airmax78 написав:Она должна стоить дороже чем то, что осталось у Застройщика на техэтаже, чем то, что продается на нижних этажах с окнами в пригорок или на стоянку авто. Так и есть. И деньги она стоит абсолютно реальные - иначе бы вокруг нее кругами не ходили покупаны.
3 ГОДА КРУГАМИ ХОДЮТ
Он её купил за 170 куе с хвостиком летом 2013. А через полгода начал продавать. Так что скора будет полтора года как ходят "вокруг нее кругами".
Доходили уже "кругами" со 170 куе до, поди, 135 куе..
Шо составляет 1 035 зп мерчика!!!! вообще охренел!
Розумієте Захар Написи про цінув 2122 долара в 2009 році - є Цін таких - не було. А от в 2011 - 1703 було. І в 2014 - 1703 було.
Тому про такі випадки дуже добре сказано в приказці На паркані написано ... , бабка сунулась а там дрова.
ПС Хто ще хоче підтримати нашого мічурінця з заявкою що в 2009 була ціна 2100 доларів/м2 ?
Пару дней назад вы графиком хотелок домика который сейчас называете -"На паркані написано ... , бабка сунулась а там дрова."- оперировали аж бегом. И когда вам растолковывалось что домик начал тулить этот график в начале 2013 чтобы ему удобнее было заниматся охмурином и туфтогонством вы заявляли что это мои фантазии
На основании этого ""На паркані написано" , вы, когда вам надо, заявляете что цена в 2010 была в Киеве 1800 уе м2 тоже аж бегом.
На основании графика домика Вы свои "прогнозы делаете" (забыли что у вас вашем "прогнозе" в подписи стояло в начале 2013 :по "графіку доміка").
Вы уж определитесь -для вас график домика "паркан" или нет?
А то если вы там видите подходящую вам цифру, для вас показатели домика это чуть не индикатор sp 500.
А если график домика показывает падение на 20% с марта 2009 по средину 2011, в то время как вы заявляли что в это время был "ріст на 13%" - так график хотелок домика для вас уже ""На паркані написано"
У вас как в той юмореске - тут играем, тут не играем. Вы бы определились.
Востаннє редагувалось zahar_ в Сер 03 чер, 2015 08:58, всього редагувалось 1 раз.
Розумієте Захар Написи про цінув 2122 долара в 2009 році - є Цін таких - не було. А от в 2011 - 1703 було. І в 2014 - 1703 було. Тому про такі випадки дуже добре сказано в приказці На паркані написано ... , бабка сунулась а там дрова. ПС Хто ще хоче підтримати нашого мічурінця з заявкою що в 2009 була ціна 2100 доларів/м2 ?
Пару дней назад вы графиком хотелок домика который сейчас называете -"На паркані написано ... , бабка сунулась а там дрова."- оперировали аж бегом. И когда вам растолковывалось что домик начал тулить этот график в начале 2013 чтобы ему удобнее было заниматся охмурином и туфтогонством вы заявляли что это мои фантазии На основании этого ""На паркані написано" , вы, когда вам надо, заявляете что цена в 2010 была в Киеве 1800 уе м2 тоже аж бегом. На основании графика домика Вы свои "прогнозы делаете" (забыли что у вас в подписи стоит). Вы уж определитесь -для вас график домика "паркан" или нет? А то вы как в той юмореске - тут играем, тут не играем.
1 Для мене первинне те що пишу я. 2 Ви привели скрін мого повідомлення за 2011
Там було написано В 2009 ціна впала на 60% і до 2011в порівнянні з 2009 виросла на 13% В цій заявці я спирався на домік чи використовував якісь інші аргументи ? А якщо використовував інші аргументи - то якого милого ви приплітаєте домік ? 3 Якого милого ви приплітаєте індекс доміка від якого сам домік відмовився.
І так далі і тому подібне.
Тому Ви ведете себе як інтернет троляка , який нового нічого не напише але з хворої голови на здорову щось там перекладе.
budivelnik написав: Розумієте Захар Написи про цінув 2122 долара в 2009 році - є Цін таких - не було. А от в 2011 - 1703 було. І в 2014 - 1703 було. Тому про такі випадки дуже добре сказано в приказці На паркані написано ... , бабка сунулась а там дрова. ПС Хто ще хоче підтримати нашого мічурінця з заявкою що в 2009 була ціна 2100 доларів/м2 ?
Пару дней назад вы графиком хотелок домика который сейчас называете -"На паркані написано ... , бабка сунулась а там дрова."- оперировали аж бегом. И когда вам растолковывалось что домик начал тулить этот график в начале 2013 чтобы ему удобнее было заниматся охмурином и туфтогонством вы заявляли что это мои фантазии На основании этого ""На паркані написано" , вы, когда вам надо, заявляете что цена в 2010 была в Киеве 1800 уе м2 тоже аж бегом. На основании графика домика Вы свои "прогнозы делаете" (забыли что у вас в подписи стоит). Вы уж определитесь -для вас график домика "паркан" или нет? А то вы как в той юмореске - тут играем, тут не играем.
1 Для мене первинне те що пишу я. 2 Ви привели скпін мого повідомлення за 2011 Там було написано В 2009 ціна впала на 60% і до 2011в порівнянні з 2009 виросла на 13% В цій заявці я спирався на домік чи використовував якісь інші аргументи ? А якщо використовував інші аргументи - то якого милого ви приплітаєте домік ? 3 Якого милого ви приплітаєте індекс доміка від якого сам домік відмовився.
І так далі і тому подібне.
Упс -
То есть Ваша "экспертна оцінка" сводится к некоему вашему голословному заявлению -"Для мене первинне те що пишу я.2 Ви привели скпін мого повідомлення за 2011 Там було написаноВ 2009 ціна впала на 60% і до 2011в порівнянні з 2009 виросла на 13%В цій заявці я спирався на домік чи використовував якісь інші аргументи ?А якщо використовував інші аргументи - то якого милого ви приплітаєте домік"?
Вы свои слова про "ріст" на 13% на КРЖН с марта 2009 по средину ноября 2011 ничем НЕ АРГУМЕТИРОВАЛИ, а голословно заявили про ""ріст" на 13%. При проверке на графике ресурса по которому вы давали прогноз на 2013 (у вас в подписи стояло "по графіку доміка) ваши слова про "ріст" на 13% оказались пшиком.
И потом может для вас лично важно -"Для мене первинне те що пишу я".
Для форума где обсуждается динамика цен на КРЖН важно то, что на рынке происходит в реальности, а не то что нафантазировал о динамике цен в Киеве (как разбираемом случае с "ріст" на 13% на КРЖН с марта 2009 по средину ноября 2011) пользователь с ником budivelnik.
Востаннє редагувалось zahar_ в Сер 03 чер, 2015 09:38, всього редагувалось 1 раз.
zahar_ написав:То есть Ваша "экспертна оцінка" сводится к некоему вашему голословному заявлению
Так І саме найсмішніше в цьому всьому . що моя еспертна оцінка базується на вашому повідомленні ...., подивіться скрін який ви ж і приводите. На ньому всього дві вихідних цифри
Одна моя - мінус 60% Друга ваша - мінус 47% і третя як математична операція 60 відрізняється від 47 на 13.
Тому ще раз Народна мудрість каже З ким поведешся- від того й наберешся.... Я розумію що ваша тупіс..(гуманітарність) не дає вам можливості осягнути цієї простої математичної операції, але може досить, бо коло вас і мене за клоуна будуть вважати.