Elelja
За такой короткий срок( 1-2 дня) так организоваться с письмами!
Молодцы! Все письма хороши.
Ну и что, что видим разные редакции- это нормально- все мы разные.
Залог успеха- меньшинству прислушиваться к большинству. Тогда будет результат.
И доверять друг- другую
Всем, кто сегодня и вчера " творил"- спасибо!
Приєднуюсь!
В мене є власна думка, я пропоную об"єднати:
- просте звернення AлГор-Елейла з
- трохи складнішим (не вдаватись в дрібниціі особливо), але пару слів більш детального роз"яснення з листів - Звернення Віталія, Моргана (чийогось листа) трохи - що ми хочемо з юридичної, правової точки зору
- може з статей, трохи пояснень
Тільки хто візьметься - поєднати все в одному листі?
Думаю, коли звернення буде дуже просте, тоді з ним буде те, що відбувається з святковими листівками, що ми отримуємо від НИХ, - не поглянувши в текст звернення до НАС (Шановний (на), ІБ вітаю... В формі простого звернення , якщо без картинок, (тим більше), або без фото, наших "улюбленців", зразу летить в сміття,
про себе кожний думає "знов підмазуються! Набридло"
Розумію, що в кожного своє бачення причини направляти цей лист.
Хтось каже: " Тут головне ефект, який ми створимо за допомогою одночасного отримання 450 листів"
Я думаю зовсім інакше:
Заставити кожного депа вдуматись в текст листа.
1. Дуже лєстно йому буде, що він отримав від народу листа ТЕЖ (стадне відчуття), та ще й до нього звертаються приватно Шановний (на), ІБ. Взяв в руки, прочитав -не прочитав, зім"яв, викинув

(або в файлик засунув, спитають- скаже, щось було, ой вже не знаю де й дів). Впевнена - так поступлять всі
2. Якщо п.1 - то фєніта ля комєдія,
або інакше:
Взяти трошечки попрацювати з кожним трохи глибше (кожного озадачити по його інтересам (сфері діяльності), наприклад, беремо любого:
Василенко Сергій Володимирович
Попросити, як Члена депутатської фракції Блоку "НАША УКРАЇНА – НАРОДНА САМООБОРОНА": Народний Союз "Наша Україна"
РОЗГЛЯНУТИ НАШЕ ПИТАННЯ НА ЗАСІДАННІ ...ПАРТІІ, у когось фракція(по нашій темі), це, вважаю саме головне з-за чого ми його напрягаємо Депутатське звернення
з вимогою дати пряму відповідь про розгляд питання при комітетах, круглих столах, в НБУ, в Прокуратуру, в Каб.мін і т.д
Далі, думаю що цей для нас не цікавий :
(((обраний по багатомандатному загальнодержавному округу
Блок "НАША УКРАЇНА – НАРОДНА САМООБОРОНА": Народний Союз "Наша Україна", Політична партія "Вперед, Україно!", Народний Рух України, Українська Народна Партія, Українська республіканська партія "Собор" , Партія Християнсько-Демократичний Союз, Європейська партія України, Громадянська партія "ПОРА", Партія захисників Вітчизни
Голова підкомітету з питань екологічної політики та екологічної безпеки Комітету Верховної Ради України з питань екологічної політики, природокористування та ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи
Член групи з міжпарламентських зв’язків з Республікою Куба
Член групи з міжпарламентських зв’язків з Угорською Республікою
Член групи з міжпарламентських зв’язків з Сполученими Штатами Америки
Член групи з міжпарламентських зв’язків з Китайською Народною Республікою
Член групи з міжпарламентських зв’язків з Федеративною Республікою Німеччина))), але:
Все одно, можна
сформулювати до кожного окремо список вимог, де він би міг СВОЇМ деп. зверненням відробити завдання від народу,
3. Потім
він зобов"язаний буде відповісти по адресам Активіста, який до нього звернувся з запитом ( про проделанную работу), дати офіційні відповіді, що і де йому, як депутату, відповіли.
Кожна історія вкладника унікальна (подекуди гірко вистражданна: в бабусі - 3500 грн, в когось 10 заяв, в когось отриц. відп. навіть по справкам, а суди -скільки з людей грошей вже зідрали і адвокати...), тож,
хто хоче прикласти свою власну історію митарств, будь ласка, я свою не проти прикласти, хай вивчає! І потім дасть мені офіційну відповідь, куди звертався, де давав на розгляд і др.
Це мабуть і є звернення до депа, офіційне, не хотілось би, щоб воно (Звернення) обернулось на нульовий еффект(п.1).
З 2 по 5 червня відбудуться пленарні засідання Верховної Ради України (вул.. Грушевського, 5, сесійна зала). Дивіться чим вони займаються на протязі тижднів:
http://www.rada.gov.ua/zakon/new/AWT/index.htm, Порядки денні пленарних засідань Верховної Ради України
Моя думка
ТРЕБА ЗАСТАВИТИ ЇХ
ПОПРАЦЮВАТИ НА НАС, хай кожен з них виложиться ДЛЯ НАС
Згодна роздрукувати 100 нормальних звернень (на дві сторони сторінки). По срокам, на цю середу, чтв, щоб вручить. Ображені бабусі, молоді люди не мовчіть!