Укрпромбанк не возвращает депозит

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви тем розділу Розміщення вільних коштів та активів.
  #<1 ... 615616617618619 ... 2082>
Повідомлення Додано: Пон 01 чер, 2009 21:04

kuser написав:Мы как были толпой, так и остались. О какой борьбе может идти речь, мы даже своих жалобных писем не сможем отправить.Не то что требовать и добиваться своего.....И кто с нами будет считаться?

ёжику понятно, что никто считаться не будет. они могут только использовать нас в каких то своих целях, а письма и всё остальное это так - игра в зарницу.
ежели бунтовать начнём, тода от страху могут и засуетиться.
чик

Подякував: 6630 раз.
Подякували: 1170 раз.

Профіль

2
1
Повідомлення Додано: Пон 01 чер, 2009 21:33

Re: Письмо детупатам

minus15k$ написав:
ASSOL написав: А можно печатать на одном листе с двух сторон?Ведь если сильно сокращать текст,смысл частично теряется.А не хотелось бы! Виталия вариант оччччень хорош, его нужно взять за основу,

Поставьте размер шрифта менньше (можно нестандартный 7,5 например) или граници боковые и верхнее и нижнее поле уменьшить до минимума

да я ж писал, всё тами 8 Ariаl влазит, а если боковые поля уменьшить и подформатировать, то и 9 пойдёт.
чик

Профіль

2
1
Повідомлення Додано: Пон 01 чер, 2009 22:28

minus15k$ написав:
ASSOL написав:
IIS написав:
Morgana написав:.

А можно печатать на одном листе с двух сторон?Ведь если сильно сокращать текст,смысл частично теряется.А не хотелось бы! Виталия вариант оччччень хорош, его нужно взять за основу,

Поставьте размер шрифта менньше (можно нестандартный 7,5 например) или граници боковые и верхнее и нижнее поле уменьшить до минимума

Ага, и лупу каждому приложить шрифт 7,5 читать!!
ASSOL

Повідомлення Додано: Пон 01 чер, 2009 22:48

Новые лимиты для супер-пупер карточек

[quote="FONTAN"]Укрпромбанк повысил лимиты на операции с платежными карточками

Укрпромбанк вернул на докризисный уровень лимиты на проведение операций с помощью платежных карточек физических лиц, выпущенных после 15.05.2009 года по тарифным пакетам «Базові», «Депозитка», «Ко-бренд-Стимул», «VISA Миттєва Лояльність», «Миттєва VISA».

Новые дневные лимиты составляют:
- 30 000 гривен при оплате товаров и услуг;
- 15 000 гривен при получении наличных в кассах банка;
- 3 000 гривен при получении наличных в банкоматах.

Повышенные лимиты также установлены для этого типа платежных карт, открытых ранее, если сумма остатка средств внесена наличными на протяжении последних трех месяцев.

На сегодняшний день это самые высокие лимиты среди банков с Временной администрацией, которые соответствуют стандартному уровню лимитов банков, работающих в нормальном режиме.[/quote]

Ох, ничего себе, они выпустили карточки после 15-05-09. И лимиты для них ничего так. Чтобы это значило?
А нам на встрече в прошлый вторник сказали, что перевести наши депо на наши карточки для выплаты процентов, чтоб мы хотя бы по 1000грн в день снимали, очень сложно. Ну негодяи. Ну не верю я, что кто-то окрывал после 15-05-09 карточные счета, это ж последние бабки выводятся, кем-то. Этим кому-то депо уже перевели на эти карты.
А Вы хотите рекапитализации? Для чего, чтоб лимиты по этим супер-пупер карточкам еще раза в 2 повысили?
AlGor

Повідомлення Додано: Пон 01 чер, 2009 22:56

А где будет офис и телефон организации, не в Укрпромбанке?
Типа профсоюз вкладчиков при должнике! :-)

Все наши организации должны иметь горизонтальные дублирующие связи.
Я думаю, что обезглавить организацию очень просто, - надо первым лицам перевести депо на карточку для выплаты %, чтобы снимать по 1000грн в день. А если организация будет расти и активничать, а вклады лидеров очень велики чтобы выбрать сумму по 1000 в день до момента Ч, то открыть лидерам супер-пупер карточки.
И все, нас нет!
Виталий, на завтра есть уведомление Мэрии о проведении акции с входящим?
AlGor

Повідомлення Додано: Пон 01 чер, 2009 23:17

ASSOL написав: Ага, и лупу каждому приложить шрифт 7,5 читать!!

кто захочет - прочтёт (я половину рецептов для лекарств только с лупой и могу прочесть, ещё и по украински ни хрена не понимаю) а кто не захочет, тому любой размер шрифта побоку. так даже интриги больше, а вдруг там чаво интересненькое написано и про них :)
чик

Профіль

2
1
Повідомлення Додано: Пон 01 чер, 2009 23:20

чик написав:
AlGor написав:Сейчас перебросил письмо Морганы с *** в Word, заменил обращение к лидерам страны на личное обращение к депутату, вставил шапку, и получилось больше чем А4.

а Вы какое письмо редактируете? я думал это обращение http://forum.finance.ua/viewtopic.php?t ... start=3105
оно вроде V.i.t.a.l.i.y кстати его аккаунт почему то тоже заблокирован?

Уже разблокировали, я с вами :D .
V.i.t.a.l.i.y

Повідомлення Додано: Пон 01 чер, 2009 23:50

AlGor написав:А где будет офис и телефон организации, не в Укрпромбанке?
Типа профсоюз вкладчиков при должнике! :-)

Все наши организации должны иметь горизонтальные дублирующие связи.
Я думаю, что обезглавить организацию очень просто, - надо первым лицам перевести депо на карточку для выплаты %, чтобы снимать по 1000грн в день. А если организация будет расти и активничать, а вклады лидеров очень велики чтобы выбрать сумму по 1000 в день до момента Ч, то открыть лидерам супер-пупер карточки.
И все, нас нет!
Виталий, на завтра есть уведомление Мэрии о проведении акции с входящим?

Естественно, в ином случае я бы не сообщал на форуме об акции.
V.i.t.a.l.i.y

Повідомлення Додано: Вів 02 чер, 2009 00:37

Elelja
За такой короткий срок( 1-2 дня) так организоваться с письмами!
Молодцы! Все письма хороши.
Ну и что, что видим разные редакции- это нормально- все мы разные.
Залог успеха- меньшинству прислушиваться к большинству. Тогда будет результат.
И доверять друг- другую
Всем, кто сегодня и вчера " творил"- спасибо!

Приєднуюсь!
В мене є власна думка, я пропоную об"єднати:
- просте звернення AлГор-Елейла з
- трохи складнішим (не вдаватись в дрібниціі особливо), але пару слів більш детального роз"яснення з листів - Звернення Віталія, Моргана (чийогось листа) трохи - що ми хочемо з юридичної, правової точки зору
- може з статей, трохи пояснень
Тільки хто візьметься - поєднати все в одному листі?

Думаю, коли звернення буде дуже просте, тоді з ним буде те, що відбувається з святковими листівками, що ми отримуємо від НИХ, - не поглянувши в текст звернення до НАС (Шановний (на), ІБ вітаю... В формі простого звернення , якщо без картинок, (тим більше), або без фото, наших "улюбленців", зразу летить в сміття,
про себе кожний думає "знов підмазуються! Набридло"
Розумію, що в кожного своє бачення причини направляти цей лист.
Хтось каже: " Тут головне ефект, який ми створимо за допомогою одночасного отримання 450 листів"
Я думаю зовсім інакше: Заставити кожного депа вдуматись в текст листа. :roll:
1. Дуже лєстно йому буде, що він отримав від народу листа ТЕЖ (стадне відчуття), та ще й до нього звертаються приватно Шановний (на), ІБ. Взяв в руки, прочитав -не прочитав, зім"яв, викинув :lol: (або в файлик засунув, спитають- скаже, щось було, ой вже не знаю де й дів). Впевнена - так поступлять всі
2. Якщо п.1 - то фєніта ля комєдія, або інакше:
Взяти трошечки попрацювати з кожним трохи глибше (кожного озадачити по його інтересам (сфері діяльності), наприклад, беремо любого:

Василенко Сергій Володимирович
Попросити, як Члена депутатської фракції Блоку "НАША УКРАЇНА – НАРОДНА САМООБОРОНА": Народний Союз "Наша Україна"
РОЗГЛЯНУТИ НАШЕ ПИТАННЯ НА ЗАСІДАННІ ...ПАРТІІ, у когось фракція(по нашій темі), це, вважаю саме головне з-за чого ми його напрягаємо Депутатське звернення
з вимогою дати пряму відповідь про розгляд питання при комітетах, круглих столах, в НБУ, в Прокуратуру, в Каб.мін і т.д
Далі, думаю що цей для нас не цікавий :
(((обраний по багатомандатному загальнодержавному округу
Блок "НАША УКРАЇНА – НАРОДНА САМООБОРОНА": Народний Союз "Наша Україна", Політична партія "Вперед, Україно!", Народний Рух України, Українська Народна Партія, Українська республіканська партія "Собор" , Партія Християнсько-Демократичний Союз, Європейська партія України, Громадянська партія "ПОРА", Партія захисників Вітчизни

Голова підкомітету з питань екологічної політики та екологічної безпеки Комітету Верховної Ради України з питань екологічної політики, природокористування та ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи
Член групи з міжпарламентських зв’язків з Республікою Куба
Член групи з міжпарламентських зв’язків з Угорською Республікою
Член групи з міжпарламентських зв’язків з Сполученими Штатами Америки
Член групи з міжпарламентських зв’язків з Китайською Народною Республікою
Член групи з міжпарламентських зв’язків з Федеративною Республікою Німеччина)))
, але:

Все одно, можна сформулювати до кожного окремо список вимог, де він би міг СВОЇМ деп. зверненням відробити завдання від народу,
3. Потім він зобов"язаний буде відповісти по адресам Активіста, який до нього звернувся з запитом ( про проделанную работу), дати офіційні відповіді, що і де йому, як депутату, відповіли.
Кожна історія вкладника унікальна (подекуди гірко вистражданна: в бабусі - 3500 грн, в когось 10 заяв, в когось отриц. відп. навіть по справкам, а суди -скільки з людей грошей вже зідрали і адвокати...), тож, хто хоче прикласти свою власну історію митарств, будь ласка, я свою не проти прикласти, хай вивчає! І потім дасть мені офіційну відповідь, куди звертався, де давав на розгляд і др.

Це мабуть і є звернення до депа, офіційне, не хотілось би, щоб воно (Звернення) обернулось на нульовий еффект(п.1).

З 2 по 5 червня відбудуться пленарні засідання Верховної Ради України (вул.. Грушевського, 5, сесійна зала). Дивіться чим вони займаються на протязі тижднів: http://www.rada.gov.ua/zakon/new/AWT/index.htm, Порядки денні пленарних засідань Верховної Ради України

Моя думка ТРЕБА ЗАСТАВИТИ ЇХ 8) 8) 8) ПОПРАЦЮВАТИ НА НАС, хай кожен з них виложиться ДЛЯ НАС :oops: :oops: :oops:

Згодна роздрукувати 100 нормальних звернень (на дві сторони сторінки). По срокам, на цю середу, чтв, щоб вручить. Ображені бабусі, молоді люди не мовчіть!
Istina

Повідомлення Додано: Вів 02 чер, 2009 00:50

Morgana написав:ФОРУМЧАНЕ!
Кто еще желает поддержать идею с бигбордом и скинуться на него - пишите в личку. Пока только собираю телефоны..
На этой неделе планируется создание организации вкладчиков, думаем завести прямой телефон для этой организации. Номер этого телефона будет размещен на бигборде, чтоб неведающие вкладчики могли к нам присоединяться.

Так це ж друга розмова,
щє з"явилась ідея - зробити наше звернення більш еффектним, з пам"яточкою :!: , наприклад, пїдколоти до кожного 1 гривню, або щє щось.
Istina

#<1 ... 615616617618619 ... 2082>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор
Топ
відповідей
Топ