Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
LON написав:цікаво, а коли куплені злитки в правексі, то можна в той самий банк продати?
Доброго дня,
так, звичайно. Ті відділення, які мають екпертів, відкуплять у Вас злитки, якщо є така необхідність. Більш детальну інформацію може надати відділ, який безпосередньо займається роботою з банківськими металами. Щоб зателефонувати до них, наберіть тел.: (044) 201-17-47
ritter написав:Сервіс - високоякісний. Європейського рівня
ага , точно чтобы пополнить карту со счета нужно топать в отделение делать по 2 платежки сначала на снятие наличных затем на пополнение деньги не сразу на карте , как для сравнения например надежный ощадбанк,укрэксим,укргаз или приват
А по интернету что нельзя?
Банк активно над цим працює. Вже зовсім скоро з'являться функції інтернет платежів.
OKSI_78 написав:Уважаемый(ая) *лалала* по всей видимости тоже из Киевского ГБ .И сидит на теплом месте еще со времен Черновецкого.А может Вы региональный менеджер ?
вот я задаю вопрос, ибо хочу на него получить ответ как же вы бесите все! ни на одном форуме не могут просто ответить, а начинают писать всякую чуш мне надо получить информацию и я хочу ее получить, если не можешь помочь зачем мне писать. не понимаю
LON написав:lalala Я б зрадістю особисто непроти познайомитись з керівництвом, уникає, а знаю вже всіх касирів і колишнього директора, особисто.За цей час, поки забирались гроші, навіть пана Ігора -завгоспа знаю.Якщо хочете попробуйте покласти депозит у валюті, а потім забрати.Бажаю нових знайомств.Щодо роботи, не банківській працівник. ДОРЕЧІ, ВИ НЕДАВНО ЗАРЕЄСТРУВАЛИСЬ, ТАК РОЗУМІЮ, ЩО АБО ГІСТЬ АИПАДКОВИЙ ,АБО НОВИЙ КЛІЄНТ БАНКУ ЧИ МОЖЕ ІНШЕ???????
а если в гривне? бабушка хочет только сюда, а все эти комменты такте противоречие одни говорят нормально, другие нет
21 травня українці по всьому світу відзначатимуть День вишиванки
ПРАВЕКС-БАНК вирішив долучитися до святкування та подарувати своєму клієнтові святкову вишиванку.
Кожному клієнту, який завітає на будь-яке відділення ПРАВЕКС-БАНКу 21 травня 2015 року, ми запропонуємо підписати спеціальну листівку «Я приймаю участь у святкуванні Дня української вишиванки».
Щоб розіграти вишиванку і визначити переможця, ми проведемо лотерею за допомогою сервісу випадкового вибору - http://www.random.org
До участі приймаються всі підписані на відділеннях листівки.
Термін проведення акції – 21 травня 2015 року (з початку роботи кожного відділення банку і до закінчення його робочого дня).
Результати даної акції будуть опубліковані 22 травня 2015 року на офіційній сторінці банку в соціальній мережі Facebook - [url]https://www.facebook.com/pravex.ua [/url] Святкуємо разом чудові українські свята! Приєднуйтесь!
Kvartal-34 написав:ПРАВЭКС-БАНК сегодня закрыли отделение в г. Красноармейск и сегодня предупредили смс-кой... нельзя было предупредить за день хотя бы до закрытия???
Доброго дня,
банк повідомляє клієнтів про будь-які зміни за допомогою:
власного веб-сайту; оголошень на відділеннях, які, в рамках закону, розміщуються за місяць до закриття; обов'язково вкладники та позичальники сповіщаються паперовими листами; смс як додаткове нагадування
Скажіть, будь ласка, чи змінювали ви місце проживання з моменту укладення договору?
У будь-якому стандартному договорі вказана необхідність сповіщення не тільки клієнта банком у разі змін, але й банка клієнтом у разі зміни місця проживання. Цей пункт існує і вважається обов'язковим саме для таких випадків.