|
ПриватБанк (2010 - 2021) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: П'ят 29 тра, 2015 18:57
PrivatBank Добрый день, уважаемый Дмитрий! Сегодня в отделении банка получал от ФГВФЛ деньги. Мало того что сотрудник сразу все закинул на КДВ и снять получилось только 150 000 грн. в лучшем случае (конечно, и за это спасибо) Так ладно б получилось!!!! 9 раз я поднимал лимиты по карте, 9 раз стоял в кассу, сотрудник отделения не отходил, пытаясь мне помочь. Но кассир кажд. раз не могла снять требуемую сумму в пределах лимита НБУ. Наконец, часть суммы удалось снять. Остальное - на завтра. Я таки в 10 раз (я не утрирую) позвонил в колл-центр, пообщавшись с десятком специалистов, они все-таки подняли лимит, и к концу рабочего дня удалось доделать дело. Причин сего в течение дня озвучивалось масса: и некомпетентность кассира, и неподнятие лимитов, и "вас не видит программа". 5 минутная операция заняла 3 часа, заблокировав работу одного из сотрудников (он старался мне помочь), очередь в кассу выражала объяснимое недовольство. Давайте улучшим работу!
-
guntherhouse777
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 346 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 29 тра, 2015 19:07
guntherhouse777 Неможливо підняти якість якість китайських годинників до швейцарських, зберігши об'єми і ціну.
-
klug
-
-
- Подякував: 375 раз.
- Подякували: 1252 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
Додано: П'ят 29 тра, 2015 19:18
klug Я оценил Ваше конфуцианско-крыловское высказывание, безусловно, Вы правы, но мы все учимся, давайте будем учиться на ошибках
-
guntherhouse777
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 29 тра, 2015 20:01
Webracer написав:Як так виходить, що ваша відповідь і відповідь в чаті, яку я отримв, прямопротилежні?
Уточніть, будь ласка, id діалогу в чаті нам в особистому повідомленні. Ми перевіримо діалог на коректність наданої інформації оператором нашого банку і надамо Вам відповідь. Заздалегідь дякую. З повагою, Дмитро. ПриватБанк.
-
PrivatBank
-
-
- Заблокований
- Подякував: 3 раз.
- Подякували: 433 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 29 тра, 2015 20:04
PrivatBank написав: kievlyanka написав:PrivatBank как в договоре правильно звучит депозит с участием индейца?
kievlyanka, добрый день. Название будет зависить от типа вклада, который Вы оформите. К примеру: Вклад «Стандарт на 12 мес.» (безналоговый). Хотим напомнить, что акция распространяется на все депозиты, кроме «Копилки», «Приват-вклада» и услуги «Стандарт безналоговый». С уважением, Дмитрий. ПриватБанк.
Слова " (безналоговый)" в договоре в Приват24 нет.
-
ruvex
-
-
- Подякував: 855 раз.
- Подякували: 2555 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
6
2
Додано: П'ят 29 тра, 2015 20:07
guntherhouse777 написав:PrivatBank Добрый день, уважаемый Дмитрий! Сегодня в отделении банка получал от ФГВФЛ деньги. Мало того что сотрудник сразу все закинул на КДВ и снять получилось только 150 000 грн. в лучшем случае (конечно, и за это спасибо) Так ладно б получилось!!!! 9 раз я поднимал лимиты по карте, 9 раз стоял в кассу, сотрудник отделения не отходил, пытаясь мне помочь. Но кассир кажд. раз не могла снять требуемую сумму в пределах лимита НБУ. Наконец, часть суммы удалось снять. Остальное - на завтра. Я таки в 10 раз (я не утрирую) позвонил в колл-центр, пообщавшись с десятком специалистов, они все-таки подняли лимит, и к концу рабочего дня удалось доделать дело. Причин сего в течение дня озвучивалось масса: и некомпетентность кассира, и неподнятие лимитов, и "вас не видит программа". 5 минутная операция заняла 3 часа, заблокировав работу одного из сотрудников (он старался мне помочь), очередь в кассу выражала объяснимое недовольство. Давайте улучшим работу!
Здравствуйте! Благодарим за обращение! Приносим свои извинения за доставленные неудобства при обслуживании в отделении нашего банка. Позвольте нам дополнительно рассмотреть возникшую ситуацию со снятием средств и принять ее в работу. Укажите, пожалуйста, на нашу почту help@pb.ua, точный адрес отделения, номер карты, а также Ваши контактные данные и ссылку на отзыв. Проверим информацию. С уважением, Дмитрий. ПриватБанк.
-
PrivatBank
-
-
- Заблокований
- Подякував: 3 раз.
- Подякували: 433 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 29 тра, 2015 20:37
PrivatBank написав: Ой+ написав:Оформив страховку ОСЦПВ в «Приваті». Здійснив страховий платіж з картки 30 квітня, а вчора отримав лист: Переваги «Поліса ОСЦПВ» від ПриватБанку Знижка 10% плюс бонус 15% (у разі оплати страховки карткою ПриватБанку ми повертаємо 15% від остаточної вартості поліса на Ваш бонусний рахунок). Питання чи положені мені бонуси?
Доброго дня, Ой+! На жаль, з 14.03.2015 змінилися умови оформлення полісів ОСЦПВ. Завершилася Акція "Поліс ОСЦПВ дешевше на 25%". Нарахування заохочень на бонусний рахунок призупинено. Знижка 10% надається тільки при переоформленні поліса ОСЦПВ на наступний рік всім клієнтам, крім пільгової категорії громадян. Щиро шкодуємо, якщо ситуація доставила Вам незручності. З повагою, Дмитро. ПриватБанк.
Дякую за відповідь, але висновок: в банку права рука не відає що творить ліва, листа отримав вчора 28.05.15, а акція завершилась півтора місяця назад. І ще про бонуси вже за білет на потяг, які отримав після звертання. Баланс показує правильно, але у виписці приходу нема, а остання цифра - ххх,хх, що трохи дивує 
-
Ой+
-
-
- Подякував: 109 раз.
- Подякували: 1119 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: П'ят 29 тра, 2015 20:53
PrivatBank Спасибо и Вам за желание помочь. Направил инфо в личн. сообщения
-
guntherhouse777
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 29 тра, 2015 21:27
Шановний PrivatBank!  Не вірю я, що в такого потужного та інноваційного банку не знайдеться двох світлих голів, які допоможуть банку стати ще кращим - одна голова, яка донесе нарешті пропозицію вкладників зробити можливість сортувати депозити в П24 по даті закінчення, а інша голова - яка цю пропозицію зрозуміє та втілить в П24. Невже це так складно зробити?!! 
-
V2
-
4
-
- Подякував: 299 раз.
- Подякували: 1370 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: П'ят 29 тра, 2015 21:31
V2 написав:Шановний PrivatBank!  Не вірю я, що в такого потужного та інноваційного банку не знайдеться двох світлих голів, які допоможуть банку стати ще кращим - одна голова, яка донесе нарешті пропозицію вкладників зробити можливість сортувати депозити в П24 по даті закінчення, а інша голова - яка цю пропозицію зрозуміє та втілить в П24. Невже це так складно зробити?!! 
если они не могут это сделать - то пусть хоть дату окончания выделят в отдельную колонку - а мы сами уже отсортируем )
-
IMPRINTER
-
2
1
- Свинорил 100 lvl
-
- Подякував: 229 раз.
- Подякували: 6253 раз.
-
-
Профіль