|
Укрпромбанк не возвращает депозит |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви тем розділу Розміщення вільних коштів та активів.
Додано: Пон 01 чер, 2009 14:01
AlGor написав:чик написав:AlGor написав:Сейчас перебросил письмо Морганы с *** в Word, заменил обращение к лидерам страны на личное обращение к депутату, вставил шапку, и получилось больше чем А4. а Вы какое письмо редактируете? я думал это обращение http://forum.finance.ua/viewtopic.php?t ... start=3105 оно вроде V.i.t.a.l.i.y кстати его аккаунт почему то тоже заблокирован?
Да, письмо это же, но размещено на *** Морганой
Совершенно верно, текст письма составлялся Виталием и юристом. Размещено мною тут по просьбе Виталия (разослать его по всему Интернету):
http://****/forum/topic2.html?start=40
Там, перед письмом указанна ссылка на источник: finance.ua
-
Morgana
-
-
-
-
-
-
Додано: Пон 01 чер, 2009 14:01
А разве мы не рассматривали, как вариант сотрудничества вкладчиков и государства, ИМЕННО ВЗАИМОЗАЧЕТ КОММУНАЛЬНЫХ УСЛУГ И ВКЛАДОВ.
Ведь деньги имеют свойство кончаться, а потом платить за ЖКХ будет нечем, даже если захочется.
-
Elelja
-
-
-
-
-
-
Додано: Пон 01 чер, 2009 14:13
СЕГОдня написал заявление на возврат депозита, срок которого закончился. Сотрудники сказали что проценти можно вернуть в теченни недели. Вопрос: -Куда нужно обращатся для получения письменого отказа? г.Киев -КАКие документи необходимо иметь? _ Какие ксерокопии?
-
LeonidLeonidonich
-
-
-
-
-
-
Додано: Пон 01 чер, 2009 14:24
http://****/forum/topic2.html?start=40
Отсылаете заказным письмом на имя ВА и ждете месяц ответа( может раньше), а пока учавствуете во всех акциях 
-
Elelja
-
-
-
-
-
-
Додано: Пон 01 чер, 2009 14:30
вот накрапал письмецо, вместилось на одной странице.
Дополнения, коррективы, плиз, но должно остаться на одной странице.
Шановний пане (-ні) депутат!
До Вас звертається ініціативна група вкладників Укрпромбанку. Вкладники банку, термін дії депозитних вкладів яких закінчився, та ті, котрим гроші потрібні достроково, не можуть отримати своїх коштів, що порушує права громодянина за Конституцією і чисельні норми діючого законодавства.
Це просто жахливо, банк який зі слів багатьох чиновніків усіляких відомств називався системоутворюючим із статусом ощадного виявився неспроможним виконувати забов’язання перед вкладниками. Владою громодянам всіляко нав’язувалася думка про надійність самої банковької інституції, неможливість відтворення у банківській системі історій на шталт трастів та Еліта-центру, а насправді виявилося, що Укрпромбанк якимось чином залишився без усіх цінних активів та продовжує втрачати останнє. Ми вбачаємо в усій цій історії не менш ніж бездіяльність усіх гілок влади.
Саме через такі банківські історії втрачається довіра до банківськоїї системи в цілому. Яким чином тепер людина може зібрати кошти на відпустку, освіту дітей, коштовне лікування та інші потреби, що перевищують місячну заробітню платню. Ясно, що не за допомогою розміщення вкладів у банках.
Ми чекаємо рефінансування, воно приходить, але до нас. Укрпромбанк каже нам зачекати рекапіталізації, але яким чином ці кошти дійдуть до нас? Хто дає гарантію, що кошти не підуть знову на обслуговування інтересів засновників, рейдерів та на поточні витрати самого банку. Бо Укрпромбанк як і багато інших банків припинив кредитуванння, і тому не може мати доходів від звиччайної банківської діяльності. А потреби банкірів залишаються докризовими.
Звертаємось до Вас с наступним:
Віднайдіть спосіб у найкоротші терміни повенути нам наші вклади, наприклад, переводом вкладників та коштів рекапіталізації безпосередньо у державний банк, розпочніть виплату коштів рекапіталізації банків вкладникам через Фонд гарантування вкладів фізичних осіб, іншими способами, нам все рівно. Врешті решт, Верховна Рада, коли їй це потрібно, може прймати термінові Постанови та зміни до Законів, так зробіть це для вкладників банків. Просто існування Фонду гарантування як такого нам недостатньо, нам потрібна оперативність виплат коштів Фондом.
Нас не одиниці, довіра до банковської системи формувалась самою державою, очікувати довго як це було із вкладниками банку Україна та інших банків, що пройшли довгим шляхом тимчасових адмістрацій, мараторіїв, ліквідацій ми не можемо та не бажаємо.
Зробіть усе, щоб державні кошти (а це і наші кошти платників податків) на рекапіталізацію дісталися своїх адресатів – вкладників банків, а не знову опинилися у руках керівників та володарів фінансових установ, які виявилися недієздатними.
-
AlGor
-
-
-
-
-
-
Додано: Пон 01 чер, 2009 14:37
Elelja написав:http://****/forum/topic2.html?start=40 Отсылаете заказным письмом на имя ВА и ждете месяц ответа( может раньше), а пока учавствуете во всех акциях 
А можн отнест ив канцелярию?
ЗАЯВЛЕНИЕ В БАНК (по закончившемуся договору)
Тимчасовому адміністратору
ТОВ «Укрпромбанк»
Майданюку О.Г.
01133 м. Київ, б-р. Л.Українки, 26
КОПІЯ 2: Національний банк України
01601, м. Київ, вул. Інститутська 9
ВКЛАДЧИК
З А Я В А
про повернення банківського вкладу
11 лютого 2008 р. між мною, ІНкогнито Т.П. (далі Вкладник) та Відділенням № 9 філії КРУ ТОВ «Укрпромбанк» (далі Банк), було укладено договір банківського вкладу «Постійний вкладник» № _________________, згідно якого Вкладник передав грошові кошти в сумі 20000 (двадцять тисяч) грн. Банку строком на 390 днів, з умовою виплати Банком відсотків по вкладу.
Повідомляю Вас, що строк дії договору сплив 28.04.2009,. У відділенні № 6 мені повідомили, що за цим питанням я маю звернутися до тимчасового адміністратора.
Прошу Вас зобов`язати відділення Банку № 9 виконати п. 2.1.5. договору банківського вкладу та видати належні мені грошові кошти, в тому числі нараховані (згідно п. 1.2.) відсотки в строк до 10 березня 2009 р.
Хочу зауважити, що мораторій, введений НБУ Постановою № 19/БТ від 20.01.09, на мене не розповсюджується з наступних підстав:
по-перше, згідно ст. 85 Закону "Про банки та банківську діяльність" - "мораторій на задоволення вимог кредиторів поширюється на зобов'язання, строки виконання яких настали до призначення тимчасової адміністрації». Тож строк виконання за моїм депозитним договором настав після введення тимчасової адміністрації;
по-друге, на Вашу адресу (як і на адреси інших банків з тимчасовою адміністрацією) НБУ надіслав до виконання Лист № 44-020/1357-2796 від 24.02.09, яким роз`яснено, що:
"вимоги за депозитними договорами, строк виконання за якими настав після введення тимчасової адміністрації, не підпадають під дію мораторію і мають бути
задоволені банками у встановлені договорами строки".
В разі неповернення мого вкладу до 09.03.2009 буду вимушена звернутись із скаргою до НБУ за невиконання Листа № 44-020/1357-2796 від 24.02.09 та до Прокуратури за ст. 191 та 364 Кримінального Кодексу, бо буде вважатися, що неповернення мені депозитного вкладу – це особисто Ваша ініціатива.
Додатки:
1. Копія договору банківського вкладу
2. Копія Квитанції про зарахуванні коштів
3. Електронна версія Листа НБУ від 24.02.09.
такое письмо???????????????????
Востаннє редагувалось LeonidLeonidonich в Пон 01 чер, 2009 21:04, всього редагувалось 1 раз.
-
LeonidLeonidonich
-
-
-
-
-
-
Додано: Пон 01 чер, 2009 14:41
Elelja писал(а):
Дорогие форумчане, подумайте, пожалуйста, как поучавствовать в этом.
Я печатать не могу- должна буду уехать на несколько дней, деньгами сброситься- ОК.
И еще.
Сама свидетель- инициативная группа- ВАлерий, Александр- звонили несколько раз мне по мобильному, значит- другим тоже.
Если мобильные не безлим.- давайте все перечислим им по ...грн.
Валерий, не стесняйтесь, скажите, звонки, бумага для писем - по сколько сброситься и куда?
купите карточки-пополняшки и на акции отдайте инициативной группе, это будет правильно.
-
ASSOL
-
-
-
-
-
-
Додано: Пон 01 чер, 2009 14:43
еще такое дополнение
Надайте можливість сплачувати поточні рахунки за житлово-комунальні послуги, платежі в бюджет по податкам з фізичних осіб.
-
AlGor
-
-
-
-
-
-
Додано: Пон 01 чер, 2009 14:48
Перенес в Word, правлю ошибки . . .
Как говорил, могу распечатать пару сотен экз и отдать кому надо - после работы (в центре Киева)
ЗЫ много грамматических ошибок и описок . . .
-
vikkin
-
-
-
-
-
-
Додано: Пон 01 чер, 2009 14:53
vikkin написав:Перенес в Word, правлю ошибки . . .
Как говорил, могу распечатать пару сотен экз и отдать кому надо - после работы (в центре Киева)
ЗЫ много грамматических ошибок и описок . . .
Да не хватает "не" в одном месте(до нас не доходит).
-
ASSOL
-
-
-
-
-
-
|
+ Додати тему
|
Відповісти на тему