|
ПриватБанк (2010 - 2021) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: Нед 17 тра, 2015 11:58
ol_zy написав: serjj написав: ol_zy написав:А вот если склонировать тогда да, тогда две симки будут жить одновременно.
а разве могут авторизоваться в сети оператора две симки одного номера одновременно?
запросто. и работать будут обе. звонить можно с обеих. а вот входящие будут приходить только на одну  . И вроде только ту, что последней зарегистрировалась.
А СМСки тоже буду приходить только на последний зарегистрированный аппарат с тем же номером?
-
serjj
-
-
- Подякував: 34 раз.
- Подякували: 28 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 17 тра, 2015 12:50
serjj написав: ol_zy написав: serjj написав:а разве могут авторизоваться в сети оператора две симки одного номера одновременно?
запросто. и работать будут обе. звонить можно с обеих. а вот входящие будут приходить только на одну  . И вроде только ту, что последней зарегистрировалась.
А СМСки тоже буду приходить только на последний зарегистрированный аппарат с тем же номером?
Какой еще последний зарегистрированный аппарат? Симки уже давным давно не клонируются, невозможно это. Какие еще клоны, о чем вы? Хватит сказки детям на ночь травить  .
-
unlock
-
-
- Подякував: 523 раз.
- Подякували: 445 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 17 тра, 2015 13:06
 Схоже, що самі вже давно перестали.
-
klug
-
-
- Подякував: 373 раз.
- Подякували: 1244 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
Додано: Нед 17 тра, 2015 13:38
Я Я можу дізнатися, коли мені була відкрита Універсальна карта?
Я Маю на увазі найперша карта, бо її перевипускали вже декілька разів.
Оператор Здравствуйте. Вас приветствует Gold Сlub ПриватБанка!
Оператор для чого Вам потрібна така інформація?
Я потрібна
Я це таємниця
Оператор на жаль, я не зможу Вам надати цю інформацію.
Я з якої причини?
Оператор тому що це таємниця
Я Я не можу дізнатися дату відкриття своєї карти?
Я Це моя карта і ви від мене щось приховуєте?
Оператор ця інформація конфіденційна
Оператор Підкажіть, будь ласка, можливо у Вас залишились питання? Я з радістю допоможу Вам.
Я інформація по рахунку теж конфіденційна для мене?
Оператор яка саме інформація Вас цікавить?
Я дата відкриття, баланс, історія операцій
Я тобто я не маю права нічого знати про свій рахунок?
Оператор історію операцій Ви можете побачити в Приват24, так само і баланс
Я мені потрібна дата відкриття рахунку
Оператор на жаль, ця інформація не надається
Я якщо ви не маєте права (як ви кажете) надавати мені цю інформацію. З якою метою ви у мене запитували про те навіщо вона мені?
Я відповідайте
Я навіщо ви мене запитували про ціль?
Оператор я повинен дізнатись причину
Оператор такі умови обслуговування
Я навіщо вам причина, якщо ви за будьяких причин не маєте права надавати цю інформацію?
Оператор такі умови обслуговування
Я Шановний ..., не вішайте мені лапшу на вуха.
Я Клієнту банку заборонено знати дату відкриття рахунку. Ви думаєте про що взагалі кажете?
Я Дана переписка буде надана вашому керівницву. Навсе добре!
-
Webracer
-
-
- Подякував: 177 раз.
- Подякували: 337 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 17 тра, 2015 14:04
Webracer написав:ЯЯ можу дізнатися, коли мені була відкрита Універсальна карта? ЯМаю на увазі найперша карта, бо її перевипускали вже декілька разів. ОператорЗдравствуйте. Вас приветствует Gold Сlub ПриватБанка! Оператордля чого Вам потрібна така інформація? Япотрібна Яце таємниця Операторна жаль, я не зможу Вам надати цю інформацію. Яз якої причини? Оператортому що це таємниця ЯЯ не можу дізнатися дату відкриття своєї карти? ЯЦе моя карта і ви від мене щось приховуєте? Операторця інформація конфіденційна ОператорПідкажіть, будь ласка, можливо у Вас залишились питання? Я з радістю допоможу Вам. Яінформація по рахунку теж конфіденційна для мене? Операторяка саме інформація Вас цікавить? Ядата відкриття, баланс, історія операцій Ятобто я не маю права нічого знати про свій рахунок? Операторісторію операцій Ви можете побачити в Приват24, так само і баланс Ямені потрібна дата відкриття рахунку Операторна жаль, ця інформація не надається Яякщо ви не маєте права (як ви кажете) надавати мені цю інформацію. З якою метою ви у мене запитували про те навіщо вона мені? Явідповідайте Янавіщо ви мене запитували про ціль? Операторя повинен дізнатись причину Оператортакі умови обслуговування Янавіщо вам причина, якщо ви за будьяких причин не маєте права надавати цю інформацію? Оператортакі умови обслуговування ЯШановний ..., не вішайте мені лапшу на вуха. ЯКлієнту банку заборонено знати дату відкриття рахунку. Ви думаєте про що взагалі кажете? ЯДана переписка буде надана вашому керівницву. Навсе добре!
Webracer, перепрошую за консультацію, яку Вам було надано в чаті. Описана Вами ситуація не залишиться поза увагою наших фахівців. Якщо Ваше питання актуальне, надішліть, будь ласка номер картки на нашу почту help@pb.ua, вказавши посилання на цей відгук. З повагою, Аліна. ПриватБанк
-
PrivatBank
-
-
- Заблокований
- Подякував: 3 раз.
- Подякували: 433 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 17 тра, 2015 18:00
ol_zy написав: serjj написав: ol_zy написав:А вот если склонировать тогда да, тогда две симки будут жить одновременно.
а разве могут авторизоваться в сети оператора две симки одного номера одновременно?
serjj написав:А СМСки тоже буду приходить только на последний зарегистрированный аппарат с тем же номером?
чего не знаю, того не знаю  . То что приходить будут - это факт, а вот будут ли на оба? И кстати последний зарегистрированный - это вроде не последний включенный, т.к. при смене соты может происходить перерегистрация...
-
ol_zy
-
-
- Подякував: 449 раз.
- Подякували: 788 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 17 тра, 2015 18:04
serjj написав: ol_zy написав: serjj написав:а разве могут авторизоваться в сети оператора две симки одного номера одновременно?
unlock написав:Какой еще последний зарегистрированный аппарат? Симки уже давным давно не клонируются, невозможно это. Какие еще клоны, о чем вы? Хватит сказки детям на ночь травить  .
Старые клонируются, новые пока нет. У меня две таких пока рабочих еще есть  . Когда-то хотел запихнуть разных операторов в односимочный телефон оказалось, что не всех можно. Но у разных операторов и в разных странах все по разному  .
-
ol_zy
-
-
- Подякував: 449 раз.
- Подякували: 788 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 17 тра, 2015 18:20
Webracer оператор вполне вежливо ответил на все Ваши вопросы. Имхо психовать не было причины. Если информация закрыта, то она закрыта. И ее получить можно только в отделении прийдя лично.
-
DmitryZP
-
-
- Подякував: 19 раз.
- Подякували: 833 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 17 тра, 2015 18:30
PrivatBank написав:Webracer, перепрошую за консультацію, яку Вам було надано в чаті. Описана Вами ситуація не залишиться поза увагою наших фахівців. Якщо Ваше питання актуальне, надішліть, будь ласка номер картки на нашу почту help\@pb.ua, вказавши посилання на цей відгук. З повагою, Аліна. ПриватБанк
Ця та сотні інших подібних ситуацій вже більше року залишаються без всілякої уваги!
-
Ksellos
-
-
- Подякував: 9 раз.
- Подякували: 0 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 17 тра, 2015 19:25
Вопрос! Есть ли сейчас комиссия 1% за снятие более 50000 грн. в месяц с КДВ?
-
pfauter
-
-
- Подякував: 113 раз.
- Подякували: 20 раз.
-
-
Профіль
-
-
|