Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
4 місяці не заглядав до одного з облікових записів в ІБ, були кошти, банк схавав 4 по 4,99 за СМС логування до системи, що було нав*язано як безкоштовне . Побачив безкоштовне СМС-інформування про обіг, маю сумніви чи варто підключати, а то знову ідея зробить платним Хтось користується?
bobobo Смски про успішний вхід в і-банк завжди були платними, я їх не підключав. Смски про операції по карті безкоштовні в пакетах з абонплатою, так принаймні було рік тому. Правда, я обнулив рахунки, коли і-банк став платним
....что у нас есть два банка, которые имеют государственную поддержку, это «Укрэксимбанк» и «Ощадбанк». Это банки, по депозитам которых государство гарантирует 100% выплату сбережений.
Укрэксимбанк? Ну-ну, аж ДВА раза
ПС. предлагаю Идее срочно колесовать своего спичрайтера
....что у нас есть два банка, которые имеют государственную поддержку, это «Укрэксимбанк» и «Ощадбанк». Это банки, по депозитам которых государство гарантирует 100% выплату сбережений.
Укрэксимбанк? Ну-ну, аж ДВА раза
ПС. предлагаю Идее срочно колесовать своего спичрайтера
Та по Ощаду взагалі не зрозуміла операція цієї 100% виплати ... Чогось мені здається, що краще Ощад був би учасник ФГВ, так хоча б можна було приблизно прояснити цей нюанс.