|
ПУМБ (2004 - 2021) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: П'ят 29 тра, 2009 07:22
reef написав:baca написав:А вообще, всё это бодание на ПУМБовской ветке форума, порядком подпарило. Вы (вы - это Вы, 5.5, и др.) если хотите доказать, что ПУМБу кирдык, так не надо флудить. Гоните одну и ту же полову на разный лад. Изъясняйтесь лаконично на 1,2,3... Может быть ваши потуги ктото и воспримет в серьёз. Заодно и сами разберетесь, чего хотите.
А Вы заметили, что на ветке кроме ПУМБпатриотов и ПУМБкритиков давно уже никого не осталось? То ли у ПУМБа уже нет вкладчиков (мы не в счёт), то ли посетители прочитав ярую перепалку "тікають" с ветки куда подальше.
Просто время идет, а проблем у ПУМБа нет и нет. А статьи ПУМБокритики замусолили уже так что самим надоело. Поэтому как говорили нормальные форумчане: время разсудит.
-
kutuz
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 97 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 29 тра, 2009 07:42
kutuz написав:reef написав:baca написав:А вообще, всё это бодание на ПУМБовской ветке форума, порядком подпарило. Вы (вы - это Вы, 5.5, и др.) если хотите доказать, что ПУМБу кирдык, так не надо флудить. Гоните одну и ту же полову на разный лад. Изъясняйтесь лаконично на 1,2,3... Может быть ваши потуги ктото и воспримет в серьёз. Заодно и сами разберетесь, чего хотите.
А Вы заметили, что на ветке кроме ПУМБпатриотов и ПУМБкритиков давно уже никого не осталось? То ли у ПУМБа уже нет вкладчиков (мы не в счёт), то ли посетители прочитав ярую перепалку "тікають" с ветки куда подальше.
Просто время идет, а проблем у ПУМБа нет и нет. А статьи ПУМБокритики замусолили уже так что самим надоело. Поэтому как говорили нормальные форумчане: время разсудит.
Мы просто отдыхаем, "набираемся сил" в ожидании июньских событий
Так что скоро "пободаемся"  и на этой ветке,
и , возможно, на ветке Кредитпромбанка 
-
Schmeiser
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 29 тра, 2009 07:44
kutuz написав:reef написав:baca написав:А вообще, всё это бодание на ПУМБовской ветке форума, порядком подпарило. Вы (вы - это Вы, 5.5, и др.) если хотите доказать, что ПУМБу кирдык, так не надо флудить. Гоните одну и ту же полову на разный лад. Изъясняйтесь лаконично на 1,2,3... Может быть ваши потуги ктото и воспримет в серьёз. Заодно и сами разберетесь, чего хотите.
Мы просто отдыхаем, "набираемся сил" в ожидании июньских событий
Так что скоро "пободаемся"  и на этой ветке,
и , возможно, на ветке Кредитпромбанка 
-
Schmeiser
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 29 тра, 2009 07:45
Schmeiser написав:kutuz написав:reef написав:baca написав:А вообще, всё это бодание на ПУМБовской ветке форума, порядком подпарило. Вы (вы - это Вы, 5.5, и др.) если хотите доказать, что ПУМБу кирдык, так не надо флудить. Гоните одну и ту же полову на разный лад. Изъясняйтесь лаконично на 1,2,3... Может быть ваши потуги ктото и воспримет в серьёз. Заодно и сами разберетесь, чего хотите.
Мы просто отдыхаем, "набираемся сил" в ожидании июньских событий Так что скоро "пободаемся"  и на этой ветке, и , возможно, на ветке Кредитпромбанка 
Интересно, Schmeiser, когда ПУМБ реструктуризирует свои долги, что Вы скажете? Я думаю, что нибудь типа: повезло, посмотрим на долго ли их хватит, ведь Каргил, Карги.... 
-
kutuz
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 97 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 29 тра, 2009 08:00
kutuz написав:Schmeiser написав:kutuz написав:reef написав:baca написав:А вообще, всё это бодание на ПУМБовской ветке форума, порядком подпарило. Вы (вы - это Вы, 5.5, и др.) если хотите доказать, что ПУМБу кирдык, так не надо флудить. Гоните одну и ту же полову на разный лад. Изъясняйтесь лаконично на 1,2,3... Может быть ваши потуги ктото и воспримет в серьёз. Заодно и сами разберетесь, чего хотите.
Мы просто отдыхаем, "набираемся сил" в ожидании июньских событий Так что скоро "пободаемся"  и на этой ветке, и , возможно, на ветке Кредитпромбанка 
Интересно, Schmeiser, когда ПУМБ реструктуризирует свои долги, что Вы скажете? Я думаю, что нибудь типа: повезло, посмотрим на долго ли их хватит, ведь Каргил, Карги.... 
Я скажу: "МОЛОДЭЦ, БЛ*** " 
Востаннє редагувалось Schmeiser в П'ят 29 тра, 2009 12:52, всього редагувалось 2 разів.
-
Schmeiser
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 29 тра, 2009 11:42
kutuz написав:Кстати кто то спрашивал по поводу премии сотруднкам к Дню банковского сотрудника, так вчера узнал что примии были, причем суммы дали как и перед кризисом  , и зарплату за весь 2008-2009 никому не уменьшали. Так, если интересно кому 
Сьогодні забрав один з двох депозитів в 7000ує. Розмовляв з начальницею банку і вона також хвалилася на рахунок премій. Але враження залишились двоякі, бо крім того, вона розказала мені шо ПУМБ виявляється зараз найкращий банк в Україні, так їй сказали в Києві  . Також виявляється шо в ПУМБі зараз справи йдуть як в докризовий період і немає в цьому році відтоку депозитів, а тільки приріст  І виявляєть ся шо вони віддавали ВСІМ клієнтам гроші під час мораторію  На моє запитання шо я також клієнт банку, але мені чомусь не віддали, як і моєму колєзі, а тільки конвертували (причому конвертовували 3 дні, на чому я тоді загубив 60 копійок з кожного долара), начальниця втратила дар мови і дуже зам'ялась. Бачили ви б її вираз обличчя... Я чудово розумію шо всі банкіри зараз будуть зловживати інформацією про дострокове повернення депозитів, але треба хоча б пам'ятати які вклади мають клієнти, тим більше якшо вклад GOLD і не один...
Також вона нічого не знає про суди і Каргіл, а закордонні рахунки виявляється вони блокують самі, ті шо в банках які на ладан дихають. Напевно з Києва не повідомили про той інцидент  ... Отака була розмова.
В банку все спокійно, проблем ніяких не видно. Правда грошей в них дуже поменшало, тому шо витягали їх з різних шуфляд, в яких мало що залишилось. Це на відміну від періоду на 2 місяці раніше, коли бабла було валом і лежали стопки баксів. Зараз такого немає і вишкрібають все шо можна шоб віддати депозит. Та й переконували разів 5 залишити гроші, ну дуже вже наполегливо. Правда то ні про шо не говорить...
В кінці червня закінчується ше один депо, побільший. Є час проаналізувати ситуацію і вирішити чи продовжувати співпрацю, або ні.
ПУМБопатріотів просив би неперекручувати мої спостереження, все що бачив і про що говорив написав!!!
-
Karabas Barabas
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 29 тра, 2009 11:48
[видалено]
Востаннє редагувалось Alex_Petrov в П'ят 29 тра, 2009 14:29, всього редагувалось 1 раз.
-
Alex_Petrov
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 29 тра, 2009 12:12
[quote="Karabas Barabas"]Правда грошей в них дуже поменшало, тому шо витягали їх з різних шуфляд, в яких мало що залишилось. Це на відміну від періоду на 2 місяці раніше, коли бабла було валом і лежали стопки баксів. Зараз такого немає і вишкрібають все шо можна шоб віддати депозит.
В кінці червня закінчується ше один депо, побільший. Є час проаналізувати ситуацію і вирішити чи продовжувати співпрацю, або ні. [quote]
Такую сумму можно было и в банкомате снять.
У меня периодически возникает нужда снимать наличку с карты, так нет проблемы сделать это в любом отделении, а не только в том, где открыт счет. С евро - да, обычно, не более 3-5 к в кассе.(ттт)
Ну и опять же, снимите раньше с овера и спите спокойно.
-
andie
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 29 тра, 2009 14:27
Alex_Petrov написав:Нет, ну вот есть же люди!
Ему депозит отдали, а он после этого считает своим долгом зайти на форум и нагадить.
Спеціально для Вас писав - "ПУМБопатріотів просив би неперекручувати мої спостереження, все що бачив і про що говорив написав!!!"
Все шо мені казали і бачив своїми очима описано вище. Поясніть шо я нагадив? По-моєму у Вас шось із психікою недобре, зверніться до лікаря!
-
Karabas Barabas
-
-
-
-
-
-
|
+ Додати тему
|
Відповісти на тему