Укрпромбанк не возвращает депозит

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви тем розділу Розміщення вільних коштів та активів.
  #<1 ... 601602603604605 ... 2082>
Повідомлення Додано: Суб 30 тра, 2009 22:25

чик написав:а как же реально подписаться вкладчикам из других городов? в данном случае очень могли бы помочь бывшие и нонешние банковские работники в своих отделениях. Им проще всего было бы на местах проводить разьяснительную работу с вкладчиками да и подписи пособирать. Им уже бояться своих бывших хузяев нечего, могли бы поработать, частично и свою вину загладить, да и писали тут, что у них тоже депозиты в банке и семьи на руках. Думаю раевский на них в обиде не будет, раз поставлен супротив привата.

Можно в личку "ответственному" за письмо скинуть ФИО и город, и эти данные отдельными листами прикрепить потом к тем экземплярам, которые будут отдаваться непосредственно в тье учреждения, которые указаны в шапке письма. Будем так делать?
А фразу с количеством подписей действительно лучше пока убрать, а вот когда насобираем очччччень много подписей, тогда огласим.Как вы думаете?
ASSOL

Повідомлення Додано: Суб 30 тра, 2009 22:47

ВІДКРИТИЙ ЛИСТ
ДО ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ, ПРЕМЄР-МІНІСТРА
МІНІСТРА ФІНАНСІВ ТА ГОЛОВИ НАЦІОНАЛЬНОГО БАНКУ

Президенту України
Ющенко В.А.

Прем’єр-Міністру України
Тимошенко Ю.В.

Голові Правління Національного
України Стельмаху В.С.

Міністру фінансів України

Ми, вкладники ТОВ «Укрпромбанк», а це більше 200 000 громадян України, звертаємося до керівників держави з метою вжиття негайних заходів щодо повернення громадянам депозитних вкладів (заощаджень), які знаходяться у цьому банку. Ситуація, що склалася навколо Укрпромбанку, погрожує соціальним вибухом та вимагає негайного втручання вищих керівників країни та правоохоронних органів.
Укрпромбанк припинив повернення вкладів громадянам (навіть тих, строк яких закінчився) ще у грудні 2008 року. З великим запізненням - 21 січня 2009 року в Укрпромбанку введено режим тимчасового адміністратора.
Таким чином, Укрпромбанк був першим банком, у якому НБУ призначив тимчасового адміністратора майже півроку тому.
Окрім цього, серед банків, які фактично збанкрутували (чи як кажуть банкіри – «втратили ліквідність») Укрпромбанк займає друге місце (після банку «Надра») за сумою депозитних вкладів населення – СІМ МІЛЬЯРДІВ ГРИВЕНЬ !
Між тим з засобів масової інформації стало відомо, що першими з банків, які отримають державну допомогу будуть банки «Родовід», «Київ» та «Укргазбанк», розмір депозитних вкладів населення в яких суттєво менший ніж у ТОВ «Укрпробанк» і тимчасову адміністрацію в яких введено пізніше.
Усе вищевикладене викликає стурбованість та тривогу у вкладників. Також «масла у вогонь підливає» нещодавно здійснена Нацбанком заміна тимчасового адміністратора у ТОВ «Укрпромбанк».
Лише термінова капіталізація ТОВ «Укрпромбанк» за участю держави буде сприяти заспокоєнню громадян-вкладників банку, які будуть впевнені, що їх заощадження не будуть втрачені, оскільки будуть знаходитись у банку, що належить державі, тобто фактично державному банку. Багато вкладників навіть не будуть забирати свої гроші з державного банку, а продовжать дію депозитних договорів.
Серед вкладників є багато людей, які добре обізнані у питаннях акціонування та реорганізації підприємств, а тому у нас викликає стурбованість необхідність реорганізації ТОВ «Укрпромбанк» у публічне акціонерне товариство, як це вказано у Порядку участі держави у капіталізації банків, затвердженому Кабінетом Міністрів. Якщо для входженню держави до статутного капіталу банку буде потрібна реорганізація банку у публічне акціонерне товариство, то процес капіталізації може затягнутися ще на півроку чи більше. Між тим, існують усі правові підстави для швидкого входження держави у банк, не змінюючи форму товариства (тобто, у товариство з обмеженою відповідальністю).
Нам достовірно відомо, що користуючись затягуванням процесу переходу Укрпромбанку під юрисдикцію держави, колишні власники банку спільно з Приват.і.К, зухвало намагаються вивести з застави майно, яке є гарантією повернення банку кредитних коштів, тобто розкрасти ліквідні активи, які ще залишилися в Укрпромбанку.
Невже держава не може зупинити зухвалих та цинічних крадіїв – дніпропетровську групу Приват.і.К , які вкрали гроші сотень тисяч українських громадян ! І невже держава не може оперативно вирішити питання входження у капітал банку, в якому знаходиться сім мільярдів депозитів громадян.
Вкладники банку не будуть миритися з втратою своїх заощаджень, а тому готові до найрішучіших дій. Якщо Укрпромбанк у найкоротший строк не перейде під контроль держави та припинить процес повернення громадянам їх заощаджень соціальний вибух є неминучим.
Нас не влаштовує повернення депозитів через Фонд гарантування вкладів, яке може відбутися через рік чи більше. Ми хочемо щоб держава взяла на себе відповідальність за Укрпромбанк та гарантувала повернення заощаджень двохсот тисяч громадян. Закликаємо усіх вкладників Укрпромбанку та членів їх сімей не класти свої гроші у банки, поки держава реальними діями не докаже, що вона здатна нести відповідальність за дії вітчизняних банків.
Ми, вкладники Укрпромбанку, вимагаємо від керівників держави негайного прийняття рішення про капіталізацію Укрпромбанку державою, що також дозволить зупинити крадіїв, які продовжують через суди розтягувати ліквідні активи Укрпромбанку та забезпечить безумовне повернення наших заощаджень, які ми довірили вітчизняному банку.
Ми звертаємося саме з Відкритим листом, оскільки нам не потрібні відписки державних чиновників. Ми хочемо бачити лише реальні дії – невідкладну передачу Укрпромбанку під контроль держави (капіталізацію), безумовне повернення наших вкладів та обов’язкове покарання злочинців, що наразі намагаються вивезти майно з застави Укрпромбанку, тобто вкрасти наші гроші.
Цей лист буде нами розповсюджено через засоби масової інформації та Інтернет.

Вкладники Укрпромбанку ( _50_ підписів)
Уважаемые вкладчики, у кого есть возможность, распространите и это письмо
в интернете.
V.i.t.a.l.i.y

Повідомлення Додано: Суб 30 тра, 2009 22:58

ASSOL написав:
чик написав:а как же реально подписаться вкладчикам из других городов? в данном случае очень могли бы помочь бывшие и нонешние банковские работники в своих отделениях. Им проще всего было бы на местах проводить разьяснительную работу с вкладчиками да и подписи пособирать. Им уже бояться своих бывших хузяев нечего, могли бы поработать, частично и свою вину загладить, да и писали тут, что у них тоже депозиты в банке и семьи на руках. Думаю раевский на них в обиде не будет, раз поставлен супротив привата.

Можно в личку "ответственному" за письмо скинуть ФИО и город, и эти данные отдельными листами прикрепить потом к тем экземплярам, которые будут отдаваться непосредственно в тье учреждения, которые указаны в шапке письма. Будем так делать?
А фразу с количеством подписей действительно лучше пока убрать, а вот когда насобираем очччччень много подписей, тогда огласим.Как вы думаете?

Скидывайте, но суть не в количестве, властьимущие знают сколько у банка
вкладчиков, главное показать, что мы не смирились с действительностью.
И каждый из нас со своим ФИО, может по электронке отправить эти письма
адрессатам.
V.i.t.a.l.i.y

Повідомлення Додано: Суб 30 тра, 2009 23:31

V.i.t.a.l.i.y написав:
ASSOL написав:

Скидывайте, но суть не в количестве, властьимущие знают сколько у банка
вкладчиков, главное показать, что мы не смирились с действительностью.
И каждый из нас со своим ФИО, может по электронке отправить эти письма
адрессатам.

ОБЯЗАН ОТПРАВИТЬ!!! отличная идея!!
ASSOL

Повідомлення Додано: Суб 30 тра, 2009 23:41

Между прочим эти более,чем 200 000 вкладчиков еще и голоса на выборах. Я себе даже представить не могу результаты голосования нашего "кинутого электората".... :evil:
ami

Подякував: 22 раз.
Подякували: 22 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 30 тра, 2009 23:52

ami написав:Между прочим эти более,чем 200 000 вкладчиков еще и голоса на выборах. Я себе даже представить не могу результаты голосования нашего "кинутого электората".... :evil:

Да еще с членами их семей -прилично наберется.
ASSOL

Повідомлення Додано: Нед 31 тра, 2009 01:09

Правильней было бы не пойти на выборы вообще, тем самым своей неявкой сделать выборы недействительными. Потому как приходя и вычеркивая всех Вы все равно участвуете в голосовании и делаете выборы состоявшимися.

Как по мне пусть повторяют выборы сколько угодно раз. Пусть вкидывают свои денежки, которое государство всеравно им не возместит.

Вот это будет весело...
Может тогда они задумаются и вспомнят что МЫ ЕСТЬ!
Phoenix_666

Повідомлення Додано: Нед 31 тра, 2009 02:35

Дякую автору статті

Зрозумійте, нас дуже багато, такій більшості людей під силу гори здвигати
Хіба в зверненні до двох нар. депутатів (Карпачевой і Волинця) ми обмежимо свої вимоги?
Люди, просніться, давайте звернемось ще до різних депутатів, нехай наші звернення посипляться в ВР, нбу, прокур, і т.д градом!!!
Прошу Вас, кому який (нар. деп. або політик) близький по духу давайте звертатись через них до верховної ради з нашими заявами, вимогами, пропозиціями.
Давайте засипемо їх Заявами, Листами, Проханнями розглянуть у різних комітетах!
Чого Ви спите з чайком на кухні? "Манни небесної" не буде.
Подивіться на них (нар. деп. або політиків), вони ж забули, хто їх вибирав, буде вибирати. На кожного з них ми давно поставили ярличок, забули про них, викинули із голови (із огиди), але тут саме той випадок, ДАВАЙТЕ ЗГАДАЄМО ПРО НАШИХ ЗАКОНОТВОРЦІВ, нас сотні тисяч -іх одиниці, давайте дружно кожний звернеться до свого "підопічного" депутата -нехай працює, вникне, ознайомиться з нашою проблемою. А то ми забули про них, вони забули про нас.
НАРОД - просипайтесь, починаємо діяти, хто до яких ще депутатів понесе звернення.
Я звонила в приймальню нар. депа Волинця (він не кусається, а просто ми його не турбуємо і він нас), мені його секретарі доповіли, що до нього можна звенутися формою заяви (хоч декількох) Коли звернемось до цього депа, він вивчить, підготує депутатьське звернення до НБУ, ВР, спеціальних комітетів і куди прохання буде від нас. Тоді ці органи роздивляться і винесуть рішення, роз"яснення з приводу питання (да - часто бувають тупі відписки і депутатам).
Давайте мозолити їм очі, нехай згадають своїх виборців, а не тупий єлекторат - бидло, на який вже давно "ложили", тож не будем бидлом, а кожний вибере собі свого "улюбленьця" і починаємо єдиночасно бомбити їх з усїх сторін заявами, скаргами, вимогами :!: :!: :!: , а вони, в свою чергу почнуть бомбити далі і далі...
Хто згоден "усиновити" якого депутата, пишіть в приват. Наступний крок:
сформуємо пакет документів до кожного:
по-перше, це дві сьогоднішні заяви з підписами,
по-друге, той сирий лист, з законами, про захист прав людини - декілька сторінок форума назад (Хто згодний його підрівняти до -звернення?),
по-трете, це свій власний досвід в банкі (в прийомній Волинця мені сказали прикласти обов"язково свою історію) - прикласти в формі документа (ів)- спілкування з банком, тут же, "налицо" - весь хамський бєспрєдєл, який дозволяє собі комерц. банк, який свою всю інфу береже під графою "Банківська таємниця", а чи має на цє право? - пока має, але, можливо, якщо правильно сформулювати, то ми його можемо залишити без такого права.
по-четверте, далі - нижчє цитати з статті, яку теж можна сформулювати в вигляді наших вимог до банку поміттьте, що іі писав Автор: Кирилл МОЛОДЫКО (кандидат юридических наук) - Хто займеться пдіготовкою цього, четвертого документа, з врахуванням пунктів цієї статті, привожу, нижчє, що сподобались найбільше ? Може так і залишити в формі статті, нехай читає. Читать, то, напевно, вже розучились 8) :o 8) ?
Хтось казав: "Я готов лечь под любого, если поможет нам"
А другий відповідав: "А я не готов! Вы забыли времена, когда нам, предлагали ложиться под них, теряя совесть? Я не хочу больше терять совесть!"
І я не хочу! тож звернемось до кожного окремо і якщо кожний, з 20 000 вакладників в наш злощасний банк, візьме собі в "шефство" хоч одного депа, я думаю діло трохи "стане пахнути кєросином".
АНУ НЕХАЙ ЗГАДАЮТЬ ДЛЯ ЧОГО МИ ЇХ ВИБИРАЛИ, БУДЕМО ВИБИРАТИ!!!
Це ж зовсім не больно зайти в штаб кожної, вподобаної партіі (((он у БЮТ оказалось по Києву в кожному районі штаби є, сидять і страдають від безділля, і звичайно верх цинічності був відповісти мені на моє прохання допомогти нам - Ми Вам можемо дати наш прапор в руки і Ви з ним стійте під ЦО :shock: (тобто Ви бидло - ми Вас так використаємо!), і наостанок заклик: "Приходьте, вступайте до нас в партію!" - Ахренели!!!??? я ж віддала свій голос за них,))) але тел. Волинця знайшли, і за то дякую.
Згадайте, що ПО СОГЛАСИЮ МОЛЧАЛИВЫХ СОВЕРШАЮТСЯ САМЫЕ СТРАШНЫЕ ПРЕСТУПЛЕНИЯ.
ЛЮДИ НЕ МОВЧІТЬ!!! Ми є ніхто, доки мовчимо!
Виходьте зі своїх нір, так, я саме до Вас звертаюсь.
Для наївних новачків - там нещодавно Свідєтєль задвинув, по-новій, тему: я прийшов у відд., мені сказали написати заяву в ЦВ, що робити подавати в суд, і що далі?", - скажу:
Виходьте зі своїх нір, так, я саме до Вас звертаюсь -всі приєднуйтесь :idea:
5 (3, 4 -в кожного по різному) міс. абсолютно напрасних поневірянь!!!
Люди давно, ще до Вас (у них тех по 2-3тис грн і над ними знущаються), курсують за своїми депо і їх нагло футболять туди-сюди-обратно...
5 міс. між відділенням-ЦВ, судами, НБУ, ТА, судами, Прокуратурою, Секритаріатом Президента, виконавчими службами, апеляційними судами і т.д. іт.п. до безкінечності! Нас нагло футболять, вішають лапшу, нагибають і дають пинок під зад і знов туди-сюди-обратно...!!! А ми СХАВАЛИ!
Не мрійте іллюзіями, тільки массово ми допоможемо собі!!!

Пропоную взяти до розгляду ці "замечания" в депутатському зверненні до ВР
http://www.zn.ua/2000/2040/66299
[url]Не должно быть никаких иллюзий по поводу того, что банк — это якобы частный закрытый бизнес. В современном обществе банки стали выполнять массу публичных функций, а их деятельность чревата серьезными социальными последствиями. Введение временной администрации вместе с мораторием на погашение требований кредиторов, по сути, аналогично стадии распоряжения имуществом при банкротстве «обычных» предприятий. В последнем случае кредиторы через комитет кредиторов и распорядителя имущества получают доступ к сведениям о хозяйственных операциях должника. Нет никаких оснований, чтобы такой доступ не получили и кредиторы коммерческих банков, в том числе вкладчики...
Полагаем, что единственный реальный механизм обеспечения такого контроля — обязать банки хранить все рефинансирование на отдельные корсчетах в НБУ, т.е. обособленно от всех иных активов банка. При этом ежедневно публиковать на официальном сайте НБУ статистику о движении средств по таким счетам за предыдущий день. Вместе с динамикой выполнения банками операций перед клиентами.
В результате этой элементарной, просто «детсадовской» ошибки банк, формально выполняющий требования Н4 (мгновенная ликвидность (Н4), т.е. сколько денег банк может немедленно выдать по первому требованию), на самом деле мог иметь в наличной форме лишь 20% от средств на текущих счетах физлиц и юрлиц и 0% — от средств на депозитных счетах физлиц...
В целом понятно, что регулирование финансового сектора, объединенное с его непрозрачным инфляционным финансированием за счет граждан, зашло в тупик. В стране создана масса госорганов с колоссальным документооборотом, но толку от всей этой деятельности мало...
Однако простым слиянием административных органов и межведомственным перераспределением полномочий ситуацию не изменить. Злоупотребления в сфере финансов зашли слишком далеко, и к системе нынешних регуляторов в сфере финуслуг доверие у населения исчерпано.
Что же касается смены временного администратора, то Александр Майданюк оставил эту должность в Укрпромбанке по состоянию здоровья. Поскольку в тот момент в банке полным ходом шла работа по подготовке к рекапитализации, меня направили для укрепления этого участка. - знову брехня...
За время работы временной администрации Укрпромбанк уже возвратил физлицам депозитов на сумму 332 млн. гривен (кому?, якщо люди поневіряються по відділенням за 500 -3000 грн, ааа..., напевно, мілліонерам), процентов по ним — 354 млн. и по текущим счетам — 319 млн. гривен.
[/url]

Ви скажете: " Ні - я не по цим ділам, я скромний(а), та де той і штаб шукати і чого я піду, що других не знайшлось? - не піду. Це ж не фільм, це Ваші гроші. Поясню просто- без Вас немає нас і зворотньо, ЧАС ДІІ :arrow: -Об"єднуємось!!!? Або порощайтесь зі своїми кровними [/url]
Istina

Повідомлення Додано: Нед 31 тра, 2009 02:41

Тож вариант - 5 баллов - Виталій поратуйте від нашого імені перед ТА, їх треба привлекать, інакше отримаємо П... Ш...Ш...Ш... И... К...
Istina

Повідомлення Додано: Нед 31 тра, 2009 05:07

Требуем БАНКРОТСТВА банка и без проблем всё получаем. Для Янча и других.Здесь исчерпывающая информация

http://news.finance.ua/ru/~/2/0/all/2009/05/24/161341
kuser

#<1 ... 601602603604605 ... 2082>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор
Топ
відповідей