Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
klug написав:Для тих, хто міг би занести "хороші суми" 72 грн. - це не перепона. А на тих, для кого перепона - багато не заробиш. Хоча б підтримав цю ініціативу, бо мене теж жаба давить.
Так они еще и зарплатных клиентов доят. Пока это было 6 гривен в год, но 72 однако.
Sergiys2009 Так я і є зарплатний клієнт Хоча, напевно, не типовий, бо за моїми спостереженнями у зарплатних клієнтів або немає жодного інформування, або СМС-інформування без ІБ (тепер за 120, але вони про це ще не знають). О от ІБ серед зарплатних користуються одиниці, а ще менше користуються ним у тарифному плані "Стандартний". Очікую, що мені зараз почнуть заперечувати, але середньостатистичний зарплатний клієнт також не сидить на цьому форумі, тому вибірка не репрезентативна.
klug написав:Sergiys2009 Так я і є зарплатний клієнт Хоча, напевно, не типовий, бо за моїми спостереженнями у зарплатних клієнтів або немає жодного інформування, або СМС-інформування без ІБ (тепер за 120, але вони про це ще не знають). О от ІБ серед зарплатних користуються одиниці, а ще менше користуються ним у тарифному плані "Стандартний". Очікую, що мені зараз почнуть заперечувати, але середньостатистичний зарплатний клієнт також не сидить на цьому форумі, тому вибірка не репрезентативна.
Підтверджую. А що за плюшки є в тарифному плані Стандартний для зарплатних клієнтів?
klug написав:Sergiys2009 Так я і є зарплатний клієнт Хоча, напевно, не типовий, бо за моїми спостереженнями у зарплатних клієнтів або немає жодного інформування, або СМС-інформування без ІБ (тепер за 120, але вони про це ще не знають). О от ІБ серед зарплатних користуються одиниці, а ще менше користуються ним у тарифному плані "Стандартний". Очікую, що мені зараз почнуть заперечувати, але середньостатистичний зарплатний клієнт також не сидить на цьому форумі, тому вибірка не репрезентативна.
Підтверджую. А що за плюшки є в тарифному плані Стандартний для зарплатних клієнтів?
Основна - це можливість робити платежі. На вибір 3 варіанти "Стандартного": 1) EximPass - конверт активації генератора одноразових паролів на пристроях iOS або Android; вартість - покищо безкоштовно. 2) Фізичний генератор одноразових паролів - як і перший варіант тільки купується пристрій орієнтовно десь за 250 грн. 3) E-token - "флешка" з сертифікатами дял входу. Орієнтовна вартість 450 грн. В перших двох випадках платежі обмежені по сумі (мається на увазі платежі по Україні) - 7 платежів по 15тис. грн, в третьому випадку - без обмежень по сумі і кількості. Крім того "Стандартний дає можливість замовляти картки додаткові, блокувати карти отримувати виписки за більш тривалий період. Платежі можна робити як з рахунків 2620 так і з 2625 якщо мова йде про фіз ос. Перелік не повний так як всього не пам"ятаю
Сейчас пакет только Стандартный. Мне хватало Информационного. Используется для просмотра остатков и зачисления зарплаты. А Интернет банкинг можно и в других банках получить БЕЗ всякой оплаты.
Sergiys2009 написав:Сейчас пакет только Стандартный. Мне хватало Информационного. Используется для просмотра остатков и зачисления зарплаты. А Интернет банкинг можно и в других банках получить БЕЗ всякой оплаты.
так если плата одинаковая и за стандартный и за информационный? зачем брать информационный? это раньше была разная цена - щас 72 гривны для всех
2 грн. за межбанк-платеж вполне лояльная цена
Востаннє редагувалось IMPRINTER в Вів 26 тра, 2015 15:06, всього редагувалось 1 раз.