http://finmaidan.com/ua/analytics/duh-semi-ne-daet-pokoya_2.html Банк Януковича позбавили порятунку Потенційний інвестор – «Екосіпан» – відмовився від угоди на 200 млн грн і вже отримав назад авансовий платіж. В результаті банк, швидше за все, буде ліквідовано, а держава від активу не отримає нічого.
Вкладчик1234 написав:http://finmaidan.com/ua/analytics/duh-semi-ne-daet-pokoya_2.html Банк Януковича позбавили порятунку Потенційний інвестор – «Екосіпан» – відмовився від угоди на 200 млн грн і вже отримав назад авансовий платіж. В результаті банк, швидше за все, буде ліквідовано, а держава від активу не отримає нічого.
от і вір журналістам, а писали, що про це як доконаний факт. Значить адміністратор приклав руку для зняття вершків з ВБРу
цікавою мала б бути оборудка: за
акції ВБР номінальною ціною 567,5 млн грн.
, щодо яких
довго мучилися з оцінкою банку: консультанти вийшли на 160-170 млн грн, кінцева ціна склала 201 млн грн.
, а
«ВБР був одним з банків, який виводили з ринку не з причини неплатоспроможності, а через кримінальні справи проти його власника. Це живий банк з прибутком.
Вкладчик1234 написав:http://finmaidan.com/ua/analytics/duh-semi-ne-daet-pokoya_2.html Банк Януковича позбавили порятунку Потенційний інвестор – «Екосіпан» – відмовився від угоди на 200 млн грн і вже отримав назад авансовий платіж. В результаті банк, швидше за все, буде ліквідовано, а держава від активу не отримає нічого.
І, швидше за все, банк буде ліквідовано, – говорить Костянтин Ворушилін. Гра Поліщука навколо ВБРа продовжується. Після апеляції... напевне буде касація.
довго мучилися з оцінкою банку: консультанти вийшли на 160-170 млн грн, кінцева ціна склала 201 млн грн.
Бойовики так званої ДНР вкрали з центрального офісу ПАТ «Всеукраїнський банк розвитку» (ВБР, Київ) на проспекті Богдана Хмельницького, 102, в Донецьку грошові кошти банку в розмірі понад 46,5 млн грн і $ 9,9 млн, а також цінності клієнтів банку, які зберігалися у банківських сейфах. «Увечері 2 червня озброєні автоматами бойовики так званої ДНР увірвалися в приміщення банку і упродовж 12 годин, використовуючи спеціальне обладнання, намагалися розкрити приміщення сховища банку. Вранці 3 червня грабіжникам вдалося зруйнувати одну зі стін сховища і заволодіти грошовими коштами банку в розмірі понад 46,5 млн грн і $9,9 млн, а також цінностями клієнтів банку, що зберігалися в банківських скриньках», – повідомила прес-служба групи МАКО, в яку входить ВБР, у п'ятницю. Керівництво банку вже звернулося до чергової частини Шевченківського райвідділу ГУМВС України в Києві з відповідною заявою про злочин, передає «Інтерфакс-Україна». Компанія МАКО належить старшому синові екс-президента України Олександрові Януковичу.
Дали золотую кредитку для вкладчика. Необходима смена пароля - 5 грн. Мне дали 5 грн. С лимита 10к списалось 5 грн и в кассу я их внес. Но операция прошла после 16 часов, а значит зачислятся в понедельник. В тарифах почитал про льготный период в 100 дней. Все ли я правильно понимаю, что в понедельник произойдет зачисление и я ничего не буду должен банку и никакие пени не насчитают? С кредитами я не дружу, но раз бесплатное золото, то решил взять. И зачем вот эта смена пароля, чем тот, что в конверте не устраивает?
clientage написав:ПС. Кстати, Миха обещает выдать бесплатную КредиткуВизаГолд с лимитом от 10К при размещении хотябы на 3мес вклада от 50К. Чет маллло, хочу лимит 25 при таком раскладе
я уже сотрудниц в своем отделении полгода прошу узнать за эту кредитку - мол ничего не знают про такое, все обещают выяснить, хоть и в Михе и держу больше фонда
БАНК МИХАЙЛОВСКИЙ, так почему мне не предлагают?!?