  baraka написав:это как-то вы опрометчиво

вы же не станете утверждать, что телефон владельца и адрес объекта - это "властнисть" морды ?
А що хочете продати Ви крім телефону і адреси обєкта на бомбері ?

так, одессит, не отвечайте вопросом на вопрос.
вы сказали, что:

Мова йшла не про шкоду бомберу
А про те , що не може людина яка сама розробляє продукт який легко вкрасти , агітувати за кражу власності в інших людей ( тих самих рієлторів )

на каком основании вы обвиняете меня в том, что я агитирую за кражу собственности ?
Востаннє редагувалось baraka в Нед 03 тра, 2015 13:06, всього редагувалось 1 раз.
baraka

Профіль

#<1 ... 11871188118911901191 ... 4145>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор